Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unijny liberał

wiecie dlaczego Wam do pierwszego nie starcza?

Polecane posty

ha ogolnie ciezka sprawa. zawsze mialem lekka reke i pozniej brakowalo na koniec. teraz poznalem dziewczyne, spotykam sie nia i codziennie gdzies idziemy. Ciezko przez to wszystko opanowac, bo pieniadze leca jak woda. Ona ma biznes wiec pieniadzy ma duzo, pewnie rzez to lekko inny stosunek do ich wydawania. ja za to co moge kupic za lekko ponad 2tys. no wiem, ze nie jest, ale gdzie ja do takich ludzi gdzie wlasnie moja dziewczyna. wiem, ze to moze glupie, ale kurde ciezko sie wkupic jak na kieszeni zawsze pare groszy, a wiadomo ze ktora laska bedzie chciala faceta siedzacego caly czas w domu. mam 25 lat wiec to odpowiednia chwila by sie bawic. Kiedys kiedys gdy dobrze szlo, zainwestowalem w ziemie i niestety musze ja teraz sprzedac... szkoda mi tego bardzo, ale coz... tak bedzie na jakies wlasne wydatki, remont mieszkania itd. jedynie strach ze wiekszowsc przejem... a wy jak macie? Sa takie sytuacje ze partner czy partnerka maja kasy jak lodu i przy nich dziwnie troszke wam? cy ja poprostu przesadzam i glupio mysle?

Gość STEFAN nie nie przesadzasz ...
jeśli juz zaczynasz o tym myślec ,mówic pisac to juz dobry znak lepiej to niz udawanie ,ze jest ok i życie z dnia na dzien ...może ci sie poszczesci ...ZYCZĘ CI TEGO 🖐️

no ale ta sytuacja, ze chcesz dla tej drugiej osoby jak najlepiej, a tak naprawde kiepsko stoisz i jak mozna ciekawie atrakcyjnie spedzic wieczor jak na kieszeni malo pieniaczkow.... wlasnie w tym problem, bo wiadomo kobieta tez napewno sie inaczej czuje, gdy facet ja zabiera, gdy czuje sie bezpiecznie a nie ze ma jakiegos golodupca... coz.. i najlepsze ze to chyba jest norma, albo ja poprostu taki jestem na to wyczulony. teraz bedac z nia, zapoznaje jej towarzystwo ktore tak samo jak ona ma kupe pieniedzy, wiec wiadomo ze co chwile chodza, a ja co w chacie mam zostac? ostatnio sobie liczylem to wychodzi na dzien 100 zl i nie ze jakos sie rozpieprzasz, ale isc do kina, kregle czy cos takiego to wszystko kosztuje. Wiec jak w tych czasach nie zakombinujesz to niestety nie masz nic...