Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mówi się

Temat delikatny. Blomba.

Polecane posty

Jak powiedzieć dentycie, że blomba, którą mi zainstalował nie nadaje się jako emblemat dobrego statutu społecznego? W pracy nie mogę się wyluzować, bo patrzą mi na tą blombę odstającej kolorem! W XXI wieku każdy chyba ma prawo do naturalnego koloru blomby? Sama nie wiem, myślę, że mżecie mi pomóż podjąć decyzję.

Gość eeeeeeeeeeeeeeee
plomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Blomba, czy plomba, co to za różnica? Chodzi o głębszy problem, że nie mogę się odpowiednio wyluzować przez ten koloryt!

Gość lucie to majo proplemy
:P

Gość no to mądrości jak nie wiem
Plomba to w budynku, jak stawiają nowy między starymi, a w ustach i uzębieniu BLOMBA! I tylko BLOMBA!

No właśnie. Przecież mówiłam blomba, a wy na mnie chuzia! Zamiast odpowiedzieć, jak mu to powiedzieć bo nie wiem, chyba mi głupio tak przyjść i powiedzieć, że zażąduję reklamacji na tą blombę, za którą wzią około 80 zeta!

Gość 4535
Mylisz sie "plomba (Europa) (fr. plombe z łc. plumbum ‘ołów’) 1. krążek ołowiu z pieczęcią będący znakiem towarowym, potwierdzeniem dokonania opłat celnych, zabezpieczeniem przed otwarciem czegoś przez osoby nieupoważnione. 2. med. w stomatologii - masa wypełnienia ubytku zęba. 3. arch. budynek powstały na wolnej działce między dwoma istniejącymi już budynkami."

Czy ktoś mi odpowie na moje dylematy? Jutro znowusz w pracy będą się nabijać ze mnie, to jest bardzo sztresując!e

Nie umiem sama! Co to jest amalgamt? Jak to zrobić? Nie żartuj, przecież muszęiść doi dentysty!

Nie umiem sama! Co to jest amalgamt? Jak to zrobić? Nie żartuj, przecież muszęiść doi dentysty! No i co mu powiem, że blombę chce wymienić na to na a? To się teraz zakłada? Ale mnie się nie podoba biżuteria i kolczyki na zębach!

Weź przestań sdie nabijać ze mnie, jesteś taka sama, jak one! Jedna tylko siedzi i puiszcza pierdy w tapicerowane krzesło! I obżera się śmierdzoncą kiełbasą. A druga pije kawę za kawą i ma pryszcze dosłownie wszędzie. Blomba jest za biała. Nie mam zębów jak papier, tylko jak zęby.

Gość nikitkaa
"statuSu społecznego". StatuT to jest akt prawny.

Gość nieodzowna
autorko, masz ode mnie buziaka! :D👄

Gość tylko
powiedz jeszcze gdzie pracujesz i jaką szkołę skończyłaś, to może coś doradzimy

Te informacje są poufne. Jest ochrona danych osobistych, prawda? Nie potrzebne Ci to, żebyś wiedziała, co robię i pracuję. Co to ma zmoimi zębami wspólnego? Chodzi o jedną blombę, a nie o wykłady jak w szkole, prawda?

Gość goldor
O matko i córko! Mówi się, masz u mnie "złote usta" za prowokację językową :D:D:D Bo na serio to być nie może :D:D:D

Gość materna pusterna
Do "mówi się". Dziewczyno, wróć do podstawówki i naucz się pisać!!! Słabo się robi na widok takiego zidiocenia! PLOMBA!!!!

Gość materna pusterna
Idiotka do kwadratu!

Gość Blomba - jesteś genialna

Gość proponuję
wrócić do dendysty.

Gość To wszystko bzdury
"zażąduję reklamacji" -genialne!!!!!Dawno się tak nie uśmiałam!!! Od dziś ja też będę "zażądywać", jesteś wielka!

Gość Już 3 raz to czytam
żeby sobie poprawić humor :D

Nie mogę zrozumieć, co Was tak bai. Nadal żyję w wielkim sztresie przed poniedziałkiem. Kto nie pracuje ze mną,. ten wie, jak będzie mi trudno wyluzować się w pokoju! Moje obie koleżanki, nadęte i bardzo niemile dotknięte przez szefa, będą znów szukać na mnie wyżywki! Przez jedną durną blombę!To też trudno zrozumieć. Nie liczy się człowiek, ani, jaki jest, tylko co ma! Blomba nie w tym kolorycie masz wypatrzony życiorys zawodowy!