Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naturalBeauty

SESJA FOTO ZA TYDZIEN, A TI MALY PROBLEM..!!!!

Polecane posty

Witam, Za dokladnie 7 dni mam miec sesje dla pewnej firmy produkujacej bielizne. Oczywiscie b.sie ciesze, ze to mnie wybrali ale mam pewien problem i potrzebuje szybkich i trafnych rad. Nie moge pojsc na solarium,a musze sie szybko opalic-prosze doradzcie mi swietny samoopalacz, po drugie mam schudnac 3 kg i po 3 mam celullitis na tylnej partii nog ( jasne w 7 dni sie nie pozbede,ale moze macie jakies cud rady). Nie reklamowalam wczesniej bielizny, stad pewne moje \"zaniedbanie\", ale przeciez nie odrzuce tej szansy, bo firma jest db a pieniadze tez b.atrakcyjne. B.prosze bez zbednych zlosliwosci!!Dzieki za rady:)

Gość dbalvhbfvlhbflhvblfjh
photoshop za ciebie schudnie i wygładzi ci skórę:) spoko:)

No własnie..Co ty myślałas że jak firma robi sesje to pozniej prosto z aparatu oni te zdjecia wybierają?? Zawsze przerabiają je w photoshopie i innych programach żebyś np. była bardziej opalona lub miała chudsze nogi itp..

Gość szczerze odradzam cud diety
tuż przed sesją dieta sprawi że będziesz się czuc osłabiona, w ostatnim chwili moze Cię dopaśc przeziębienie i wyskoczy Ci opryszczka albo coś w tyms tylu pozowanie do zdjęc wbrew pozorom bywa męczące sam samoopalacz powinien dośc ładnie zamaskowac cellu, resztę dokona photoshop.... co do samoopalacza to niestety sama musisz poeksperymentowac pamietaj o kolejności: peeling całego ciała, depilacja, nawilżanie balsamem dopiero potem samopalacz jeśli wyjdą jakieś palamy, smugi pomoże na to sok z cytryny oraz peeling popytaj na forum dziewczyny o samoopalacze bo każdy działa trochę inaczej na każdą skórę, bardziej bezpieczne są balsamy z orddobiną samoopalcza niż te tradycyjne samoopalacze sprawdz recenzje na http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=14160 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/

Gość daj fotę to cię odchudzę i opa
lę w 5 min :p photoshop power :classic_cool:

dzieki za rady...photoshop owszem bedzie uzyty zapewne, ale ja chce po prostu bdb wypasc przed aparatem, bo zdjecia b.oki. Wypasc db na sesji, to wazniejsze niz zdjecia pieknie obrobione.

pracuje do 19,20 a mam tylko 7 dni, nawet nie mam jak sie wyrwac po drodze na to solarium...myslalam o czyms w stylu "natryskowego solarium" jednorazowo...czy ktos probowal moze?