Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggddaaa886532302

kochałam sie z arabem i teraz nie potrafie czerpać

Polecane posty

Gość maggddaaa886532302

czerpać przyjemnosci z seksu z polakami. Byłam z arabem póltora roku odeszłam bo poza seksem była masakra ale w łózku był rewelacyjny.trudno to opisać nie wierzcie w te bzdury jak ktos pisał ze pluja podczas seksu nakobiety czy cos takiego włozku arab zmienia sie w delikatego czułego faceta dla ktorego najwazneijsze jest dobro parterki mialam orgazmy jeden za drugim a teraz jestem juz w trzecim zwiazku i masakra:O caly czas jak to robie z moim facetem wyobrazam sobie ze to robie z arabem ale i tak to nie pomaga bo to nie jest to samo..Arabowie są rewelacyjni w łózkui

Gość agugulkaaa
no i po co nam te informacje?

Gość cos w tym jest jednak
znajome, ktore mialy facetow muzulmanow mowia, ze w łozku zdecydowana rewelacja. Mysle,ze dlatego dosc sporo dziewczyn sie z nimi wiaze, mimo niedopasowania w dziedzinie obyczająw. Ponoc im religia nakazuje sprawiac rozkosz kobietom i podchodza do tego powaznie.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyym
od samego czytania prawie orgazmu dostałam

Gość maggddaaa886532302
dlaczego sadzicie że to prowokacja?Czy ja napisałam że kochałam się z Tomem Cruzem.. Pisze zebyscie wiedziały że co by złego nie mówić o tej nacji.Nie polecam zwiazków z nimi bo to kawał skuuurwysynow ale nie słuchajcie bzdur w łózku sa zaaajebisci i ktora raz sprobuje z arabem nigdy tego nie zapomni i nigdy nie osiagnie tego co z polakiem

Gość zainteresowana arabami
a poza łózkiem nie sprawdził sie tzn...co było nieteges?

Gość maggddaaa886532302
ALe my jestesmy na forum erotycznym wiec mowimy o łózku o seksie. Poza to inna działka ale powiem krótko nie sprawdził się:) W łózku natomist wypas:)

Gość no ale nie mozesz napisać
czemu sie rozstaliscie?

Gość maggddaaa886532302
Nie,nie chce o tym pisać.Wątek dotyczy seksu z arabami

Gość facceettt
"Nie,nie chce o tym pisać." Proszę,tak jej ryjka obijł ten romantyczny delikatny arab,że nawet pisać o tym nie moze i same wspomnienia wywołują ból

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyym
A wy wszyscy to dlaczego jeszcze nie śpicie?

Gość maggddaaa886532302
co ja mam zrobić?:(Nie chce już związków z arabami ale seksu znimi chce:(

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyym
czekacie na swoich arabów?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyym
sex to nie wszystko

Gość jestem zawsze soba
no az napisze w pomaranczy :D dzieki :d

czy tak trudno ci opisac troche blaski i cienie tego zwiazku poza sprawami łózkowymi?

Gość maggddaaa886532302
Co mam ci pisać...Blaski0to seks i pzysojny facet na widok ktorego sikały moje kolezanki CIenie-to pieprzony zazdrosny dyktator,uderzył mnie nieraz a najazabawniejsze że nie widział w tym nic godnego potepienia bo go "prowokuje i sama się prosze":O(I to tu w naszej kulturze sie tak zachowywał..nie chce mysleć jak u siebie)długo by opiswać poza seksem nic miło nie wspominam

Gość NAtalia2333333333
PRzespalam sie z Arabem, tzn, takich innycm troche bo byl Chrzescijaninem mial krzyze w domu na scianie. Bardzo dobrze i namietnie calowal, caly czas chcial sie calowac, wolalam nie. Byl momentami chamski i chcial decydowac o wszystkim. Nie chcial ze mna replayu robic, chcial sie mnie pozbyc z domu. Tatalne chamstwo, nikt mnie tak nigdy nie potraktowal. Pozniej gdy sie obrazilam to mu sie odmienilo, le mu powiedzialam ze robimy to kiedy JA chce. A ja chcialam przedtem a teraz nie. Eh troche mi go szkoda , ale sam sobie winien. JEdno mi sie podobalo ze byl ttotalnie zadbany, wszystko markowe, mial nwet bielizne Dolce and gab.. Ale ogolnie mam lepsze ciuchy niz on i byl zazdrosny ze mam lepsze auto. Wredni sa choc b. sexi

z Tomem Cru Z em zauważyłem że jak jakis temat sie rozwinie zaraz zlbo podszywacze albo niedowartościowane społeczeństwo zaklada podobne tematy kompletnie nie majac argumentów po co wam to pytam sie sławy wam to nie dostarczy!!

Gość no ja ci wierze ze
on byl mega bomba w lozku,czuly i td :) ja sie tylko raz z jednym calowalam i na ktoryms spotkaniu i juz sie wiecej z nim nie umowilam bo wiem ze gdybym sie z nim dalej umawiala to nastepnym razem juz bym nie wytrzymal i wyladowala z nim w lozeczku tego pocalunku nie zapomne nigdy jeszcze nigdy w zyciu zaden chlopak z ktorym ylam razem nie dorownal temu Amonowi w samym calowaniu a tego drugiego to juz sie bronilam resztkami sil i stchorzylam bo ja raczej nie jestem taka na 1 nigt staind :)

Gość no ja ci wierze ze
ale jak sobie pomysle o nim to mi juz normalnie goraco i ciarki niesamowite przechodza ...oby mi nigdy przez droge nie przeszedl bo jak to chyba zemdleje na sam jego widok :) ja nie wiem co to za narodowosc ludzie ze oni to tak potrafia ;) :P

Gość powiem tylko standardowe
ty ku.rwo !

Gość tarżan
polskie chłopaki też mają duże pyty

Gość hmmmm ........................
Wierzę, że są wyjątkowymi kochankami. Pewnie ma na to wpływ także religia.... Przecież już w Koranie są zapisy, że obowiązkiem faceta jest najpierw zadbać o rozkosz kobiety ... I jest to dla nich bardzo ważne .... Wręcz priorytetowe ...

Gość jadna taka ciekawa
a ta rozkosz dla kobiety tylkko w seksie????? ps. jestem z turkiem w łózku naprawde bosko a pozatym tez nie najgorzej ale troche sie boje jego religii

Gość kukartka
bylam w tym roku w turcji.nie lubie turasow.cfaniaki i tyle.i masz sie czego bac-jego religi.lepiej se daj spokoj i wez sie ew.za jakiegos polaka ew.z ue.