Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sobie...

jak dorobic sobie siedzac z dzieckiem w domu????

Polecane posty

Gość na allegro taka
Ike - zajmij się dzieckiem zamiast przesiadywać na kafe.

Gość do sztefki
ceny masz w funtach czy sprzedajesz te kolczyki u nas w kraju bo jak w UK to tanio

na allegro taka- badx tak miła i nie planuj mi dnia- zajmij się łaskawie swoim życiem- moim doskonale zajmuję się ja i niech tak pozostanie

weszlam na ten topik gdyz patrzac po ilosci postow myslalam ze macie sporo propozycji pracy dla mam siedzacych w domu ale nie oczywiscie sie przegadujecie jedna przez druga :O moglam sie domyslec poniewaz tylko takie topiki maja tu wziecie

Gość do sztefki
tak to też zauważyłam, ale czy sprzedajesz je u nas w Kraju, no i czy sama wymyślasz wygląd kolczyków czy masz gotowe tylko do złożenia????

Gość ggggbbbhh
upstairs

Gość no no noi co
nic

Gość penki18
Chcesaz sobie dorobić? Zarządzający Systemem Web posiada wolne miejsca na prace w domu w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu dla pracowników do obsługi komputera i prowadzenia marketingu. W celu uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się pod...Penelopka18@wp.pl

Gość aagaa22
Witajcie. JA nie dawno też szukałam sposobu na dorobienie do domowego budżetu, tym bardziej że nie mam innej możlliwości, bo male dziecko w domu:) Znalazłam stronkę na której można dorobic, poprzez promowanie stron tej firmy oraz jest jeszcze kilka innych możliwości. Nie są to kokosy ale miesięcznie z 200-300 zł dorobię;) Oto adres tej stronki;) http://zarabiajpracawdomu.webpark.pl/

Gość do aagaa
to na prawde dziala? ile tzreba wylozyc ze zaczac zarabiac? zarabia sie na odslonach czy tylko na wykupie tych poradnikow?

Gość do aagaa22
witam na stronie tej firmy jest pare mozliwosci pracy ktora ty wykonujesz i.. bo tam trzeba oczywiscie wplacic na poczatek mnie zainteresowała ta korespodencja no i trzeba tam 39.90 na poczatek wplacic czy to nie bedzie tak ze wplace i ani poradnikow ani odzewu zadnych z ich strony tyle sie słyszy o oszustach.. ??

Autorko, a co umiesz? Bo od tego trzeba zacząć.

Gość Pytam tylkooo
A co myślicie o zostaniu konsultantką Oriflame ? Dostałam ostatnio taką propozycję od znajomej, ale Ona wiadomo w samych superlatywach to wszystko przedstawia. Jak myślicie warto ? A może któraś z Was ma jakieś doświadczenia ? Bo nie wiem, czy warto się w to angażować

Gość witam w klubie
pomuszcie

Gość Kasia9999999999
Ja ze swojej strony polecam NeoBux. Jest bux który obecnie jest najbardziej wart uwagi. Szybkie wypłaty (w kilka sekund od złożenia żądania), niski próg wypłacalności wynoszący 2$ przy pierwszej wypłacie, 3$ przy kolejnej i tak o 1$ więcej przy każdej aż do 10$. PEWNY bux o czym świadczy ilość wypłaconych pieniędzy wynosząca: $693,539.61 oraz ilość użytkowników przekraczająca 900 tyś. MOŻNA ZAROBIĆ ALE POTRZEBA CIERPLIWOŚCI. http://www.neobux.com/?r=katusia88

Gość rzabi
Diewczyny myslałam ze jak przeczytam te posty to sie dowiem jakie macie sposoby na dorabianie z dzieckiem. Ale z tego co widze to same kłótnie . Niczego sie nie dowiedziałam, tylko zdenerwowałam

Czemu chcąc umiescic w wiadomosci strone www pisze ciagle ze to spam? widze ze niektorzy wstawiają linki, jak to robicie? Linki umiesciłam w stopce. Ja klikam na tych stronkach codzennie. Jak narazie na tej pierwszej zarobiłam najwiecej...

