Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isfahaan

Dlaczego kobiety lubią Arabów? D

Polecane posty

Gość drozd leśny
Ja sie zszokowałem kiedy wszedłem na kobiece forum pytająć o prezent dla dziewczyny .Była tam dyskusja -wniosek 75% młodych kobiet u nas podnieca sie osobnikami o egzotycznym wyglądzie -takim jak arabowie .Te pipy opisywały swoje nimi fascynacje niektóre romanse on-line .Całkiem sporo gł tych z erasmusa mialo z nimi sex .Szok . Włoch o południowej urodzie Hiszpan Arab -im dalszy wyglądem i gębą od Polaka to lepszy .Jesteś podobny do południowca =laski o50procent chętniej rozlozą przed tobą nogi .smutna prawda . Wygląda na to że jak taki skleci 3 zdania ma trochę kasy iw miarę jest czysty to ma sex na zawołanie z większoscia Polek .Też tych wybrednych i nie dotykalskich ..Straszne. jedna panna pozanła Żyda -poludniowy typ tak sie napaliła (moze na jego kasę ) że walił ją bez gumy ..ostro i mocno .Polakom tak nie dawała . dopiero po tej lekturze poznałem co pannom w glówkach gra . Dla mnie szok.

Gość Dlatego na całym świecie...
krąży plotka że polki to największe qurwy !!! Więc morał z tego taki że to niestety nie plotka...tylko strasznie przykra prawda :-(

Cały świat nie ma nic lepszego do roboty, niż plotkowanie o Polkach:D Dlaczego, niektóre kobiety lubią Arabów? Może dlatego, że potrafią im powiedzieć, to co akurat one chcą usłyszeć. Do tego egzotyczna sceneria, bezpiecznie daleko od domu... można dać się powieść fantazji, oderwać od codzienności, dowartościować;

aż słabo się robi, jak się was słucha. Co do Polek- przykra prawda jest taka, że tylko Polacy twierdzą, że Polki to kurwy. Rozmawiałam z wieloma obcokrajowcami na ten temat i żaden tego nie potwierdził. Częściej mówili tak o Rosjankach, Ukrainkach, Rumunkach, czy Brytyjkach lub Skandynawkach. Prawda jest taka, że prawie każdego kręci to, co egzotyczne i nieznane- bez znaczenia czy mowa o kobietach, czy o mężczyznach, o Polkach, czy Hiszpankach. Od 3 lat krążę po świecie (głównie jednak Europa), pomieszkując po kilka miesięcy w różnych krajach i co do tematu Arabów powiem tak- ci których poznałam w ich krajach- nie dziękuję. Byli strasznie nachalni a ja czułam się jak świeża zwierzyna :P Z tych, których poznałam w Europie- było lepiej, ale Marokańczycy, Libijczycy czy Egipcjanie byli strasznie napaleni i zachowywali się tak, że mnie to odstraszało. Ok, kumplowałam się z nimi, ale w życiu bym się nie zdecydowała na nic więcej. Potem poznałam kilku Turków- z dziewczynami się dogadywałam świetnie- przyjaźnimy się, jesteśmy w kontakcie do dzisiaj. Z facetami było trochę trudniej, bo byli bardzo zazdrości- jak szliśmy razem na imprezę, to skutecznie odstraszali każdego, kto chociażby na mnie spojrzał ;) Ale zdecydowanie Turcy są najbardziej europejscy i najłatwiej z nimi złapać normalny kontakt, w porównaniu do innych krajów Arabskich... I w końcu ostatnio, w następnym już kraju poznałam kolejnego Turka- tak maksymalnie zeuropeizowany, że nie byłam w stanie zgadnąć skąd pochodzi. I mimo że jeszcze rok temu bym w życiu nie pomyślała o Turku w kategoriach seksualnych, to jakimś cudem zaliczyliśmy całkiem udany kilku tygodniowy romans. I nie żałuję! Także może kolejny raz warto podkreślić- wszystko zależy od człowieka, a nie od pochodzenia..

Venuz Arabowie są nachalni, bo traktują Europejki jako przepustkę do bogatszego świata i łatwy seks... Nie oszukujmy się, że bierze się to z wielkiego wrażenia jakie na nich wywieramy.:P

Gość No to czyli !
Jesteś kolejną polską szmatą fujj..... i już współczuję Twojemu przyszłemu partnerowi ( jak będzie to polak) takiego syfa posuwać bleeeeee

Martw sie lepiej co powie twoja(mocno hipotetyczna) przyszła partnerka, gdy odkryje, że przed nią utrzymywałeś regularne kontakty z odkurzaczem:P

Gość No to czyli !
Nie do Ciebie to było pasztetowy motylu więc wyyypierdalaj ścierwo !!!!!!!!!

