Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kluseczka6

Jestem okropnie beznadziejnie BRZYDKA!!! Chce sie zabic!!

Polecane posty

Gość brzydka ale fajna kasia
do ojejku2727 ja tez mam "pryszcze,rozstepy,cellulit,krzywe zeby,popekane naczynka,rozszerzone pory,obwisle cycki,blada cera,wal tluszczu na brzuchu,podwojny podbrodek " przy wzroscie 165 waze 65 kg, a mam tylko 21 lat a wiecie co? od 2,5 roku jestem z wspanialym facetem, ktorego kocham a i on mnie i jestem szczesliwa,dlugo czekalam na te milosc, ale nie warto przejmowac sie wygladem zewnetrzym bo tak naprawde nie ma kobiet brzydkich-sa tylko nieumalowane! a na powyzsze mankamenty urody zawsze da sie cos wymyslic! grube lydki-to moj najwiekszy problem-solution=dlugie spodnie,wysokie obcasy jesli spodnica pryszcze-dobry podklad i korektor krzywe zeby-jak najwiecej sie usmiechac!!! tluszcz na brzuchu-mniej piwa i bron boze biodrowki+obcisle krotkie koszulki jak to robi wiekszosc dziewczyn obwisle cycki-a od czego sa staniki do cholery podwojny podbrodek-straszne to jest, wiem,odpowiednia fryzura co nie co zaradzi i tak naprawde wazne jest to jakie jestesmy z charakteru a nie z wygladu, z chuda ladna zdzirą żaden facet nikt nie wytrzyma długo :)

Gość a ze mna chlopak zerwal
BO pokazalm mu sie bez makijarzu,nie powiedzial m i tego wprost,ale ja to wiem i tyle.skat to wiem??? bo jak mu sie pokazalam pierwszy raz bez to przyszedl do mnie jeszcze raz za jakis czas I TO BYLO OSTATNIE NASZE SPOTKANIE!!!!!!!!!!! pozniej tumaczyl ze zerwal bo bylam zazdrosn. tlyko wczesniej mu to nie przeszkadzalo

Gość Głupia i stara
Kluseczka, napisz do mnie, mozemy o tym pogadać, rozumiem Cię dskonale ileż ja się przez to napłakałam. Moje gg 15998113

Gość Głupia i stara
a ze mna chlopak zerwal - co za frajer, nie wart zachodu. Napisz do mnie to pogadamy, muszę z kimś pogadać, bo tak mi smutno

Gość okropna
Ja też jestem brzydka nikt mnie nie chce mam duże krzywe zeby odstające uszy itp. I wieszcie mi że żadem makijaż nie pomaga a niektóre poprostu nie stać na to by poprawiać swój wygląd kiedyś przez to płakałam ale teraz już się nie przejmuje wiem że mam dobry harakter ludzie którzy mnie znają bardzo mnie lubią i tylko te kilka osób mnie obchodzi niema się czym przejmować bo jeśli ktoś nieakceptuje ze względu na wygląd to nie jest ok i nie warto się poniżać i komuś podlizywać

Gość ja jestem jeszcze brzydsza
nie dość że krzywe zęby to na dodatek nie wszystkie :(

Gość Wera3435
Dziewczyny!!! skąd się biorą i Was takie kompleksy? Pewnie przez to że się naoglądałyście kobitek z gazet nad którymi pracował sztab specjalistów by poprawić wszystkie mankamenty... Mogła bym się założyć, że w oczach innych ludzi wyglądacie zupełnie inaczej. Zapytajcie się jakiejś zaufanej, szczerej osoby czy kiedykolwiek zauważyła którąś z Waszych wad. Na pewno wszystko wyolbrzymiacie.

