Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe29

co sadzicie o takiej spacerówce? ramatti opal

Polecane posty

Beybe :) Zajrzyj zaraz na październik - napiszę o moich obserwacjach wózkowych dziś poczynionych. I w sumie przyłączę się do prośby o informacje na temat Ramatti Opal. http://www.ramatti.com.pl/wozki/opal/ Wózeczek ten dostał medale od Mamo to ja (najlepsze dla dziecka) i Twojego Maluszka (ulubione produkty rodziców) i ogólnie wygląda ciekawie, tylko mało informacji o nim jest.

dzieki Aga:-) szukałam opini na necie i nic nie znalazłam praktycznie bylam na forum gazecie.pl i tez tam jakas cisza, w sumie jednak wzbudził moja ciekawosc, nie jest az tak ciezki cene ma jeszcze przyzwoitą:-)

Gość wiecznie_spiaca
Witam ,widzę że jesteście w temacie. moj synek ma 2 latka i jest wysoki, więc z prawie każda spacerówkia ma za krótki podnóżek albo taki akurat. możecie coś polecić?

wiecznie_spiaca- jane slalom pro jest dosyć długi. Ja mam casual i też chyba na długo wystarczy- ma dwa podnóżki ;) A ramatti też wygląda fajnie, no i cena też przyzwoita.

Gość wiecznie_spiaca
dzięki brzuchacz, zaraz obejrzę. łudziłam się, że Tako natalia przyda mi sie dłużej, ale niestety synus od dłuższego czasu sięga nóżkami do samego hamulca. Myślałam o Chicco, ale chyba musze najpierw zrobić przymiarkę.

Znalezione: Re: lekkie wozki dzieciece-jakie? Autor: S&S 20-08-2007 17:58 wyślij odpowiedź Polecam wozek ramatti opal 12,7kg :) ============================================== Mam Fiata126p i w nim jeżdże ja wraz z mężem 9miesieczna coreczka w foteliku i wózek spacerowy Ramatti Opal < duża spacerówka zadna parasolka > pozdrawiam! :) =============================================== PostWysłany: Sob Sie 05 2006, 19:59 Temat postu: Odpowiedz z cytatem jestem jestem byłam dziś w hurtowni i znalazłam superowy wózek ramatti opal. =============================================== http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=77215143&a=77215143 I tyle o nim jest w Polskim internecie. Wielka niewiadoma. Jak nie pomacam, to nie kupię:)

Właśnie dzisiaj czytałam w Mamo to ja ze wygraj konkurs na spacerówkę Wygląda solidnie

Podbijam! A w Mamo to ja to kto te nagrody przyznaje? Jury czy rodzice? W maluszku rodzice... Tylko ciekawe na bazie czego go wybrali, skoro nie sposób znaleźć użytkowniczkę tego wózka...

Oli, a ten konkurs co dziś wyczytałaś to był za 2007 czy 2008 rok? Bo w 2006 też dostał medal od Mamo to ta...

hmm tylko czemu tak mało informacji o nim jest........ moja bratowa ba 2,5 letniego synka kt wzrostem wyglada na ponad 3 lata i jedyny kt jej odpowiadał to chicco ct01 i taki maja, bo w innych nozki mu wisiały za długie jak na podnozki...sama sie nie wypowiadam kurcze gdzie znalezc informacje o tym wozku, czytałam ze w Zg w 2 sklepach powinny byc moze zadzwonie i tak jak Aga pisałas zamacam:D wolałabym zamacac na spacerze bo co to taka jazda po sklepie bez warunkow

To był zeszły rok jak byłam w ciąży Tam nagrody przyzanją redaktorzy popularne dzieciate osoby z telewizji generalnie mamy

oki mam hit mamo to ja 2006 wyniki były w czerwcowym wydaniu mamo to ja 2007 jury redaktor naczelna położna ginekolog, psycholog, B. Naruszewicz, M. Prokop , i mama która ma ósemkę