Gość No to czyli !
co za pojeb...co za pojeb...jestem przewredną suką jakby Cie to interesowało więc chyba dzyndzla mogłabym sobie pociągnąć odkurzeczem :-) Ale soryyy mam do tego faceta i nie muszę paszteciaro...albo pasztecie bo h.u.j go wie jak zinterpretować sobie ten twój nick... więc wypierdalajjjjjj i puszczej się z tymi brudasami bo zapewne tylko tacy Ci zostali :-)

Gość mariner
jak slysze ..polskie szmaty...to niedobrze mis ie robi od tej glupiej katolskiej moralnosci. A ci jeden z drugim robi za granica.Lataja jak psy za Hiszpankami,Niermkami,Wloszkami itd ,Byle dawala ! :) A tu wypisuja jakby sami bylo swietymi :)

co za poj**...co za poj**...jestem przewredną suką jakby Cie to interesowało więc chyba dzyndzla mogłabym sobie pociągnąć odkurzeczem Ale soryyy mam do tego faceta i nie muszę paszteciaro...albo pasztecie bo h.u.j go wie jak zinterpretować sobie ten twój nick... więc wypie**alajjjjjj i puszczej się z tymi brudasami bo zapewne tylko tacy Ci zostali Ale powiało grozą:P Nie ma to jak gimbusy przed kompem:)

haha ale się afera zrobiła ;) brudasy jak brudasy- takie same jak w Polsce. Nie oszukujmy się, jak ktoś mieszka za granicą, obraca się w mocno międzynarodowym towarzystwie, to chcąc nie chcąc z różnymi obcokrajowcami zaczyna się zadawać. A o fajnego lub beznadziejnego faceta tak samo łatwo w Polsce jak w jakimkolwiek innym kraju. Ok, może i spałam z połową świata, ale to po 1. nie Twój problem, a mój (i ewentualnie potencjalnego męża) 2. nie czuję się z tego powodu ani gorsza ani lepsza od Polski cnotek. To że wybrałam takie życie, niesie za sobą prostą konsekwencję- jeśli kiedykolwiek będę chciała się z kimś związać na poważnie, to na pewno będzie to człowiek światowy, otwarty i tolerancyjny- czyli z inną mentalnością niż Ty to reprezentujesz i jeśli kiedykolwiek dowie się o jakimś z moich romansów, to nie będzie to dla niego problemem.

Gość sebal
kasa kasa i to liczy sie dzis dla popidówek

Gość sebal
kobiety przestaly sie szanowac poleca z kazdym co ma troche euro czy dolrów

Gość sebal
wola rzniecie i kase niz uczucie i milosc

Gość Afrodyzja
nie każda kobieta leci na kase... przepraszam ale zapomniales wspomnieć o tych facetach którzy ślinia sie na kase bogatych kobitek i zyja na ich utrzymanie. ehh

Ogólnie się zgadzam... ale to ,,spałam z połową świata'' nieco mnie rozbawiło;) Pozdrawiam:)

Gość Afrodyzja
co do tej połowy to chyba nikt nie jest w stanie sobie wyobrazić ilu mężczyzn przewineło sie przez twoje łóżko... a tak wstepnie potrafisz określić ile ich bylo? moge z tego wnioskować że masz spore doświadczenie i udzielisz nam wielu cennych rad.

Gość o ile wcześnie nie zdechnie
na jakąś ciekawą tropikalna chorobe.

Gość vfvtrbgyt
hmm co ja mogę powiedzieć o arabach... ogólnie nie podobają mi się z wyglądu, kojarzą z brudasami ale byłam niedawno w egipcie z chlopakiem i w hotelowym sklepie pracowal bardzo sympatyczny arab do ktorego prawie codziennie chodzilismy, pilismy polska wodke, on mowil nawet dobrze po polsku i stwierdzil ze rosjanki przyjezdzaja sie puszczac do egiptu (a bylo ich strasznie duzo). Polacy (przynajmniej Ci z samolotu i z hotelu) przyjezdzali parami a rosjanki grupkami np 10cio osobowymi i wieczorami paradowaly na szpilkach w spodniczkach ledwo zakrywajacych dupe jakby to jakas rewia mody byla... kazdy normalnie w jakis szortach, bluzce i japonkach a rosjanki odpierdolone w negatywnym tego slowa znaczeniu... jak jakies kurwy wybierajace sie na dyskoteke ;/ a egipcjanie tylko sie slinili na ich widok.

Gość rózowawariatka
mysle ze laski traktują takiego araba jako sexi sex zabawke - poruchać i nie miec nic wspólnego zbyt różne kultury śwaitopoglady na dłuższa mete brak szcunku do kobiety.....

Gość i to i to
to qurwiszonska :-) czy ruskie czy polskie to jedna dżuma ! I to się puszcze i to się puszcza z brudasem :-)

Gość rózowawariatka
prawda jest taka że to koles na jeden raz...nic wiecej

"połowa świata" to określenie lekko ironicznie- sarkastyczne ;) facetów owszem, kilku miałam, tego się oczywiście nie wypieram (jestem w stanie wymienić każdego, więc bez przesady, żeby ich było aż tylu, ale oczywiście numeru nie podam, bo to moja słodka tajemnica ;), ale bardziej chyba chodzi o to, że miałam do czynienia z kilkoma różnymi narodowościami- tak w łóżku, jak w życiu. Co do chorób- jakimś dziwnym cudem jeszcze nic nie złapałam (zawsze używam gumek i regularnie się badam) w porównaniu do kilku moich mężatych i dzieciatych koleżanek Polek, które dostały nie jedno choróbsko od swojego lubego ;)

Gość Kitty872
Ja z kolei dostaje wysypki jak widzę tych wszystkich Arabów, Turków Syryjczyków itp nie jestem rasistką ale znałam kiedyś kilku i mam do nich megawstręt, oni normalni nie są, tu niby słodcy jak miód udają że zakochuja sie w tobie po 5 minutach a tak naprawdę traktują kobiety jak najgorsze smieci. Nie rozumiem tej ich kultury. Niech sobie są jacy są ale z Polski won! Kobiety jesli lubicie opalonych egzotycznych mezczyzn lepiej skupcie sie na Latynosach a z arabami dajcie sobie spokój, to chory naród.