Gość Wera3435
Dziewczyny!!! skąd się biorą i Was takie kompleksy? Pewnie przez to że się naoglądałyście kobitek z gazet nad którymi pracował sztab specjalistów by poprawić wszystkie mankamenty... Mogła bym się założyć, że w oczach innych ludzi wyglądacie zupełnie inaczej. Zapytajcie się jakiejś zaufanej, szczerej osoby czy kiedykolwiek zauważyła którąś z Waszych wad. Na pewno wszystko wyolbrzymiacie.

Gość noc listopadowa
i dołączam sie i ja, te z krzywymi zębami nie maja co co jęczeć ja mam ogromny nos i to jest dopiero tragedia.

Gość ja jestem jeszcze brzydsza
ja tez mam duzy nos :( i zniszczoną potrądzikową cerę, ale i tak najgorsze te braki w zębach, to jest najgorsza moja tragedia.

Gość wiecie co wy chyba
nigdy nei widzieliście naprawdę brzydkich zębów. te co ja mam, to porażka.

Gość nie przypominam sobie
ja tez nie jestem piękna, mam nieładne zęby (niestety sa słabe i nawet dentysta rozkada ręce), ale staram się zawsze ładnie pomalowac i uczesac. nie stac mnie na drogie ciuchy dlatego kupuję takie, w których wyglądam ok, i które nigdy nie wyjda z mody. A na powodzenie nie narzekam!! Więc nie ma co rozkladać rąk tylko o siebie dbać!!

Gość malenka1994
ty masz 1 problem jak dla mnie !! z glowa !!

Gość Jestem najbrzydsza
Jakbyście mnie zobaczyli to kłopoty żołądkowe od razu blee..;// Ja nawet na siebie nie patrze bo poprostu załamkaa. Jak można być taką brzydką jak ja to ja nie wiem.;// nienawidze siebie. nie chce mi sie juz życ. nigdy nie znajde chłopaka bo nikt mnie nie chce... NIKT ! Zatruwam tylko życie wszystkim.

Gość TakaJedna11
Ja też jestem brzydka.Mam młodzieńczy trądzik i już mi sie go udaje leczyć on mi sie powoli kończy ale problem w tym że kolega z klasy mnie zaczepia i sądze że właśnie przez to jak wyglądam.Ale cóż...aaa i nacierają mnie xDDD.. ale to głupie ...

Gość maritaaaaaaa
jesteście głupie! i tyle.. mówicie że jesteście brzydkie.. ok.. ale czemu z tym nic nie robicie?;/ masz fałdy na brzuchu nie jedz tyle!! schudnij!! ćwicz...;/ nie masz przyjaciół wyjdz na ulice ludzie przecież na Twoj widok nie będą uciekac i zatrzaskiwać drzwi i zamyskać okien;/ a jeśli nawet to nie Twój problem tylko ich! najprostsze co mozna zrobić to siedziec użalać sie nad sobą i chęć skonczyc z zyciem.. to nie jkest rozwiązanie.. nie jestes szczesliwa tu to przez samobójstwo nie bedziesz szczesliwa tez w niebie...;/ kurcze ogarnijcie się! ćwiczcie róbcie cos ze sobą.. pójdzcie do fryzjera zróbcie makijaż jakies zakupy.. wiem że może na to potrzeba kasy.. ale zrezygnujesz w tygodniu z batoników i chipsów i masz kase..;p podstawą jest charakter i zachowanie.. a nie wygląd... znam kupe lasek które na pierwszy rzut oka nie są piękne ale maja cos w sobie nie boja się zycia i mają mnóstwo adoratorów.. wystarczy tylko uwierzyc w siebie.. bo jaka Ty widzisz siebie taką inni Cię widzą... widzisz sie brzydjka zakompleksioną oni tez Cie taką widzą.. dopóki nie uwierzysz w siebie nie ma o czym rozmawiać.. jeśli potrzebujesz zeby każdy mówił Ci ze jestes piękna to sie tego nie doczekasz póki w to nie uwierzysz... i wierzcie w to ze nie potrzebujecie milionów komentarzy na nk phb czy fotce ze jesteście super piękne zeby w siebie uwierzyc... ogranijcie sie!! zamiast siedziec na necie i płakac do klawiatury zróbcie cos z sobą ...;/ i nie mówie tu o wyglądzie ale o psychice..

