Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aeela

Rozstępy,cellulit, krzywy nos, zęby itd Mogę straszyć!!

Polecane posty

Gość Aeela

Pomimo, że jestem młoda mam: - rozstępy - cellulit - krzywy nos - krzywe zęby - za grube uda - bardzo mały biust - "ciążowy" brzuch tzw. (wygląda jakbym była w ciąży, a nie jestem) - często robie się czerwona (burak) Czyli po prostu można powiedzieć, że sama WADY wyglądowe. A ludzie raczej nie uważają mnie za potwora (dziwne). Wiem, że rostępy cellulit, brzuch i biust można zatuszować. Ale jak wyjść np na plaże??

Gość gość
Rozstępy - nie poradzisz nicbrzuch - dieta i ćwiczeniabiust - potrójny pushup bedzie dobry;)cellulit--> ja walcze z peelingiem kawowym i olejkami i jest coool, działa!;)Chyba, że wolisz siedzieć i sie użalać reszte zycia 😴

Gość Aeela
Nie chodzi, że nic nie robię i tylko się użalam. Tutaj można napisać o swoich "problemach", przecież nie mogę tego powiedzieć znajomym!! Stosuje kremy na rozstępy i cellulit (choć wiem, że rozstępy nie znikną, ale są na razie tylko na pośladkach więc nie jest tragicznie). Zaczęłam jeżdzić na rowerze na nogi. Ale nie będę nosić potrójnego push-upa, pojedyńczy wystarczy (mam 70B)

Gość gość
70 B to spoko biust;) Ja mam 75 C i wierz mi..wcale to nie fajne miec w perspektywie 2 widzące worki za 20 lat:o Już nie stoją jak jak trzeba, a co bedzie kiedyś?Rowerek to super pomysl;) Tylko koniecznie bądz systematyczna.

Gość gość
Wiszące worki ofkorz:D:D

Gość Aeela
Jeśli będziesz je odpowiednio pielęgnować (masaże, balsamy) to nie będą takie (podobno) 70B to malutki przecież :( Miska taka jak 75A albo 65D. A może źle się mierzę hmm. Ale zaczęłam regularnie masowac i jakby się trochę powiększył!