Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z krakowa

poszukuje sukni slubnej

Polecane posty

hej ja nie mam co prawda do sprzedania takiej ale mam w podobnym stylu podaj mi maila to ci wyśle zdjęcia

hej i jak dostałaś maila?bo chyba w końcu się wysłał

panno z krakowa ta suknia jest z firmy mon cheri jest do niej halka ma ona długi tren można go podpiąc ma recznie naszywana koronke i jest z kamieniami swarowskiego a ta broszka nie wchodzi w skład suknii

mi mala - zaraz zajrze na twoj topik :) wlasnie zaczynam przegaldac suknie. moze mi sie uda trafic. z znalazlam pronovias - loreto. ale 250 km odemnie. jeszcze nie byla prana chemicznie.. sama sie zastanawiam. rihana, sliczna ta twoja suknia, na jaki to jest wzrost?

dziękuje:)ja mam niecałe 170 i na mnie była ona za długa więc myslę ze na ciebie byłaby oki rozmiar jej to 38 mam ona wszytsy body shaping taki silkon który ładnie modeluje sylwetkę ja ważyłam tak 57 kg i była oki na mnie

rihana powiedz mi jeszcze jaka jest dlugosc z przodu sukni, :) wtedy bede miala bardziej orientacja, i jakbys mogla to przeslij mi wiecej fotek sukni, jakie mam wymiarY?

oki prześlę tylko że jestem teraz w pracy i nie mam jak ale po południu tak po 18 napewno Ci wyśle i zdjęcia i informacje

jak mi się uda wcześniej to ci napisze bo może mame poproszę jak wróci to może ona mi zmierzy

ale ci fajnie dopiero masz ten dzień przed sobą a kiedy masz termin ślubu?

jak dla mnie wszystkie te suknie nie różnią się od siebie za wiele....ta jest ok, ale to dziwne marszczenie...

sekata wiem, ze sa wszystkie podobne do siebie, bo akurat ten styl mi sie podoba, dlatego szukam.. ale roznia sie szczegolami i o te szczegoly najbardziej sie rozchodzi. a moze by tak nelon?hmmm, mam dylemat

hej panno z krakowa długość od pasa to 114 zaraz ci wyśle na maila zdjęcie