a mozesz moze ten artykuł zeskanowac i wysłac mi na meila? keit_23@wp.pl? Zapytalam uzytkowniak tego wozeczka z allegro co sprzedaje go jako uzywana, bo jej dzieckojuz nie uzytkuje go napisała mi Witam!!!Jako użytkownik RAMATTI naprawdę polecam.Głęboki wózek miałam BEBE CONFORT i naprawdę niczym nie odbiegał od tak renomowanej marki.Kupiłam go jako jeden z pierwszych egzemplarzy które pojawiły się w Polsce.Wyglądem naprawdę odbiegał od naszych pospolitych wózków.Zwrócił moją szczególną uwagę tym, że ma szerokie siedzisko, (a nie mogłam patrzeć na dzieci wciśnięte we wózki szczególnie zimą w kurtkach.)W bagażniku mieści się choć ma bardzo duże tylne koła.Zdejmuje się je bez problemu jednym przyciskiem.Mój synek ma 2,5 roku i już niejeżdzi we wózku ale spokojnie się w niego mieści.Siedzisko jest głębokie i szerokie żadko które wózki takie mają.Rozłożyć do spania można (zdjęcie ostatnie)Fajne jest to ,że budkę można spóścić z przodu co chroni przed deszczem.Prowadzi sie bardzo lekko nawet po lesie.Cały pokrowiec się zdejmuje do prania.I jeszcze jedno w komplecie jest pokrowiec na nogi i folia przeciwdeszczowa, a nie jak co niektórzy sprzedają z gratisami.Gorąco polecam naprawdę będziecie zadowoleni, a wasza pociecha będzie miała wygodę.Pozdrawiam Renata Proszę pytać odpowiem jak coś jeszcze się nasunie.Wymiary mogę podać póżniej bo jestem w trakcie przeprowadzki i wieczorem to mogę sprawdzić. Ktos cos wiecej moze podac o tym wozeczku? co pisze w tym czasopismie skoro tak wysoko został zaklasyfikowany?

Witam. od niedawna jestem użytkownikiem wózka spacerowego ramatti opal i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z zakupu.Wózek lekko się prowadzi, nie muszę zbytnio zwalniać na dziurach, nie telepie nim jak innymi spacerówkami, ma bardzo dobrze wyważony środek ciężkości- bez problemu jedną ręką mogę go poważyć, żeby wjechać na krawężnik. Dziecko w spacerówce ma dużo miejsca i do tego można ją rozłożyć do pozycji leżącej. Bardzo podoba mi się system regulacji oparcia- na paskach- mogę ustawić taką wysokość, jaką chcę. Buda jest duża, w przypadku deszczu/wiatru można dziecko pod nią schować (tylko, że ma to zastosowanie dla pozycji siedzącej). Ponadto rewelacyjnie się składa i rozkłada- wszystko bardzo lekko chodzi. Złożona spacerówka nie zajmuje dużo miejsca, a po ściągnięciu kół wydaje mi się \\, że spokojnie zmieści się do małego bagażnika. System zdejmowania kół też sprytnie rozwiązano- ściąga się koło z bolcem. Odnośnie ciężaru- spokojnie daję radę wnieść spacerówkę na 3 piętro (razem z maluszkiem)- więc tragedii nie ma. Co może przeszkadzać- trochę mały kosz, ale jest to kwestia przyzwyczajenia. Reasumując jestem bardzo zadowolona z tego wózka. Z czystym sumieniem mogę polecić jej zakup.

Gość MARIOLKA7887
wITAM. Tez zakupiłam ten wózeczek. Długo zastanawiam się i wachałam nad wyborem wózka lecz od początku opal ramantti mnie zauroczył. Poszukiwałam wygodnego wózeczka z dobrymi kołami i szerokim siedziskiem gdyż moje maluszki są dość duże jak na swój wiek;) Wózek ten spełnił moje oczekiwania. Mieszkam koło lasu i ciodziennie przez niego przechodze na skróty i ten wózek jest idealny na takie tereny. Doskonała amortyzacja i podbicie. Duże koła - tylnie. Miam 3 wózeczki ale tym jestem zachwycona. Naprawde godny polecenia.

Gość a ja mialam 2 lata temu
wozek firmy RAMATTI i gorszego nie widzialam. Zaczawszy od tego ze sie zlamala rama z 6-miesiecznym dzieckiem w srodku, a mieszkam w miescie i chodniki mamy ok, to dziadostwo tak sie rozskrzypialo ze strach bylo dziecko wozic. Ale wiadomo ze zawsze w serii trafia sie jakis bubel :(

Gość zinicjuszka
Wózek nr.1!!!!! Użytkuję go od 1.5 roku i nie mam żadnych zastrzerzeń. Bardzo wygodny w prowdzeniu,dziecko swobodnie może w nim spać. Jak bym miała polecac spacerówkę to właśnie tę.Dla mnie rewelacja i przystępna cena ok.550zł.