Gość maritaaaaaaa
a i jeszcze jedno... każdy ma inny gust.. dla jednych jesteśmy brzydkie dla drugich najpiękniejszymi na ziemi...

Gość mrumra
A ja maluję właśnie serię trolli, im brzydsze, tym lepiej więc dwoję się i troję, żeby były jeszcze paskudniejsze. Zatem dziewczyny nie martwcie się, są jeszcze rasy na ziemi, gdzie brzydota jest w cenie :-) Grunt, to trafić na swojego :-)

Gość mrumra
A tak na poważnie to zamiast myśleć o sobie w kategoriach brzydactw pomyślcie, że jesteście interesujące, nie kolejne lale, identyczne jak tysiące innych, ale jedyne i niepowtarzalne piękności. Spójrzcie na Agatę Buzek, na Gretę Garbo, na połowę modelek na wybiegach. Wcale nie są klasycznymi pięknościami, ale są piękne, bo ze swoich "niedoskonałości" uczyniły swój znak rozpoznawczy. To, co naprawdę szpeci, to zaniedbanie, brak elementarnej pewności siebie i skwaszona mina.

Gość uu[ppp
ja od dojrzewania mam tradzik teraz troche mniejszy co prawda ale jednak mam i leczenie ani urodzenie dziecka tego nie zmienilo,za to zmienilo sie moje zycie przez to stalam sie okropnie nerwowa stresuje sie ciagle i niemam wcale pewnosci siebie ani troche..gdybym nie miala syfow bylabym bardzo ladna dziewczyna niestety nie dane mi to bylo niegdy zawsze z tapeta na twarzy nawet latem wtedy w miare wygladam i sie podobam ale ja chce choc raz w zyciu nie malowana wyjsc z domu!!! pocieszzylam cie??

Gość Shakinka
Ja mam gg mogę podac :) nie martw się słonko ;**

Gość polecam rejestracje w grupon
tu jest link do stronki http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ np. teraz w Poznaniu jest zabieg mikrodermabrazji diamentowej połączony z intensywnym łagodząco-odżywczym serum i maską algową w Salonie Urody Vis link bezposrednio do tej oferty http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,67461?nlp za 45 zl

Gość a_sasienka
a mi się wydaję, że wiekszość problemów związanych z wyglądem ma związek z problemami osobistymi...czujemy się(a często także rzeczywiście jesteśmy) niedoceniane, nieszanowane, upokarzane itp i po przez to czujemy się gorsze od innych, brzydkie itd...przynajmniej ja tak mam:( nie wiem czy ktoś mnie tu zrozumie a bardzo chciałabym...

Gość madalenga3
odpowiednio zadbać o siebie użo może zdziałać ale nie w przypadku gdy masz wielki NOS naprawdęwieki. mam ładne oczy w sensie nie najgorsze, ok brwi i usta chyba ładne ale ten nos wszystko psuje i z profilu to już totalna katastrofa.....zdanie typu: ,,zabiję się..... bo mam duży nos,, - hh jest żałosne. ALE to jak ciężko jest się z tym męczyć przez całe życie tego nie wie nikt....:( a za tym idzie wiele innych rzeczy brak pewności siebie strach przed pokazaniem się przed kimś z profilu- jakie tp męczące w normalnym codziennym życiu tego nie wie nikt...:? nie mam sił już pisać wiecej jestem po prostu beznadziejna i nie wiem czy ktoś kiedyś zechce mi pomóc bo mam naprawdę problem z psychą pie........r.doloną!! J.....e..bać mnie i to co czuję:(

