Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła MAGDAAAAaaaa

Ciągle mi dokuczają że jestem chuda

Polecane posty

Gość Zła MAGDAAAAaaaa

Mam już tego dosyć.PRez to jestem ciagle w kompleksach.no jestem chuda to fakt waze 46kg przy 165cm wzrostu ale to jest moja naturalna chudośc nie głodze się i nie chce tak wyglądać chce byc grubsza.Tymczasem wciaz słysze od moich kolezanek "Bshe!!jaka ty chuda jestes no zjedz tego pączka"(a ja poporstu mam takie zapotrzebowanie i nie odczuwam tak czeto głodu nie lubie jesc jedzenie to dla mnie mordenga taka moja natura od dziecka) kupie nowe spodnie słysze "JEzzzzzzzzzzzu ale ty masz chuuuuuuuuuude nogi" i takw koło normalnie mam juz dosyć!!Co zrobić by przytyć ale nie obzerajac się!Sa jakies leki??

Gość język polski to też dla ciebie
mordenga :o

NIc się nie przejmuj, tak mówią pewnie tłuste koleżaneczki, ktore zazdroszczą Ci idealnej figury :)

Gość mam podobny probllem
grubej si enie powie że jest gruba i zeby tyle nie jadla bo si eobrazi a chudym sie dokucza

Ja powiem tłustej świni prosto w grubą morde, ze jest otyła. Zresztą już kiedyś tak zrobiłem, nie jest to specjalnie trudne....

Gość kremik bez orzeszkowww
bez przesady,taka chuda to Ty nie jestes...jestes normalna a ze laski tak mowia-normalne..

Witam Problem chudości dottyczy również mnie zmagam się z tym od kiedy pamietam a przybranie na wadze nie jest łatwe. Obawiam się że łatwiej jest schudnąc niż przytyc. Sama próbowałam przez pewnien okres jesc do oporu ile wejdzie ale jak sie nie ma rozepchanego żołądka to wchodzi raczej wolno.. Mi generalnie pomaga sport-> mam wtedy lepszy apetyt. Generalnie bardzo chudne od stresu ale tego unikac jest raczej trudno...

Gość grubaska123
uwierz mi ze lepiej byc chuda niz gruba osoba... gruba ma wiekszy problem... bedac chuda nie umrzesz na zawal ani nie bedziesz miec cukrzycy.... zacznij sie zajmowac powazniejszymi problemami