Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrasciRadnaja

Z kim Was zdradzili?

Polecane posty

Gość a mnie zdradzał z każdą
która mu na to pozwoliła :O doloczyłam sie 6 ale ja głupia byłam :(( ale przeciaż w zwiazku musi być zaufanie :O więc ufałam :O

Gość z przyjaciółką
becnie już byłą przyjaciółką , nie mam z nimi kontaktu, wyjechałam daleko od nich i mam świety spokój,

Gość gerbera
dlatego ja też NIGDY nie poznaję mojego faceta ze swoimi "koleżankami", bo jak mówi przysłowie: "najlepsza kochanka, to żony koleżanka"

Gość ola34
Z koleżanką z pracy, którą przyjmował na stanowisko księgowej i była czasem "taka biedna, że nic nie umiała i musiał jej pomagać i tłumaczyć", to potłumaczył... potłu MOCZYŁ...

Gość katakarolcia
z koleżanka ze studiów..(jego studiów) do której przychodzilismy na imprezki. Dodam ze kolezanka miała męża za garnica i byla taaaka biedna ze nic nie potrafiła sama zrobic...na najczesciej wzywała go do czyszczenia myszki....ma sie rozumiec computerowej:(

Gość baby...
z dziewczyna mlodsza o kilka lat sadze ze brzydsza.. i w dodatku pracujaca jak sie okazalo w domowym burdelu. mam nadzieje ze teraz ma trypla :P:P

Gość z jego kolezankami
doliczyalm sie 4. jedna byla nasza wwspollokatorka. teraz biora slub

Gość baby...
mialam na mysli chorobe ... :/

Gość goniatowlasnieja
z chodzacym szkietelem...w dodatku ona majac 21 lat wyglada na 35...a z twarzy jest paskudna... cholera ylo mi zle z tym...bo gdyby mnie zdradzil jeszcze z jakas ladna...ale robil mnie na boku z czyms takim... i jak tu czlowiek ma po czyms takim o sobie normalnie myslec?! eh

Gość szkoda mi kobietek
Jestem osoba z która przystojni ,fajni faceci zdradzaja swoje fajne zony,dziewczyny i dziwie sie ,ze chcą ze mna to robić bo jestem brzydka i nawet figury nie mam.Nie myślcie,ze jestm az tak chętna,ze sie na wszystko zgadzam.Wybieram sobie wśrod tych rzytojniakow najfajniejszych i naprawde dziwie sie ,ze majac takie fajne kobiety zdradzaja je ze mną.

Gość ja koleżanka
jestem koleżanką jego żony To co się z nim dzieje jest dla mnie czymś niezrozumiałym i strasznym On zdradza swoją piękną i dobrą żone, mają dwoje małych dzieci, ale szokiem jest to z kim ją zdradza Mogę powiedzieć że ta kobieta jakoś go zaczarowała, on ją kocha , jest bezradny, widziałam jak zmarnowany, ręce mu się trzęsły, usta drżały , łzy w oczach i skamlał płacząci mówiąc "ale ja ją kocham"-zupełnie uzależniony i chyba psychiczny Wiecie kogo on tak kocha? - dla mnie to szok, i nie tylko dla mnie \\\\\\\\\\\ Ona, ta kochanka jest od niego starsza przynajmniej o dziesięć lat, mieszka na melinie, tam alkohol się leje i szemrane towarzystwo, jej towarzystwo, ta kobieta jest bardzo brzydka, gruba i obleśna, do tego naprawdę wulgarna, a najgorsze że ona się nie myje, jest brudna, rozumiecie??? bardzo brudna, zawsze brudna i chodzi z potarganymi brudnymi włosami w strąki, ona wręcz śmierdzi, szok..................a on ją kocha, i skamle u jej stóp, ona często traktuje go jak psa Nikt tego nie rozumie, ja też nie rozumię, widocznie wszystko jest możliwe na tym świecie

To fakt. Ten świat jest mocno popieprzony...Faceci to niezrozumiałe istoty dla mnie czasem...dużo częściej, niż czasem. Gdy oglądam pary, w których facet zdradza kobietę, która jest naprawdę atrakcyjna i dobra, to po prostu nie mogę się nadziwić mężczyźnie, który idzie na bok z jakąś babą, która jest obleśna... Wydaje mi się, że może żona nie zgadza się na to, na co zgodzi się taka brzydsza, więc on z powodu frustracji, że nie może spełnić swoich łóżkowych fantazji szuka ich byle gdzie..a potem się uzależnia..nie wiem, ale ejst to potworne.

Gość ghfghfgh
Anulka, Ty na serio piszesz? Masz szacunek do mamy dlatego że obciągnela kutasa Twojemu chłopakowi i pokazała ci tym samym że nie masz się z nim wiązać? Rozmawiasz z nią jeszcze w ogole? Żałosna jesteś. Tak jak i Twoja mamuska. Cała trójka - jestescie siebie warci.