Gość teraz inny
Dziewczyny nie wieccie jak to jest nie nawidzieć samej siebie to nie tylko prblem natury fizycznej ale jak najbardziej fizycznej ja np. teraz czekam na swojego kochanego aż wróci z pracy tylko że mogę wszystko spierd.......ić dalej się tak zachowując męczę się już od tylu tylu lat to takie trudne wiem że potrzebuję pomocy psychologa ale to wymaga dużej kaski...:/no i dlatego....lipa czy jest w ogóle szansa żeby dać radę być taką jak inne dziewczyny normalną i pewną siebie?:( ma tego już szczerze dość żegnam się bo juz naprawdę nie mam na to sił popadam w alkoholizm wtedy jestem odważniejsza jaki ten stan jest dobry

Gość 10kgpls
Cóż, ja za to mam 18 lat i jestem jednym, wielkim badylem. Taka chuda, przy wzroście 168-169,5 ważę około 48kg. Masakra, moje nogi to najgorszy problem, wyglądają jak dwa patyki, krzywe i obrzydliwe. Piersi nie mam praktycznie wcale, jakieś dwie dyndałki, szeroko rozstawione. Ręce jak szczudła, wszędzie kości. Szczerze chciałabym mieć nadwagę, mieć kształty, móc ubrać krótkie spodenki. Co chwilę od znajomych i rodziny słyszę, jaka jestem chuda, jaka ja jestem ku*wa chuda! Nie mogę już tak dłużej, zamierzam brać sterydy bądź inne g****a, chcę w końcu czuć się jak kobieta, w końcu móc ubrać jakąś ładną sukienkę, szpilki, w końcu móc iść na basen, jezu Całe życie tylko chuda, bez pupy, bez kształtów kobiecych, w gimnazjum byłam wyzywana z tego względu Mimo, że mam chłopaka nie czuję się z nim szczęśliwa, nawet on czasem palnie tekst w stylu ,,ale masz chude ręce" JAKBYM O TYM NIEWIEDZIAŁA DO CH*JA Mam zamiar brać jakieś białka, chcę wreszcie uwolnić się...

Gość gość
Samobójstwo jest grzechem bo Jezus był przybity do Krzyża za nasze grzechy, przykazanie dał nie zabijaj siebie ani innych, Bóg się objawił i przemówił do Vassuli Ryden w latach 1985-2014 i jest 110 zeszytów, oto fragment orędzia Jezusa i zwraca się do każdego człowieka: JEZUS: "Moje dziecko, pójdź ty który słuchasz Moich słów lub je czytasz, znowu ukazałem w tym świadectwie Moją miłość do ciebie, nie mów że jestem zbyt daleko aby kochać, bo właśnie w tej chwili moje oczy, spoczywają na tobie ze szczególną czułością i uczuciem, których nigdy w pełni nie będziesz mógł zrozumieć, czy powinienem powrócić żeby cię odkupić? Bez najmniejszego wahania dla ciebie samego przyszedłbym powtórzyć Moją mękę, dla ciebie samego."(22.10.90). JEZUS: "„Doświadczę twoją prawość. Chcę, abyś był jak książę lub księżniczka, kiedy przyjdziesz spotkać się ze Mną, gdy odejdziesz z tego życia. Chciałbym, abyś był odziany w królewską purpurę, weseląc się radością twego Pana. Chcę, żeby cię napełniło Boskie światło tak, byś promieniał nim wewnątrz i od zewnątrz. Oczekuję, że będziesz wierny Moją Wiernością, bez zarzutu, na Mój Doskonały Obraz – czysty z Czystym.”5.05.2001 JEZUS: "namaszczę cię, Mój klejnocie, i pobłogosławię"25.09.97 "I jak niegdyś umieściłem cię z czułością w łonie twej matki, żebyś się tam karmił i wzrastał, tak umieszczę cię w Moim Sercu."25.09.97 - Całość Orędzi Jezusa w wersji elektronicznej: www.vassula.pl albo wpiszcie w google: prawdziwe życie w Bogu on line