Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dresiarka

Czy wy tesh wysyłacie sprośne eski do sffoich facetóff?

Polecane posty

Gość chyba prawdziwe
pozdro600 przerazasz mnie :D:D musialas bardzo dlugo pisalas na f23:D jakbys tak pisala na f23 bez pokazania tzytzkow z katreczka uznalbym cie za damski projekt:D

Gość gość
Dresiarka---> widze, że ossstre googlowanie było PS: Twoja stara sadzi chwasty w ogrodzie 😴

Gość gość
No w morde zdechne:D:D:D Oooo ludzie, ten stoolejarz właśnie przyniósł z łazienki wszystkie kosmetyki matki i przepisuje ich nazwy, buahahahahha:D

Gość gość
chyba prawdziwe--> każdy z moich projektów był zawsze uznawany za projekt stoolejarza:o.

Gość a na akryl to
mnie nie nabierzecie. ja se machnę akryl, jak takie małe pajączki tam będą zatapiać w tej mazi. a tak fochóle to mi się nie wydaje toto wygodne, bo ponieważ? nie wiem. naczy nie wygląda źle, ale mnie jakos tak same paznokcie szybko rosną więc nie mam uwag do strony genetycznej. pająki, to je to.

Gość gel jaki mam tesh
pitanie, kurde. jesooo, jaki to. gel ten siest zerobiony z jakichś morskich wodorostóf, że body szop czy cuś takiego. on jezd taki zamknięty na amen i latego mi pasi, tam łap się nie wsadza. i on je niezabakteriozowany latego. co inne te tusze do rzęsy. na rzęsie łza i bakteria lubi się gnieździć. no mówie wam - plaga.

Gość chyba prawdziwe
pozdro600 czyli nie dalas nigdy zdjecia z karteczka?:D kiedys krazyla fota laski w czarnym staniku z karteczka powiedz ze to ty😴

Gość stulejarz to powinien
zdecydowanie malować rzęsę, nie wiem jak go do tego namówić. /to chociaż paznokcie/ - na czarno, stulejarz, chanel black satin, nie pożałujesz. zajebutnie nie odpryskuje. no gjeńjalny jezd.

Gość to ja pozdro szeset
wal sie na ryj , nie było foty moich cyców, z żadną karteczką a i bez karteczki tesz nie. nie ma nie było nie będzie. no chyba ze w ubraniu wierzchnim. jak sweter, albo coś. o takiego. sam se załóż stanik stulejarzu jeden. oczywista na lewą stronę! myśli że jak już sie ma cycki to co, okazanie? łajzo po samych cyckach byś nie poznał narzeczonej!!! takie so facety. chamy. o.

Gość gość
Ten wpis powyżej jest oczywiście mój :classic_cool:

Gość gość
A poważnie - nigdy nie wklejałam nic z kartką.

Gość no oczywiście że twój
a czyj myślalaś? że niby mój tak? chyba dzis jednak się nie żelowałaś pozdro. no dobra cześć frajernia.

Gość z kartką nie wklejasz
a to ci nownia!

Gość gość
Masz racje, musze sie iść nażelować🖐️

Gość chyba prawdziwe
nawet jakbys dala to i tak bys nie powiedziala 😴

pozdro600 ty chyba czytać nie umiesh:) żal mi ci kociaq :* PS tffój stary pracuje jako stojak na roffery pod Castoramą. 🖐️