Gość szkoda mi kobietek
Nać nie jest prawdą,ze kazda brzydsza zgadza sie na wszystko,bynajmniej ja tak nie robię.To ja rzadze facetami,to ja tym przystojniakom dyktuję czego chcę i jak chcę i mogę Wam przysiadz,ze nie naleze do osob perwersyjnych.Właśnie te piekne,zgrabne,madre zony dziewczyny zgadzaja sie an więcej niż ja. Naprawdę zastanawiam się czesto dlaczego Ci super faceci majacy super kobiety zdradzaja je ze mną i często zal mi tych kobietek.Ja zdradzam swojego meza,ale jak to mowia ide za przysłowiem,ze"jak spasc z konia to z lepszego od swojego"A faceci są beznadziejni i zdradzają z brzydkimi.Ech,jakies głupie te zycie.

Gość mnie zdradził
mnie zdradził z zupelnie inna niż ja, blądynka, duże cycki, ładna, starsza ode mnie, mlodsza od niego, strasznie mi z tym zle, bo ona bawi sie facetami, nawet nie zrobil tego z milosci.....po prostu pewnie dobrze sie bzykala, bo miala spore doswiadczenia....

Gość Beznadziejny narod
podnosze, bo ciekawy temat

No ja się zgadzam z ghfghfgh ... Ja taką mamuśkę bym utłukła i na pewno nie nazwałabym już więcej matką.. masakra :O szkoda mi kobietek - faceci zdradzają swoje ładne, mądre żony, jak je określasz z Tobą, właśnie po to, żeby spróbować jak to jest z ich przeciwieństwem :P nie podniecaj się tak tym, bo to śmiesznie brzmi to Twoje ciągłe \"ja\" \"ze MNą\" w wypowiedziach :P

Gość szkoda mi kobietek
Nać ,ja się nie podniecam:-) to Ty jakoś dziwnie reagujesz na to co ja piszę.Widocznie Twoj mężczyzna zdradził Cię z taka brzydulka :-) Po Twojej wypowiedzi Nać jestem teraz zadowolona,ze tacy przystojni faceci zdradzaja takie pięknotki jak Ty ze mną:-) Chciałam być miła ale jednak nie mzona w dzisiejszych czasach być miłym i miec wyrzuty sumienia.Głupia jestes Nać,bo sama takim podejsciem zniechęcasz do siebie ludzi.A to,ze uzywałam słowa "ja","mną" to tylko dlatego,ze pisałam o sobie a nie o innych.Zycze Ci Nać aby Twoj chłop zdradził Cię z okropnym pasztetem :-)bo zasługujesz na to przez swoje podejscie do ludzi.

Gość szkoda mi kobietek
A co do tego,ze chcą spróbować jak to jest z odmiennoscia to sie zgodze,tylko dlaczego te próby nie koncza sie tylko na 1 razie:-)

Gość mnie zdradzonoooo tz
mnie zdradził z mlodsza ode mnie o 10 lat od niego o 12...fotomodelka..buzka jak laleczka firrurka sliczna..drobna...opalona brunetka kiedy ja jestem wysoka i raczej potezniejsza blondynka... wiec nie zawsze zdradzaja z brzydszymi... gdyby to byl raz..a on z nia regularnie mial kontakt/spotykal sie/wyjezdzali razem przez przeszlo 2 lata!

Gość do pani wyyzej
To przynajmniej masz ajkies wytlumaczenie-polecial bujnal sie bo ladna mloda fotomodelka.. moj zdradzil mnie ze starsza ode mnie baba po przejsciach..podobno oblesna jak szczur.

Gość no właśnie Nać
>szkoda mi kobietek - faceci zdradzają swoje ładne, mądre żony, jak je określasz z Tobą, właśnie po to, żeby spróbować jak to jest z ich przeciwieństwem I pewnie też dlatego zdradzają swoje brzydkie, głupie żony z normalnymi kobietami.

a mnie zdradzil 4x z kolezanka, z sąsiadka, z moja najlepsza przyjaciolka i z jakas dupeczka ktora sie do niego kleila na imprezie.... zalosne

Gość z sąsiadką

Gość zdrrrradzona
mnie zdradzil z dwoma na raz:O nie chcial isc na impreze,bo niby byl zmeczony, to poszlam sama..ale ze nie chcialo mi sie bawic bez niego,to wrocilam dosc szybko...no i zobaczylam fajna kanapke:O

Gość
No nie mogę :D :D. Każda mówi, że facet ją zdradził z brzydszą i głupszą. To chyba jakiś mechanizm obronny. Jeśli ma się naprawdę ładną i mądrą kobietę (mądrości nie mylić z inteligencją też częstokroć przypisywaną sobie moooocno na wyrost) to się jej nie zdradza. Serio, facet jest leniwy i normalnie szkoda mu czasu jakiejś nowej szukać, jak lepszej nie znajdzie. Widać żadne z was ideały miłe panie :o Pokory trochę.

Gość zdrrrradzona
Apostole drogi,ja nie mowie ze mnie zdradzil z brzydszymi bo obiektywnie nawet apetyczne te laski byly,ale sam fakt zdrady...w sumie wychodzi na to,ze jak z ladniejsza to nie ma problemu??