Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrasciRadnaja

Z kim Was zdradzili?

Polecane posty

Dziękuję za życzenia, przyjmuję je, wiem, że takie życzenia wracają z podwójną mocą, więc życzcie dalej. Ja nikomu źle nie życzę.. Żal mi kobietek - daj spokój. Mam 18 lat i nie mam męża... Za to nie lubię kobiet Twojego pokroju właśnie dlatego, że mój ojciec zdradzał moją matkę. A to, co pisałaś brzmiało tak, jak brzmiało. Pokazujesz swoją osobowość po tych słowach \"chciałam być miła\" \"żal mi tych kobietek\"(to skoro tak Ci żal to po co sprawiasz, że cierpią? taka mała niezgodność) \"życzę Ci aby Twoj facet zdradzil cie z pasztetem\" No wybacz. Ja mam klasę, ale nigdy nie napisałabym takich słów, jak Ty... Nie wiem, o co Ci chodzi. Mogłabym tu Cię nawyzywać itd, ale tego nie robię, bo mam kulturę osobistą, której brak Tobie. Ja Ci życzę za to wszystkiego najlepszego. I żeby nikt Cię nie skrzywdził tak, jak krzywdzisz Ty inne kobiety, bo to naprawdę musi być przykre...

A poza tym, nie zrozum mnie źle, ale wcale nie ejsteś lepiej odbierana ode mnie, pisząc o sobie w sposób niby skromnie wychwalający ;] hehe... na pierwszy rzut oka widać, jak bardzo chcesz się tu dowartościować. Niby nie wiesz, dlaczego Oni zdradzają "ładne mądre żony" z Tobą...piszesz o tym monotonnie, przedstawiając tu swoje pozbawione moralności poglądy. Dobra. Zdradzają je. Czy to powód do dumy? Że jesteś dla nich żywą sexdoll? I że traktujesz mężczyzn, jako żywe wibruchy? Ja , jako osoba z nieco innymi poglądami, może ejszcze trochę naiwna, bo młoda i nie znam świata tak dobrze, jak większość tu osób.. prezentuję nieco inny próg zasad moralnych i mam nadzieję..życzę sama sobie...żebym nigdy nie stała się taką osobą, jak Ty... Ale z takim czymś człowiek się rodzi. Ja nie jestem stworzona do kurestwa..

Gość OnFacet
do pani szkoda mi kobiet czy jakos tak... i czym ty sie pasztecie chwalisz? :) tym ze ejstes brzydka i kurw*sz? :) tak sie wywyzszasz tym ze dajesz dupy zonatym i zajetym jak by to bylo cos pozytywnego... juz prostytutka jest moralniejsza od ciebie bo ona to robi zeby jakos sie utrzymac :) poza tym dajesz swietny przyklad swojego katolickiego (moze, nie wiem moze ejstes ateistka)... zonata i zdradzasz :) a jak dobrze pamietam sluby mowia o wiernosci :) jestes esencja i przykladem zlego zachowania czlowieka.... gratuluje ci dystansu do siebie bo trzeba byc naprawde srajacym na wlasne zycie zeby je tak prowadzic

Gość do żal mi kobietek
durna kurwa z ciebie. chyba ci to imponuje jak do ciebie tak mowia ? bo inaczej sie ciebie nazwac nie da. To znaczy da sie - brudna parszywa szmata.

Gość szkoda mi kobietek
Co się tak pieklicie :-) Zal Wam dupe sciska :-) Moge byc kim chce a i tak Was pieknotki zdsradzaja mezowie,chłopaki:-) a Ty OnFacet nei raz zamoczyłes w brzydszerj swojego kutasa:-)

Mnie jeden z moich byłych zdradził ze swoją ex. Ogólnie brzdsza, wieksza. Tyle,że zupełnie inna niz ja zewnetrznie. Czysto sportowo chociaz jak się wtedy tłumaczył z sentymentu. JKolejny z laseczką. Młodszą odemnie 8 lat(chociaz sama mam zalediwe 27:-(). Ta to zaiste modelka.

Gość piszmy moze z kim i po ilu lat
latach związku.

szkoda mi kobietekl - mnie nie :D 🖐️ nie generalizuj :) i nie każdy raczej by chciał Cię dupczyć :D Zazwyczaj inteligentni faceci patrzą na to, co kobieta ma w głowie... ale cóż...nieważne, że potwór,ważne, że ma otwór :classic_cool: co nie? właśnie z mężczyznami tego pokroju miewasz do czynienia 🖐️

z sąsiadką dowiedzialam sie przez smsy skubana wychodzila z psem, miala klucze od domu a ja myslalam ze to z grzecznosci

Nać, masz racje!!!do tamtej \"pani\"- ja nie wiem jak mozna sie chwalic tym ze jest sie glupia DZIURA to zapychania dla innych facetow :/ co za porazka

