Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dresiarka

Czy wy tesh wysyłacie sprośne eski do sffoich facetóff?

Polecane posty

Turquoise coś mi się ffydaje że na ten teges :P pozdro600 sama jestes facet :o

Gość gość
Ja mam o 4 wiecej;)

Gość chyba prawdziwe
pozdro600 fajny hehe tylko czy udajac dziewczyne liczy na spotkania ze starszymi panami😴

Gość gość
Tee, Dresiarka, poka tzytze z kartką kafeteria, żeby udowodnić błędność mojej tezy :classic_cool:

Oo, a na tym zdjeciu, co kojarze, to nie wyglądasz ;) Dalabym CI tam z 20, max 22

Gość gość
No na tamtej focie miałam 23, o ile dobrze kojarze. Troche sie zmienilam, ale bez przesady. Raczej nie wyglądam i tak na 27 lat.Dobrze zrobiłas, że usunęłaś profil fotkowy (moim zdaniem).......jeszcze by jakiś debil z debilką to przyuważył i Cie zwyzywał od brzydact i innych pokrak.:o A ładna z Ciebie dziewczyna.

Gość chyba prawdziwe
pozdro600 chyba czesto bywasz na f23:D 😴

Gość chyba prawdziwe
za same te czarne jak wegiel oczy moglbym przejechac cala polske😴

Gość gość
chyba prawdziwe---> robie codzienne inspekcje:Ddresiarka ---> ależ męski z ciebie dominator, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, aż mam mokro:D

Gość chyba prawdziwe
by possać czarną knagę pojechałem aż do Anglii :classic_cool:

pozdro600 to się podetshyj :classic_cool:pewnie wyglądash jak babochłop i dlatego się mnie tshepiash :P

Gość chyba prawdziwe
pozdro600 na 90 procent obstawiam ze piszesz jako jnnn😴

Gość chyba prawdziwe
dresiarka udajesz kobiety zeby dostac zdjecia fiutow ? masturbujesz sie potem przy nich?

wystarczy mi psisiak mojego Miśqa :P a jakbym tffojego zobaczyła to bym rzygnęła paffiem ciągłym cedzonym :classic_cool:

Gość hehe chciałby
żeby mu wysłać, hehe. narpief dajesz numera, a potem esa co może nie zgodzisz się z powszechnie obowiązującymi prawami logiki? 👄

Gość gość
dresiarka ---> nie czepiam tylko sobie miło konwersuje:) Udowodnij, żeś prawdziwa, rodowita dresiara i odpowiedz: Jakie tipsy lepsze - żelowe, czy arylowe i why?:classic_cool:chyba prawdziwe---> jnnn jezt cooool, ale to nie ja:P

Gość chyba prawdziwe
pozdro600 przypomniala mi sie twoja wypowiedz o targani dzyndzla czy jakos tak i prawie jestem pewien ze tak samo napisala kiedys jnnn w poscie :D

Gość gość
No fakt, śmiesznie by wygladały tipsy na wielkich, meskich paluchach. Ale ja głupia jestem, wybaczcie 😭To uszereguj w takim razie w odpowiedniej klejności kosmetyki, jakich użyjesz wieczorem przed pójściem spać.;):a)kremb)tonikc)maseczkad)mleczkoe)peling Kobieta, nawet jeśli podgatunek, znaczy siem dresiara powinna to wiedzieć.:)Poczuj sie jak w Milionerach :classic_cool:🖐️

Gość gość
\'pozdro600 przypomniala mi sie twoja wypowiedz o targani dzyndzla czy jakos tak i prawie jestem pewien ze tak samo napisala kiedys jnnn w poscie \'Co za wredna papuga😡:D

Gość chyba prawdziwe
nie uzywa pewnie takich rzeczy bo jest mloda i piekna wiec nie musi i pewnie sie juz spieszy i nie ma czasu odpowiedac moze wieczoerm heheheeh:D

Gość gość
Musialbys zadzwonić do swojej matki stoolejarzu, a ta jak wiadomo pracuje właśnie w bankomacie :classic_cool:

a)krem b)tonik out)maseczka < nigdy nie stosowałam nie jestem starą krovą buźke mam delikatną d)mleczko < mam żel :classic_cool: out)peling moshe za 5 latkoff ale mash żelik tonik przed snem kremik:) ty peffno nakładash jakie ogóry co? :D

a tffoja stara rffie rzepe w familiadzie :classic_cool: a stary ciągnie laski starym dziadkom na dfforcu PKP :P

Gość hmmm ciekawe pitanie
a)krem b)tonik c)maseczka d)mleczko e)peling mleczko? ni posiadam. kedyś take mleko se kupiłam proszem ja was i ryj cały bordowy po tym świństwie. jezu. krim? raczej gel (nie mylić z an-gel). tonic? dobry z dżinem, a sam ze sobą to w ogóle de best. maseczka. hm. mam nawet, a jak, taka z glinki kaolinowej. spoko. ale nie używam, bo zawsze zapominam, chyba się przeterminowala. co donoszę ze smutkiem. piling. oł je. to je to. ale nie mam pilingu, tylko take cosie neutrogena , take płatki jak tarka toto , fajoskie. jak nie zapomnę sobie wydać to użyję. moje preferencje - piling enzymatyczny, ale jakoś nie mogę utrafić w sklepie. więc torba. Po francusku gommage. A tak fochóle myjem siem normalnym mydlem, czy to komu pasi czy nie. i zawsze mam łapy zorane. jezu. ale te wszyskie mazidła do lap, to mnie wkurzają bo taki syf tłusty zostaje. w tesco mnieli fajoski krim do łap, ale jest discontinued, a on nie syfił. a i tak zapominam się tym mazać. ostatnio się pomazalam i co, łapy całe czerwone, chyba uczulenie, czy jak. polecam tusz do rzęsy dziewczęta i chłopcy double wear /nie wierzcie, nie zmywa się ciepłą wodą, dlatego rzadko go stosuję, to mi się szybciej przeterminuje, bo niczym go nie można zedrzeć/