Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka 18

jestem chora i okropnie mi się nudzi samej w domu

Polecane posty

Gość ajajaka
badz ostrozna w swoich wypowiedziach tak bym to ujela

nie nie jestem skryta dlaczego tak myslisz?a po studiach tak owszem w aptece chce pracowac:)

Gość ajajaka
niewiem tak jakos mi sie pomyslalo nie chcialam cie urazic w zaden sposub nie bierz tego do siebie wiesz co ma ptatnie do ciebie moze mi pomozesz

Gość ajajaka
czy znasz taki lek jak LUTEINa tabletki podjezykowe zawierajace progesteron

wiesz jestem na 1 roku dopierio ale tak slyszalam ale szcerze mowiac nie bardzo pamietam wiem ze stosuje sie ja w stanach zaburzen miesiaczkowych czy cios takiego

Gość ajajaka
bo zazywam tabletki antykoncepcyjne Nowynett moze znasz i jako zastepstwo z racji ze mam torbiela na janiku i lekarz chce to wyleczyc zapisal mi wlasnie to ale tak czytam i niema tu jakso info o tym ze ona zabezpieczaj przed ciaza pomyslalm ze moze ty cos mi powiesz n aten tema t

Gość ajajaka
aha no to nic nie szkodzi bo w internecie nie znalazlam tez nic o tym zeby one jakos chronily co mi niby lekarz powiedzial ze tak bedzie no niewiazne zobaczymy

Gość ajajaka
nic nie szkodzi zapytac zawsze mozna co porabiasz poza farmacja masz jaies pasje nieiwem malarstow itp

wiesz lubie taniec i spiew ale jakos nie mam czasu teraz sie realizowac w tym kierunku.a Ty?

Gość ajajaka
a ja niemam jakos nic takiego szczegolnego ale moj maz interesuje sie fotografi ai sila rzeczy ja tez w tym siedze robi zdjecia na slubach przyjecia plenery

wlasnie mialam pisac tez o fotografii ardzo ja luie niestety n ie mam dorego sprzetu:(

Gość ajajaka
sorki mialam telefon jestem

Gość ajajaka
a co robilas kiedys jakies zdjecia ?? bo ja do tej fotografi to podchodze z niechcecia raczej i z dystansem :(

Gość ajajaka
moze wydac ci sie to smieszne ale uwazma ze to zawod w grupie tzw ryzyka do zdrady !

Gość ajajaka
no i co za tym idzie imprezy dziewczyny na takich weselach latwo kogos poznac poderwac i facet ma tu wieksze pole do zdrady nie uwazasz dlatego jakos nie lubie tego co moj maz robi a ty jakie masz zdanie na ten temat/

Gość ajajaka
myslisz ze glupio mysle ??

Gość ajajaka
w biurze na przyklad czy w sklepie jest inna praca a na takim weselu zabawa alkohol i duzo dziewczyn przedewszystkim a facet biegajacy wsrod nich z aparatem to latwy kasek

nie nie mysle ze glupio mowisz o w pewnymsensie masz racje tez bym sie tego oawiala ale najwazniejsze jest zaufanie w zwiazku

Gość ajajaka
i co tu duzo mowic poprostu sie boje zdrady i tyle a przeszlam juz troche :(

Gość ajajaka
Sowińska: będę podejmować te męki dalej "Polska": Słuchacze Radia Maryja od kilku dni żarliwie modlą się za Ewę Sowińską, by wytrwała na urzędzie Rzecznika Praw Dziecka. - Czuję się na razie na siłach podejmować te męki dalej - deklaruje pani rzecznik udręczonym głosem w stacji ojca Rydzyka. Choć radiomaryjny elektorat stanął za Sowińską murem, wszystko wskazuje na to, że nawet najgorętsze modlitwy nie uchronią jej przed utratą stanowiska. Posłowie rozważają trzy warianty pozbycia się Sowińskiej. Platforma Obywatelska pracuje nad nowym prawem o działalności rzecznika dzieci. Wczoraj powołany do tych prac zespół spotkał się po raz pierwszy. I bez ociągania podjął pierwsze decyzje. Posłowie chcą zmodyfikować obecne przepisy. Rzecznik dostanie szersze niż teraz uprawnienia, np. inicjatywę ustawodawczą i prawo występowania przed sądem w interesie strony. Rzecznik nadal ma być powoływany przez Sejm. Ale, uwaga - będzie musiał spełnić określone wymagania.

przyznam Ci sie ze tez sie tego strasznie boje.pzrepraszam ze zapytam zdradzil Cie kiedys obecny maz?

Gość ajajaka
w pewnym sensie tak :( a ty bylas zdradzona ? kiedys?