Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skacowany po imprezie

Mam 23 lata, wyrywam często zajeebiste laseczki i odpowiem na wasze pytania

Polecane posty

hej,bunio,myslalam,ze ty zonaty i dzieciaty jestes?to jak,chodzic na imprezy,zona w domu,a ty bawisz sie w towarzystwie innych kobiet?

Gość bunio-wawa
Dokładnie mam żone i dziecko ,ale raz na miesiąc raz na dwa moge wyjśc z kumplami na imprezę. Żona też ma jedno wyjście w miesiącu dla siebie i tez się szlaja z kolezankami. Dla zdrowia psychicznego jest niezbędne by czasm móc się oderwac od pracowniczo - domowo - rodzinnego kieratu. Każdy potrzebuje czasem zaszaleś i derwać się od codziennych spraw.

z tym sie zgadzam,ja tez uwazam,ze nie mozna przebywac ze soba bez przerwy,bo mozna sie w tym udusic i pary powinny miec jakies odskocznie,zeby zwiazek zdrowo funkcjonowal.ja tez wychodze z kolezankami,a on z kumplami,ale wszystko w granicach rozsadku,nie baluje z innymi,po co?swietnie spedzam czas z przyjaciolmi,i nie potrzebuje sobie udowadniac,ze wciaz to mam:O ale faceci roznia sie od kobiet,nie?

Gość Coala na tree
mam nadzieje ze poznam w ktorym klubie zone bunia i bede mogl sie spytac o jej opinie nt poznawania sie w klubach...:)