Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandziaa

rocznik 1986

Polecane posty

jak wyglada wasze zycie? troski,trudny i radosci? zapraszam na pogaduszki 22-latek:)

lepiej nie mówić :P czarnobylski rocznik ale pozdrawiam 🖐️

Gość Lila z Czarnobyla
no czarnobylski - ja parę dni temu też skończyłam 22, i cięzko mi z tym bo ciaglę sie czuję na góra 18 :)

Lila ja tez 2 dni temu skonczylam 22 i smutno mi,ze juz nigdy nie bedzie nascie lat:(

Gość hjjkjkj
ja skończyłam 22 lata 6 marca i jestem załamana, jak ten zasrany czas leci ja znowu chcę miec 19 lat (najlepiej przez całe zycie:)

Gość Lila z Czarnobyla
no to chodźcie mówimy przez całe życie, że mamy 19 lat - ciekawe jak długo będą nam wierzyć.... 22 lata to już stara dupa, normalnie na śmietnik ;) chociaż jeszcze czasami się na mnie podejrzliwie patrzą gdy robie zakupy w monopolowym.... może nie jest tak źle

ja wygladam mlodziej ale czuje,ze czas leci niby chcialam miec 24latka i w gore bo chce miec dzieci itp jak juz nadeszly urodzinku to smutek sie pojhawil,ze nie bede sloneczna nastolatka😭

ja skoncze 22 za 4 miesiace, wyglada na to, ze poki co jestem najmlodsza :p

apropos zawsze w szkole podst. zalowalam, ze mam urodziny w sierpniu i nie moge przyniesc do szkoly cukierkow a wtedy czujesz sie, ze to jest TWOJ DZIEN :D

nom, ja mam w lipcu i tez kupa :P najgorzej bylo 18. zorganizowac, wszyscy wyjezdzaja i maja cie w dupie :p

a ja mam w marcu i tez lipa bo po post czy cos tam w kazdym razie nie mozna sie bawic:O kiedys bylo milo [prezenty od rodzicow teraz kazdy sie porozjezdzal i swieto obchodze prawie sama:( laski macie juz rodzinki zalozone, studiujecie,pracujecie?