Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrasciRadnaja

Z kim Was zdradzili?

Polecane posty

Gość PrasciRadnaja

Pytanie do kobiet zdradzonych. Z kim wasi (ex lub nie) mężowie\nerzeczeni Was zdradzili? Z koleżanką, teściową, nieznajomą? Zastanawia mnie to cały czas. Mój stary moją matkę zdradził z ich wspólną koleżanką. Później błagał o przebaczenie na kolanach, mówiąc, że Ona nie dorasta mojej matce do pięt, żeby nie odchodziła. Jak się okazało, że moja Matka to inteligentna osoba, która nie trwa ślepo przy takim facecie zaczął jej mówić, że to Ona nie dorasta tamtej do pięt :D Kocham mężczyzn. :classic_cool:

Gość awangarda serio
ze starsza o 5 lat mezatka,grubsza,mniej atrakcyjna:O

Gość awangarda serio
ze starsza o 5 lat mezatka,grubsza,mniej atrakcyjna:O

mnie zdradził z dziewczyną inną niż ja, Męzatka,gruba, blondynka, bez wykształcenia, ale ma ona własną firmę i duuużo pieniedzy

Gość Płaczącaa
Mnie zdradził z naszą własną córką. Straciłam zaufanie do dwóch kochanych osób jednocześnie :(

Gość ja żona
jesteśmy 10 at po ślubie, zdradził mnie z rozwódką ( o rok starszą), która ma prawi dorosłego syna i faceta:O ja pierdole, gdyby to była laska... to jeszcze bym zrozumiała, ale z takim ścierwem:O

Gość były różne niestety
z tymi które zdołał upolować :O kobiety są durne(a ja z nimi taka głupia byłam) dają sobie wstawiać głodne kity :O i wydaje im się że "pana boga" za nogi złapały :O a potem wychodzą zdradi.... itp :O

Gość były różne niestety
płacząca Ty masz coś z głową nie tak :O

Gość drdrtertert
Z moim kotem Maurycym (obwiązał go taśmą z OBI)

Gość zdradzil mnie
z moja "najlepdza" kolezanka, ale zemna chcial slub brac bo ja to ta jedna hahaha chlopy to kurwy meskie (no nie wszyscy) a ja mu wtedy pokazalam ze ja to naprawde ta jedna... tylko nie dla niego hahaha plakal i placze dalej po moim slubie hahaha bardzo go kochalam no i go bardzo lubie do tej pory ale tego mu nigdy nie przebacze wiec co sie przejmowac teraz mam faceta kturego bardzo kocham... a jak on by tez tak zrobil jak moj ex to go wykoncze hahaha

Gość PrasciRadnaja
"zdradzil mnie" - najgorsze sa takie historie. zabilabym ta "przyjacioleczce" faktem jest, ze nie mozna ufac babom...:O

Gość PrasciRadnaja
jesteście z nimi jeszcze?

psychicznie ze soją ex, mimo że podkreślał wielokrotnie, że mi nawet do pięt nie dorasta, no ale cóż widocznie woli takie jak ona - już nie jesteśmy razem

Gość bnoka
z zona swojego przyjaciela, ktora zostala potem jego sekretarka.dalej ja bzyka, a przyjacielowi wciskaja kit.

Gość Sandravib
mnie zdradził z moją własną matką. Ledwie się po tym pozbierałam, wyrzuciłam oboje z domu na zbity pysk :O

Gość blebliuka
Z foką z tajgi syberyjskiej:( Miała bardziej lsniące futro poprostu:(

Gość innnnna
Mnie zdradzil kilkakrotnie z pseudokolezankami i pseudoprzyjaciolka dla tego teraz wole nie miec zadnej przyjazni z kobietami. Mam tylko kolegow i przyjaciol i jest dobrze. Czytajcie temat '' Serce kaze wybaczyc a rozum zostawic ''

Gość a mnie nigdy nikt nie zdradził
i nie zdradzi :)

Gość zostałam z dziećmi
a mój znalazł sobie po 18 latach małżeństwa i dwójce dzieci - przyjaciela. Wyprowadził się od nas i mieszka z facetem = pedały piep.....

Gość z modelkaaa
mnie zdardzil maz z mlodsza od niego o 12 lat ode mnie o 10...modelka..sliczna dziewczyna...zdradza od roku..przeszlo jestem na skraju wyczerpania ..

Gość ona..zdradzona
z moją matką... mam 22 lata.. a mama 41

Gość to pogratulować mamusi
:)

Gość z kolezanka z pracy
starsza od niego samotna samodzielna inna

Gość wielokrotnie zdradzona przez s
mnie zdradził jak bylismy na weselu,zginą mi jak sie okazało w toalecie z panią świadkową i tam ich nakryto,potem była pani tłumacz na delegacji której też nie podarował(czytałam esy)wiem,że miał i ma ochotę na sąsiadkę więc to pewnie kwestia czasu jak Wam tu napisze ,że zdradził mnie z sąsiadką.

Gość z prostytutką

Gość kolezanko powyzej
jeszcze z nim jestes??? nieprawdopodobne... ja zostalam zdradzona z nasza wspolna kolezanka, baby to swinie nieprzecietne

Gość Anulka_..
mnie też zdradził z mamą... mnie nie było wtedy w domu...przyjechał do Niej, żeby pomóc jej w ogródku, bo on kocha kwiaty tak samo jak i moja mama... posadzili..jak opowidala mi to po skonczeniu tych kwiatkow poszli do domu, pokąpali sie, włączyli wolną muzyke i zaczeli rozmawiać otwierając przy tym wino... zaczely te % działać.. zaczeli tanczyc przytulajac sie i gdzies jego lapy powedrowlay na jej pupe..i sie zaczelo rozbieranie po czym strach, ze mogla 'zaskoczyc' bo sie spoznial... powiedziala mi to wszystko, bo zle sie czula:( mam do Niej szacunek i zal..bo niedosc, ze przetarla mi oczy z kim bylam to zrobila mi cos czego nie zyczylabym innym.. a moja matka jest atrakcyjna kobieta wiec na jej widok kazdy sie lepi.. a co lepsze. gdy kochalam sie z nim to on opowiadal co zrobilby mojej matce.. :(

Gość karakanka
z szefową z pracy mnie zdradził palant

Gość oliwka56
Mnie zdradził z o połowę młodszą:(((( Czy ładniejszą? No cóz ,jako zraniona powiem, ze nie jest ładna, nie ma klasy i wyższa od niego. To ,że jest wyższa, to mnie nawet cieszy. K...wa,czy te kurduple,to zawsze dodają sobie męskości skokami w bok???