Gość luśka999
i kolejny temat padł :( a myslałam ze dowiem sie czegos ciekawego...

Gość po pierwsze to nie wchodz
w żadne oriflame, avon czy inne bo na tym nie zarobisz a raczej stracisz na kosztach wysyłki, wiem co mówię bo sama byłam konsultantką avonu, oriflame, faberlic, fm, beatwere i nic z tego nie miałam. Jeśli potrafisz szyć to szyj ubranka dla psów, mnóstwo ludzi kupuje bo stroi swoje yorki i inne małe pieski. Możesz też udzielać korepetycji jeśli jesteś dobra w jakimś przedmiocie np. matematyki czy angielskiego :)

aha i nie klikaj w żadne reklamy bo na tym też nie zarobisz ani grosza

tak mi teraz wpadł jeszcze jeden pomysł do głowy :) Zbliżają się święta, nie wszyscy mają czas i zdolności kulinarne więc może daj gdzieś ogłoszenia że pieczesz ciasta? Ja kupuję u takiej Pani która piecze pyszne ciasta i ciasteczka, ma mnóstwo klientów, piecze na rózne okazje : komunie, święta, wesela i inne i tak sobie dorabia

Ja robię kartki okolicznościowe, nie ma na tym kokosów, ale zawsze jakiś grosz wpadnie. Jak tylko trochę zaoszczędzę, to kupię sobie overlock i zamierzam szyć, myślę o odzieży ciążowej.

Ja robię kartki okolicznościowe, nie ma tym kokosów, ale zawsze jakiś grosz wpadnie. A w przyszłości zamierzam sobie kupić overlock i szyć odzież ciążową.

ja chcialam otworzyc sklep internetowy i taki "na miescie " z ciuszkami dzieciecymi .... ale namnozylo sie tego ajk psow - konkurencja jets straszna, wiec mysle o czyms innym. tylko jeszcze nie wymyslilam :O

Gość nie zdradze swojego pomyslu
ja handluje na allegro ale nie powiem czym bo się zwiększy konkurencja. Powiem tylko że miesięcznie zysku mam 2000zł, dodatkowo pracuję. Wystarczy trochę pomyśleć :p

A ja klikam w reklamy i troche zarabiam, fakt ze na początku wiele z tego nie było. Poza tym szukam pracy jako niania dziecka we własnym domu. Zobaczymy może ktoś się zgłosi.

Gość Duinhir
Jeśli chcesz co miesiąc parę dodatkowych złotych to zrób to samo co ja :) Ja zacząłem grać i już jestem parę setek do przodu, zakłady od 1zł. Na początku byłem sceptyczny bo myślałem, że to marnowanie kasy i w ogóle, że trzeba się znać, teraz zapewniam wszystkich, że jest to szalenie proste, łatwe i przyjemne dopóki traktujemy to jako zabawę, a nie środek dochodu. To nie jest jakaś kolejna głupia reklama. Po prostu staram się pokazać alternatywne drogi do dorobienia kilku złotych, zamiast na przykład stać na ulicy z ulotkami :P Najlepszy bukmacher w Polsce :) Sprawdzony, rzetelny i ma same plusy :) https://www.betgun.com/index.php?ref_id=20454&typ_pp=0">BetGun Wystarczy wejść i się zarejestrować, wszystkie zasady są napisane w regulaminie na stronie (nie ma haczyków), gdyby były jakieś pytania to służę pomocą :) Proszę nie traktować tego jako promocję tego akurat buka, po prostu ja na nim gram i mogę zaręczyć, że jest dobry i wypłacalny i przede wszystkim nie robi problemów, no i te bonusy co jakiś czas od niego, całkiem atrakcyjne też przyciągają. Poza tym jest miła polska obsługa on-line co jest rzadkością. W porównaniu z innymi bukami ten jest jednym z lepszych dlatego nie gram u innych. Jedynym powiedzmy, że minusem nie jest tak bogata oferta zakładów jak u innych, ale te co są wystarczają w zupełności do fajnej zabawy. Pozdrawiam :)

