Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kobiet co miały wielu

Żałujecie tego, że miałyście wielu partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość a jak facet jest prawiczkiem
moim zdaniem to dobrze:) to takie romantyczne:)

Tak tak romantyczne :) ale z czasem pragniesz sprobowac czegos innego .....

Gość not like a virgin
Ja mam 24 lata, partnerów miałam 7, nie żałuje... bardziej bym chyba załowała gdybym była jeszcze dziewica

w sumie to mnostwo facetow mialo wiecej partnerek niz z 7, wiec moze faktycznie nie masz czego zalowac, skoro tylu jest babiarzy. wszystkich 7 kochalas? ;)

Gość not like a virgin
kochałam 2 do reszty czułam pożadanie....:P nie boję sie o tym mówić nie jest mi głupio nie czuje sie źle z tego powodu sex nie oznacza zaraz miłości..... ale sex z miłości jest najlepszy...

jak poznasz chlopaka co mial tyle samo partnerek, albo wiecej to na pewno bedzie dobrze :) powodzenia zycze, na pewno milosc jeszcze spotkasz:)

Gość not like a virgin
Tzn ze mam go szukac najpierw ifnormujac ilu miałam partnerów a jak on powie ze miał 4 t dooopa?????????? dziekuje ze zyczysz mi miłosci:) ja Tobie dziewicy zatem

a milosci mi nie zyczysz;) ?

podejrzewam, ze jesli facet mial sporo mniej bujna przeszlosc od kobiety to moze byc to dla niego maly problem, lepiej sie moze dopasowac

Gość not like a virgin
no dobrze fajnej miłosci z dziewica:) kurde i teraz przypomniało mi sie ze juz długo sexu nie miałam....:( ale mam swoje zasady i teraz juz czekam na tego odpwiedniego pana nr 8:)

milo to slyszec:)

rozumiem takie podejscie do seksu i zwiazkow, ale nie wiem, dlaczego znowu jest zakladane, ze ja kobieta miala wielu to zle, bo \"puszczanie sie\" jest zle.tak samo, jak facet \"sie puszcza\", zeby zapewnic sobie chwile przyjemnosci, tak samo kobieta ma prawo do odczuwania satysfakcji z seksu i probowania go z wieloma partnerami.absurdalne jest miec wyrzuty sumienia z powodu wczesniejszych partnerow, kazde nowe doswiadczenie jest wazne i potrzebne

not like a virgin mam nadzieje, ze bedziesz szczesliwa z panem nr 8, a on nie bedzie zly o twoja przeszlosc i bedzie cie kochal:) a ja chyba niekoniecznie dziewicy szukam;) ale pewnie troche o przeszlosc bede zly:P

puff nie kazdy facet sie puszcza, niektorzy uznaja seks tylko z milosci

Gość not like a virgin
no ja też mam taką nadzieje, że nie bedzie zły....:):P A Ty jeśli niekoniecznie dziewicy to pamietaj zeby jak tak sie stanie ta ukryta złosc nie popsuła nic ... bo w niepamiec tego raczej nie puscisz... :)

no to oczywiste, ze nie kazdy, ale po prostu takie zjawisko- czerpanie przyjemnosci z seksu- jest naturalne (co nie znaczy,ze pochwalam je w kazdym przypadku) i nie ma co rozpamietywac, ze za duzo, ze z tym/ z ta nie powinnam/ nie powinieniem, bo cos tam. a co do milosci- trudno przewidziec, czy nasz potencjalnie jedyny partner okaze sie rzeczywiscie tym ostatnim i czy za kilka lat nie zakochamy sie znowu i znowu - i co, z kazdym zakochaniem miec wyrzuty sumienia z powodu poprzedniego zwiazku (no i seksu)?

Gość pewnie zadna nie zaluje
dziewictwo i czystosc dla tego jedynego nie maja dla kobiet dzisiaj zadnego znaczenia :( takie czasy :o

wielu by chcialo na zone dziewice, ale nie kazdy ja dostanie

miałam przed mężem jednego i nie żałuję , bo gdybym nie miała nikogo ,( a on miał) ,to chyba byłabym zazdrosna ,to po pierwsze , a poza tym teraz nie mam myśli typu: "jak to byłoby z kimś innym" . A takie myśli z pewnością by się pojawiły , prędzej , czy póżniej...

ja ty mialas i maz mial to spoko

Gość niezdecydowana. . .
a ja nie wiem czy mam zalowac tego jednego z ktorym seks byl najlepszy... po nim pokochalam innego jednak seks nigdy nie byl tak dobry. moze gdyby moj maz mial wiecej partnerek to bylby bardziej otwarty w lozku, a tak mam wrazenie ze klasyczny seks w klasycznych sytuacjach to dla niego podstawa. straszne- nawet jak go prowokuje w ciagu dnia to on czuje sie nieswojo, woli sie kochac przykladnie w lozku wieczorem.. bardzo mnie to zniecheca, staram sie ozywic nasze zycie intymne ale z nim to nie wychodzi ..

ale twoj maz chyba nie byl prawiczkiem?

Gość niezdecydowana. . .
nie byl, ale mial niechetna do seksu partnerke

jedno co mnie zastanawia. czy któraś z was żaluje ze rozpoczęła wspołżyc za wcześnie? dlaczego?

Gość za wczesnie to kiedy
? przed 17 czy przed 16? np.;)

Hmmm to już twoja sprawa. Poprostu. czy uważasz że lepiej byłoby troche później zacząć?

Gość jak dla mnie wielu
warto by bylo poczekac na swojego zyciowego partnera i nie miec przed nim innych

Gość do gory do gory

Gość na pewno zalujecie
tylko nie chcecie sie przyznac. kobieta nie musi czekac do slubu, ale najlepiej jak wyjdzie za maz za swojego pierwszego partnera