Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lizakgd

Szukam Kochanki

Polecane posty

zawsze są jakies zobowiązania ;) nawet w burdelu ;)

Gość majka123
czyli masz zone a szukasz kochanki w jakim wieku?

Gość Purpurowaaa Łza
lizak- jak chcesz tak bez zobowiązan, to pwffffnie już je masz? tak? zoneczka w domku a kochaneczka w buduarze? fałsz i obłuda. To ja juz wole robic to za kase, i to też jak przedmowczyni powiedziała są zobowiązania.

Gość lenka negral
a jakie masz umiejętności :), co zrobisz kochance?

Gość ****potrzebująca wrażeń****
lizak.....ja tak lubię to mnie kręci.......zwłaszcza bez zobowiązań......

Gość lenka negral
i czy kopsniesz chociaz z 5 zł na majtki? kochance tez się coś należy no nie?

Gość spierdzielił
chyba sie dziecko przestraszyło i uciekło do mamusi.

podał maila wiec moze się jakaś skusiła?:)

No to tak po kolei poodpowiadam 10:21 v33 (apothea32@interia.pl) zawsze są jakies zobowiązania nawet w burdelu Tu nie bywam ale się domyślam że są jakieś 10:26 ****potrzebująca wrażeń**** http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3710538 tu nie.....zapraszam Zajrzałem i fakt temat opuszczony został 10:28 majka123 czyli masz zone a szukasz kochanki w jakim wieku? Wiek nie ważny ale kobieta musi być \"dojrzała\" 10:30 Purpurowaaa Łza lizak- jak chcesz tak bez zobowiązan, to pwffffnie już je masz? tak? zoneczka w domku a kochaneczka w buduarze? fałsz i obłuda. To ja juz wole robic to za kase, i to też jak przedmowczyni powiedziała są zobowiązania. Odpuść sobie i zatruwaj życie innym 10:31 lenka negral a jakie masz umiejętności , co zrobisz kochance? Pisz na maila to ci opowiem 10:31 ****potrzebująca wrażeń**** lizak.....ja tak lubię to mnie kręci.......zwłaszcza bez zobowiązań...... No to tak jak mnie 10:33 lenka negral i czy kopsniesz chociaz z 5 zł na majtki? kochance tez się coś należy no nie? Hehe razem wybierzemy :) 10:34 spierdzielił chyba sie dziecko przestraszyło i uciekło do mamusi. No comment 10:35 Warkocz Komety A co proponujesz w zamian 10:35 v33 (apothea32@interia.pl) podał maila wiec moze się jakaś skusiła? Maila widać mojego

Gość majka123
jaki sprytny chlopczyk

Gość Purpurowaaa Łza
lizak- już ci odpuszczam.. tylko , noz w kieszeni mi sie otwiera, jak czytam to co napisałes wczoraj do mnie- a teraz sam szukasz kochanki. sprawiedliwosc i uczciwosc Kalego.. no coz.. daleka droga jeszcze przed nami Polakami ale moze kiedyś , w innym lesie w innym sadzie..

Pupurowaa dobrze że odpuszczasz dziękuję ci, dlatego wczoraj przestałem pisać w tamtym temacie bo czepiasz się wszystkiego i nie chcesz przyjąć do wiadomości to co inni chcą powiedzieć, poza tym nigdy nie potępiałem cię kim jesteś i co robisz bo tamten temat zupełnie inną kwestię poruszał a ty dalej swoje Pozdrawiam i życzę powodzenia

jak mnie wkurza jak ktoś włazi na temat wytrąca go z toru :O masz ale do lizaka?? załóż nowy temat i daj mu luz :O

Gość majka123
ile masz lat bo niewiem czy moge z toba pisac @

Gość Purpurowaaa Łza
nie dalej swoje..nie, nie.. ja tylko zwrociłam uwagę, ze szukasz kochanki bez zobowiązan a zastanowiłes sie nad tym co ta kochanka czuje? a co czuje zdradzona zona? wiesz, mimo tego ze robie to co robie- nie zatraciłam uczuc i wrazliwosci na cierpienie innych .. ale chyba ja do ciebie po chinsku pisze.. Amen.

Gość Purpurowaaa Łza
v33 masz cos do mnie/ załoz temat, podyskutujemy..hi..hi...

upsss purpurowa a czy klientów tez pytasz o ich stan cywilny?:O tak z ciekawosci pytam?:)

Cześć Lizaczku ;) ja tam sie nie pisze na to...ale chociaz pozdrowię :)

nie mam nic do ciebie zupełnie nic czasem gdzies widuje twoje wpisy nie zwraca na nie uwagi bo czesto sa nie na temat :O

Gość Purpurowaaa Łza
v33 prostytucja- to prosta transakcja klient płaci, bzyka, wychodzi, zapomina dziewczyna- bierze kase, bzyka, prysznic i next please kochanka- kochanek--jak sama nazwa wskazuje gdzies tam muszą przewijać sie uczucie kochania. ale facet traktuje kochankę jak prostytutkę- ale za free i to zawsze bedzie mi podnosic cisnienie. P.s. V33 - teraz to ty zbaczasz? chcesz cos wiecej wiedziec na temat prostytucji- załóż temat.

nie chce wiedziec nic o prostytucji juz to obrazowo wyjasniłas :) i wtedy nikt nie jest zraniony? :) zona klienta powinna się cieszyc ;)

Gość teoria o kant dupy
tak to jest w zyciu, ze darmowa konkurencja zawsze boli :D niestety, facet to tez czlowiek, zawsze bedzie szukal lepszej oferty. :D

11:01 v33 (apothea32@interia.pl) jak mnie wkurza jak ktoś włazi na temat wytrąca go z toru masz ale do lizaka?? załóż nowy temat i daj mu luz Dzięki v33 Kobieta to jest coś, co się absolutnie nie da ogarnąć męskimi marnymi pięciu zmysłami 11:02 majka123 ile masz lat bo niewiem czy moge z toba pisac @ makja 123 hmmm a co tam 37 i co ty na to ?? No a ile ty masz 11:05 franciszka * Cześć Lizaczku ja tam sie nie pisze na to...ale chociaz pozdrowię Dzieki ciebie również pozdrawiam

Gość Purpurowaaa Łza
nie cieszyc, nie, nie.. ale mysle ze jak juz musi- to niech idzie do prostytutki a kochanka jest o wiele wiekszym zagrozeniem małzenstwa, bo kedys to wyjdzie poza ramy układu i co wtedy?