Gość Laurka0905
Witam. W zeszłym roku zapisałam się do firmy Betterware. Firma ta działa na podobnych zasadach jak Oriflame,Avon, czy FM Group. Z tym,że nie kosmetyki, tylko różne rzeczy,przedmioty przydatne w każdym gospodarstwie domowym. Ja osobiście lubię takie gadżety typu miseczki,ściereczki, wieszaczki i inne drobiazgi dla domu, więc postanowiłam się zapisać, by móc zamówić taniej dla siebie i rodziny co jakiś czas. Wtedy ta firma była jeszcze zupełnie nie znana i myślałam,że pewnie ciężko będzie zarobić coś dodatkowo, bo ludzie niechętnie podchodzą do takich nowości, ale jak się okazało, zupełnie się myliłam. Zaczęło się od znajomych. Wiadomo, ktoś przyszedł na kawę, zobaczył katalog (który z resztą specjalnie zostawiałam w widocznym miejscu;-)) i od razu pytania-co to, czy można coś zamówić, czemu mi nie powiedziałaś,że jesteś konsultantką tej firmy itp,itd. Po jakimś czasie znajomi, którzy byli zadowoleni z produktów pokazywali katalog również swoim znajomym, rodzinie, więc z czasem miałam naprawdę mnóstwo zamówień. Dzięki temu, ja i moja rodzina, możemy sobie co miesiąc zamawiać za darmo i jeszcze zostaje "parę groszy". Postanowiłam pójść krok dalej. Otóż owa firma oferuje również dodatkowy zarobek z rabatów. Rabat jest naliczany od ilości punktów ( każdy produkt ma wyznaczoną ilość punktów). W zależności od tego ile uzbiera się punktów, dostaje się wytyczony procent od zysku. Czym więcej punktów, tym większy procent. A najlepsze jest to,że punkty się zbiera grupowo. Czyli jeśli zapisuję kogoś do firmy i ta osoba zrobi zamówienie na np 100 punktów i ja np za 150 punktów, to się to razem sumuje, więc mam 250 punktów. Jeśli zapiszę więcej osób, mam więcej punktów! Pomyślałam sobie, że czemu by nie spróbować? Nic nie tracę, jedynie może trochę czasu. No i zaczęło się... Dziś mam kilkadziesiąt zapisanych osób i zarabiam na tyle dobrze, że stało się to moim jedynym zajęciem. Zrezygnowałam z pracy na etacie, bo teraz to mi to LOTTO:-)))) Dziś stało się to moją pasją, moją pracą, którą kocham, naprawdę kocham!!! Uwielbiam to robić i dla mnie to czysta przyjemność, można by nawet powiedzieć,że stałam się pracoholiczką, ale po prostu to uwielbiam! Ta praca sprawia mi ogromną satysfakcję, robię coś, co lubię, pomagam innym na starcie w firmie. Jest to naprawdę coś fascynującego,kiedy nowy dystrybutor robi pierwsze kroki, kiedy się cieszy z pierwszych efektów, ja się cieszę razem z nim,że zdecydował się na współpracę,że również może osiągnąć nieograniczoną niezależność finansową. W marcu firma organizowała konferencję w Wiśle w pięknym hotelu. Przez weekend można było korzystać z jego uroków, basen,masaże,pełen relaks. Nie dosyć,że można zarabiać, to jeszcze dobrze się bawić. W końcu poczułam,że to jest to, że to jest mój sposób na życie,że to jest moja wymarzona praca. Wcześniej nie mogłam się nigdzie odnaleźć, każda praca jaką podejmowałam nie sprawiała mi satysfakcji, czułam że robię to z przymusu, bo przecież trzeba zarabiać. A teraz zarabiam i uwielbiam to robić:-) To jest moje spełnienie:-)

Gość baśka65756
Ja zalogowałam się w portalu lojalnościowy i zbieram punkty za czytanie .Nie jest to jakas praca typowo zarobkowa ale nieraz już doladowałam sobie telefon, teraz zbieram punkty na nagrodę rzeczową.