Gość a mnie zdradził
z własną żoną. Jakoś zapomniał mi powiedzieć, że ją ma ;)

a mnie zdradził - współczuję :O taki jeden chuj za przeproszeniem, który \"był\" z moją matką, po rozwodzie z moim ojcem też jakoś \"zapomniał\" powiedzieć, że ma żonę :) ot taki szczególik, czyż nie?:) w każdym razie... bardzo to przeżywała, bo taki niby cudowny kochany i ten jedyny :O a tutaj się okazuje, że nie mieszka z bratem, jak utrzymywał, tylko z żonką :) aachh:)

Gość OnFacet
do pani szkoda mi kobietek :) tak sie sklada ze Nac to moja kobieta i nikt inny jej nie ruchal i ja nikogo innego nie ruchalem w zyciu :) a ty jestes zwykla pusta osoba... jestes pusta... i nie martw sie... dla tych facetow wszystkich jestes tylko worem na sperme i tym pozostaniesz... i swoim podejsciem odstraszasz ludzi... pokazalem ten topi wszystkim znajomym... wszyscy stwierdzili ze jestes dnem... ze nie zaslugujesz na nazwę kobiety... i dobija mnie to ze obrazasz osoby ktorych nie znasz i stwierdzasz ze niby w kims brzydszym moczyłem, nieznajac mnie itd.... pewnie ejstes dumna ze swojego kurestwa... mam nadzieje ze cie jakis hiv albo kila dorwa i w mekach pozegnasz ten swiat bo naprawde takich ludzi jak ty lepiej usuwac

Gość szkoda mi kobietek
Nać i Kasieńka1986 :-) Czy przychodzi Wam do Waszych pieknych głowek,ze to ja wykorzystuję facetów a nie oni mnie:-)I ja stawiam warunki,ja wybieram samca z ktyorym to chce robic :-)Dzieci kochane zal mi Was,bo widocznie jezeli idziecie z facetem do łozka to tylko dlatego,ze on was wybrał i uwazacie sie za DZIURE dla tego faceta :-) Dzieki takiemu rozumowaniu i podchodzeniu do sprawy panuje stereotyp ,ze tylko mezczyzna ma prawo poszaleć intymnie :-) I jeszcze raz napisze,ze piszac na temat skoków w bok nie miałam zamiaryu sie chwalic,tylko po prostu zastanaowałam się dlaczego jest tak jak jest. Miła Nać ,mylisz się bardzo co do oceny facetów z którymi sie spotykam,nie sa to faceci którzy lecą na otwor nawet jak potwor . Masz tylko 18 lat i nei znasz zycia kotku.

Gość OnFacet
do pani szkoda mi kobietek.... i co z tego ze sobie wybierasz? wazne ze nie ejden facet zamoczyl w tobie co czyni z ciebie pospolicie darmową dziure

Gość szkoda mi kobietek
OnFacet :-)ale dosadnie napisałes:-) nie ruchał,nie ruchałem :-) no to pozyjecie jeszcze troszke to poruchacie sobie innych tez,a jak nie to wspołczuję,bo przy jednek dziurze to kot zdycha:-) Tak jestem pusta i moge byc dnem :-) ale mam z zycia to co chce .:-)A poza tym piszac,ze jestm brzydka i nei ma sylwetki nie oznacza,ze akurat taka jestem, :-)nie wiesz,ze kobiety przewaznie nie doceniaja swojich walorow :-)

Gość szkoda mi kobietek
OnFacet :-) pewnie,ze mają dziure a ja mam darmowe,zywe wibratory :-)

Gość szkoda mi kobietek
ONFacet a Ty naprawde jestes facetem?:-) bo jakos dzownie,zawistnie piszesz:-) Faceci szczegolnie na takie tematy machaja reka albo napisza "ot jest sobie dziwka"i nie gorączkują sie :-) a Ty jakso to za bardzo ptrzezywasz.

Gość OnFacet
no coz wiec jestes pospolita bo w wspolczesnie b duzo osob robi to co chce czyli rucha sie ile wlezie nie zwracajac uwagi z kim choc nie ktorzy wybieraja tylko ladnych ludzi :) co nie zmienia faktu ze kurestwo sie szerzy a ty jestes jedna z osob ktora przyczynia sie do tego :) a to jest złe i zle o tobie swiadczy... ale jak juz napisalem... skoro tak to nie ejstes niczym wyjatkowym

Gość OnFacet
mhh poprostu mam obrzydzenie do takich osob bez roznicy czy to facet czy to kobieta :)

Gość szkoda mi kobietek
:-) Onfacet,wyluzuj:-) nie zajmuj się mna. Odpisujesz,piszesz o mnie i to daje mi satysfakcje,bo jednak jestm wyjątkowa,bo zaprzatam głowe takim ludziom jak Ty i Twoja dziewczyna:-) Lepiej zajmij sie swoja dziewczyna i nie trać czasu na czytanie bzdurnych tematów :-)

