Gość Cooliberek Napisano Luty 16, 2018 Jeśli jeszcze zagląda tutaj Bywalec Pozdrawiam cię serdecznie i pozostawię jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2018 Ginekolodzy mężczyźni przyzwyczaili kobiety do pokazywania im pochwy przymusem i strachem o zdrowie. Przez to kobiety straciły szacunek same do siebie i w oczach mężczyzn którzy mogliby je kochać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2018 Obrońca moralności napisz jeszcze coś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2018 Ty sku*rwysynie rozkaz na Ciebie jest wydany - Śmierć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2018 Ginekolodzy w Polsce mogą bardzo wielebo ssą bezkarni i żaden sąd, prokurator nic tej kasie nie zrobi z nielicznymi wyjątkami! Tak się dzieje bo te polki co chodzą same na badanie czy zabieg i poród są TĘPE wstydzą się swojej drugiej połówki czy jak nie mają to siostry lub mamy a mają Prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań czy zabiegów gdy ginekolog wyprasza osobę bliską jest zboczencem naruszającym PRAWO! A samodzielnie być podczas badań może się tak skończyć. ..."Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza." Dostał tylko 4lata więzienia za gwałty na pacjentkach a ile wstydzą się nie zgłasza i zmienia na kobietę ginekologa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2018 Wpisz w Google "ginekolog zgwałcił pacjentek " to zobaczysz i trzeba być odważna by samej chodzić na badania ginekolog i urolog. To ułamek zgwałconych pacjentek. Po co idzie chłopak student wybiera ginekologię dla kasy i podniecania się itd... Wiadomo że zacofane powiedzą że tyle widział cipek ginekologa nie rusza. Tak stare babci u nas ordynator ginekologii zostawił żonę dwójkę dzieci dla pacjentki a podobno tyle widział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2018 12.22 dodaj że są wśród ginekologów ZBOCZEŃCY! Dlatego również nie ufam facetom bo co robią księża a co dopiero tacy lekarze mający młodą cipkę rozszerzoną! A ci co od debili wzywają tu na wpisach to ci zboczency lekarze czują się zagrożeni i że podczas badań i zabiegu będzie chłopak, partner czy mąż! Mamy prawo nawet w szpitalu do obecności osoby bliskiej podczas badań czy zabiegów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2018 Jeszcze mam Ci coś napisać świrze pier*dolony. Przez Ciebie kłamco ludzie zaczynają zabijać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2018 Ginekolog może dużo gdy mu na to pozwolicie i jesteście same bez ukochanej osoby podczas zabiegu czy badań. Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 obliguje ginekolog do tolerowania osoby bliskiej podczas zabiegu i badań nawet w szpitalu. Gdy wyprasza nagrywam i składamy skargę w izbie lekarskiej jak i również pozew odszkodowawczy dla pacjentki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2018 To jest prawda że dziewczyny się upadają przed ginekologiem facetem to ginekolog może wszystko. Chodzę z chłopakiem na badania cipki i to do kobiety ginekolożki a do faceta ginekologa w głowie się nie mieści bym była sama bez chłopaka. Tylko raz na trafiliśmy na debila ginekologa który nie chciał pozwolić na obecność chłopak. Zaraz się zawinełam z chłopakiem i pomimo że chciał by w końcu został powiedziałam że jest zboczeńcem naruszając moje prawa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2018 Chodzi się do kobiety ginekolog jest dużolepsza w tym zawodzie bo zna nnarządy rodne z autopsji. Facet do badania prostaty jest w tym dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2018 O 'nasz' nadworny ginekologiarz powrocil! Co żonka znowu do swojego delikatnego PANA doktorka poszła a tobie kazała grzecznie pod drzwiami czekać i teraz żal dupcie ściska? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2018 Matole chodzi o treść a nie kto pisze. Takie podejście ośmieszania mają tylko prymitywne osoby. Gdy już próbujesz kogoś ćwoku ośmieszyć to trzeba podać przyczyny. A co do ginekologa to jeden jest oddany w tym zawodzie i sam zaprasza osobę z którą jest pacjentka a nie ją stresując rozdziela od niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2018 Ja chodze do gonekologa faceta i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2018 18:45 Rodziela ją? A co to pacjentka to mała dziewczynka którą ktoś od mamusi siłą rozdziela? Nie podoba mi się wychodzę. Oj chyba jednak żal dupcię ścisnął jak siedziałeś pod tym gabinetem czekając aż PAN skończy z żonką :P Argumenty? No właśnie agresja i bluzgi są dowodem ich braku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2018 19.08 ty facet badać swoją prostatę możesz. A " gonekologa"a co on tobie bada facet ? Ja nie chodzę do facetów bo sporo jest zwyrodnialców w tym zawodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 "Oj chyba jednak żal dupcię ścisnął jak siedziałeś pod tym gabinetem czekając aż PAN skończy z żonką" Powiem Ci, że dziwnie się wtedy czułem taki niechciany. Zresztą ona nigdy mnie nie chciała, zawsze wolała innych. Bo Ginekolog dla nich to jest ktoś, a ja to jestem nikt i się mnie wstydzi. I co się okazało zdradzała mnie, bo nigdy mnie nie chciała. Chcesz dobrą radę, jak cię żona nie słucha to znaczy że Cię nie chce i że Cię zdradza. Odkryłem zdradę i teraz się rozwodzę. Jak najszybciej się z nią rowiedź bo tylko tracisz na nią czas i pieniądze. A ona Cię zdradza. Ja poświęciłem wszystko, rzuciłem szkołę, a ona miała wszystko gdzieś i poszła sobie na studia się bawić. Jak teraz odkryłem zdradę to mam duże przypuszczenia że dzieci nie są moje. One nie mają skrupułów, oszukują, kłamią,*****ają się na prawo i lewo i wykorzystują głupich mężów. Kłamią w oczy. Nie wierz im. Wyjeżdżałem za granicę. Flaki wypruwałem, straciłem młodość a ona się bzykała z innymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 Nigdy nie miałem szczęścia do kobiet. Wszystkie mnie zdradzały. Żadna mnie nie chciała. Po prostu mam dość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 Kobiety niszczą życie innym. One nie mają żadnych skrupułów. Kłamią prosto w oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 Nie mogę zrozumieć tylko. Czy one w ogóle nie myślą o swoich partnerach. Ale to chyba tak jest jak cie nie słucha to znaczy że Cię nie kocha i zdradza albo będzie zdradzała. A zaczyna się od PANA Ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 I oszukuje na 100%. Ciekawe czy wiesz kto jest ojcem dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 Albo z którym się dzisiaj bzykała. Ona Ci tego nie powie. Kłamie prosto w oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 Także przestań na nią pracować i dawać jej pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 A do kobiet. Przestańcie niszczyć życie innym!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2018 To ich też nie rusza. One nie mają serc. Oszukują i kłamią w oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2018 Kiedy Ty BARDZO CIĘŻKO pracujesz ona bzyka się z innym. A w domu kłamie Ci w oczy, że Cię kocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2018 A wiesz co jest najgorsze. Są takie podłe, że kłamią, że biorą tabletki antykoncepcyjne a później wrabiają Cię w ojcostwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2018 Wolą się zabić albo żeby ktoś się zabił niż powiedzieć Ci prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2018 Nie mają litości najlepiej by im pasowało jakbyś się zabił(a), żebyś nie powiedział(a) prawdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2018 Najlepiej do kobiety i to z osobą bliską mamy prawo do jej obecności podczas badań czy zabiegów w szpitalu. A bada gdy jesteś sama to może bezkarnie molestować robiąc palcówkę przy palpacyjnym mówiąc że nie wyczuwa jajnika itd. . Nigdy samej bo partner powinien pilnować sterylności bo gdy coś złapiesz jak wirusa typ C wątroby przekarzesz mężowi i nawet dzieciom! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach