Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość callineczka

Jak długo facet interesuje się jedną kobietą?

Polecane posty

Gość callineczka

Ile trwa ten okres? Bierzemy pod uwage kobietę, kóra jest piękna, seksowna, inteligentna, świetna w łóżku itd. Czyli ideał. Po jakim czasie ideał się nudzi???

Gość konwalia*
po miesiacu

Gość callineczka
37 lat?? Az sie wierzyc nie chce... Jestes pewna, ze nie ma nikogo na boku? Jak ty to robisz? Ile razy dziennie sie kochacie?

Gość konwalia*
mówie wam miesiac, jesli nie kocha to po miesiacu sie nudzi, 3 takich przezyłam:/

Gość callineczka
princpolo - wolalabym, zeby bylo inaczej, ale niestety lata doswiadczen zmuszaja mnie do takich refleksji. Tylko zastanawiam sie co w przypadku, gdy kobieta lubi seks i daje facetowi wtedy gdy chce. Czy wtedy jest z taka dluzej, a jesli tak to jak dlugo?? Czy moze byc np. do konca zycia i nie interesowac sie innymi kobietami? Czy pomimo tego, ze ma obok ideal, i tak bedzie ja w koncu zdrdzal, bo "faceci juz tak maja"??

Uwierz mi, ze dlugosc zwiazku i zainteresowania nie zalezy wylacznie od seksu. Po prostu musisz trafic na wlasciwa osobe i naprawde ja kochac. Wybacz, ale po 37 latach seks jest uzupelnieniem a nie priorytetem :-) A co do pewnosci, gdybym jej nie miala, nie pisalabym tutaj bzdur.