Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona i oszukana

Chcę zostać wredną suką!!!!!

Polecane posty

Gość Michał____()
Poza tym jak można kogoś zdradzać? Jak można mścić się za to, że samemu zostało się skrzywdzonym? To jest nie fair I nie sychsych@tlen.pl tylko interia.pl

Gość cukier38zdadony i oszukkany
Do zdradzonej i oszukanej ---- miałem dobre serce ...itd koniec znasz ... pewnie przeszłaś to co ja ---- podaj rączkę - odległość nie ma znaczenia , babki mówią że jestem przystojny

Gość cukier38zdadony i oszukkany
Mieliśmy chlebek , a Pani zachciało się bułek ... Po 18 -latach , nie !!! nie zdradzałem ,to ona---- zawsze powtarzałem sobie,że każda kobitka może odgrzać parówki , ale szanująca się kobita ?????........ Ten świat schodzi na psy . Jest taka piosenka , której ref . brzmi : Żyje w Kraju w którym , wszyscy chcą mnie zrobić w H ........... Dzieci nie mają znaczenia , uczucia , nie mają znaczenia ....

Gość ...lllol
A jaka jest różnica miedzy pospolitą szmatą a wredną suką? Oba przypadki rozminęły się z wartościami...

Gość vxd
Ja mógłbym się ożenić z autorką wątku! Trzymaj się!!

Gość scarman
Ten Pan dwa posty wyzej prawde powiedzial... swiat schodzi na psy... ja cale szczescie stracilem TYLKO 5 lat... zdradzila mnie raz.. blagala o powrót... dałem szanse.. zdradziła raz drugi.. wyjebalem z domu... jeden powie - zycie, a ja powiedziałem spierdalaj... powodzenia wszystkim

Gość Mofos3
Suka nadaje się tylko do zerżnięcia i paszła w pizdu.

Gość jagódka!!!
Mówią,że baby są wredne ale faceci też,wiem że zdradzil ale udaje ze wszystko ok.bo nie wie ze się domyśliłam.czekam na moment a wtedy pokażę gdzie raki zimują. Niech poczuje się tak jak ja.

Gość zablakana
Spotykam sie z pewnym chlopakiem, ktory zawsze mi mowi ze jestem taka "normalna i wrazliwa", jakby to bylo cos zlego,faceci wola ostre suki, ja niestety nie potrafie taka byc

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Autorko mam dokladnie tak samo jak Ty. wynika to z tego ze chcemy ukryc nasz bol pod pewnym pancerzem. nie chcemy pokazac ze jestesmy slabe, chociaz w srodku krzyczymy i placzemy z bolu... i stad chec bycia wredna suka- gra pozorow, teatr maskowy

Gość hegemonius13
Zawsze jak władca wybierałem tę która lepiej się rozsmakowywała we mnie :) i świetnie na tym wychodziłem ! a takie co czekają na królewicza z bajki pa pa, tępe dzidy

Gość polisad
"Faceci wola ostre suki " ale brednie i chce miła, sympatyczna kobiete

Gość sax7777
hehe tak chyba sie nie da z dnia na dzien stac sie wredna suką ;) nie wiem bo się na tym nie znam... ja tam jestem grzeczną dziewczynką :)

TRZEBA BYĆ ZIMNĄ SUKĄ ! Dziewczyny, za tym czego nie ma najbardziej się ugania. Jestem suką, nie czuję się zraniona po rozstaniu, bo znam swoja wartość i jak nie to nie. Jestem suką i nie cierpie na brak adoratorów bo JESTEM ZIMNĄ SUKĄ. Teraz : Jak zostać suką! 1. Nigdy nie daj sobie nic wmówić, zawsze dochodź swoich racji i nie daj się zmienić 2. Zawsze wyrażaj głośno co myślisz, nawet jeżeli nie dla wszystkich będzie to przyjemne 3. Dbaj w pierwszej kolejności o własne dobro a z czasem kiedy stwierdzisz że on jest wart jakichkolwiek poswięceń to wtedy zadbaj też o niego 4. Nie próbuj się przypodobać nikomu, rozważ różne propozycje ale nigdy nic nie rób wbrew sobie 5. Nie rozmyślaj za długo. Najlepsze rzeczy dzieją się kiedy się tego nie spodziewasz 6. Pamiętaj że rozstanie nigdy nie jest twoją winą 2. Jeśli widzisz że coś się nie układa to rzuć go pierwsza, jeśli zawalczy tez zacznij bo może być tego wart pozdrawiam ZIMNA SUKA, dumna z tego faktu ! :3

Gość gość
Zimna szuka to typ DDA takie cechy ma moja zona która jest DDA z zewnątrz może tak wyglądają a w środku małe strachliwe dziewczynki .faceci nie dajcie się nabrać