Gość szkoda mi kobietek
ONFacet a mniej sobie po prostu obrzydzenie :-) i zajmij sie osobą do której nie czujesz obrzydzenia :-)

szkoda mi kobietek - a skąd wiesz, że to nie są tacy panowie i takiego podejścia nie mają kochana? Sama napisałaś, że NIE WIESZ czemu oni idą z Tobą do łóżka... Jaka byłaś, będąc w moim wieku? Nie sądzę, że się wiele zmieniłaś od tamtego czasu, bo do takiego rozumowania trzeba mieć coś z głową od początku. Słuchaj. Ja serio nie lubię wpadać w żadne konflikty...sprawiać, że ktoś poczuje się urażony moimi słowami...ale spójrz na to, co piszesz Ty. To Ty sprawiasz, że ludzie piszą do Ciebie tak, jak piszą... To Ty odtrącasz i to bardzo swoim podejściem...Przeraża mnie to, że wogóle takie poglądy ktoś może mieć...Ile Ty masz lat? P.S. skoro piszesz "widocznie jezeli idziecie z facetem do łozka to tylko dlatego,ze on was wybrał i uwazacie sie za DZIURE dla tego faceta " Ja chodzę do łóżka ze swoim facetem, bo Go kocham i to nie to, że ON mnie wybrał :) Ja wybrałam JEGO a On wybrał MNIE. Ale Ty tego nie pojmiesz, bo to już nieco inny próg społeczności... Mimo mojego wieku jestem na dużo wyższym poziomie ,niż Ty i pisząc z Tobą mam satysfakcję z tego, jaki tryb życia prowadzę i jaki mam zamiar prowadzić dalej. Chciałam nawiązać do ejszcze jednej rzeczy :) Otóż...najpierw piszesz och ejstem brzydka, nie mam pojęcia co oni we mnie widzą! och nie! a później nagle , co mnei rozbawiło okrutnie :D "A poza tym piszac,ze jestm brzydka i nei ma sylwetki nie oznacza,ze akurat taka jestem, nie wiesz,ze kobiety przewaznie nie doceniaja swojich walorow " buhahahaha uśmiałam się, jak nigdy :) A jak od początku było widać piszesz o sobie z udawaną skromnością, ale później próbujesz to zatuszować, mówiąc coś zupełnie innego. Gratuluję inteligencji (hmm..dziś prima aprilis?:) ) Ale z każdą twoją wypowiedzią zaczynam rozumieć twoje postępowanie, bo gdybym "myślała" twoim tokiem, to pewnie też nie dostrzegałabym mniej prymitywnych rzeczy Kocham takie kobiety, jak Ty :D wyspać się, wysrać , zjeść, wyszczać i poruchać :)

bo kochana :classic_cool: ja także wiem, co wybrać, żeby było dobrze. Trafiłam na skarb :) 🌻 takiego drugiego nie ma, a On mnie broni jak lew, bo mnie kocha :) Niestety nigdy tego nie doświadczyłaś, więc nie zrozumiesz

Gość OnFacet
do Nac. Nic dodac nic ujac :P

Gość OnFacet
w kazdym badz razie zannim zaczniesz sie czyms chwalic... pomysl czy napewno jest to rzecz odpowiednia do chwalenia... bo rownie dobrze to tak jakbym sie pochwalil tym ze sie zesralem w gacie a do Nac: Lovja :*:*

Gość szkoda mi kobietek
Nać :-) kobietko nie przesadzaj z tym moralizatorstwem i wywyzszaniem siebie koteczko :-) Ciesz,ze Cie twoj luby kocha,tylko pamietaj,jestescie jeszcze w taki wieku,ze wszystko w zyciu moze sie zdarzyc:-) A co do tego ,ze ja niby nie doswiadczyłam miłosci :-) to skad mozesz o tym wiedziec:-) dziecino,nie wypowiuadaj sie na temnaty o ktorych nie masz najmniejszego pojecia :-) Ciesze sie,ze wtywołałam w takich młodych ludziach tyle spontanicznbych wypowiedzi i wiem,ze macie teraz o czym dyskutowac:-)Jak to mowia,lepiej niech o nas mowią źłe niż mieli by nic nie mowic :-)

Gość szkoda mi kobietek
ONFacet :-) NA PEWNO mam sie czym pochwalic.W szczególnosci tym,ze myslicie o mmie ,o moim postepowaniu mimo,ze mnei nei znacie :-)bye dzieciatka:-)

Gość OnFacet
do szkoda mi kobiete ty tez sie nie wypowiadaj "dziecino" na tematy o ktorych nic nie wiesz bo w swoich wypowiedziach szczegolnie pierwszych wiecej probowalas mowic o nas niz o sobie poza tym zabieraj sie ze swoim sposobem na zycie gdzie indziej... bo najwyrazniej nie zrozumialas tematu tego topicu