Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mówi się

Temat delikatny. Blomba.

Polecane posty

Gość takie
genialnie Blomba będziemy cię we wszystkim wspierać możemy nawet wstawić się za tobą u twojego szefa

Gość Biała blomba
Bardzo sie martwię o blombę - co z nią będzie?

Znów same przykrości od rana. Powiedziałam dyrektorowi, że moge przyjść z poplecznikami wstawić się u niego, tak jak napisała tu któras osoba no i dostałam naganę I powiediał że nie toleruje alkoholizmu na terenie pracy i żebym sobie uważała! I ZEBYM COŚ WRESZCIE ZOBIŁA Z TĄ BLOMBĄ, bo jego też rozprasza mój niechlujny wizerunek firmy!

Gość Mam pomysła___________________
A może wybielisz zęby - na początek wystarczy biurowy biały korektor w płynie.

Gość życzliwa duszyczka
Nawróć się więc do lekkomyślnego dentysty, któren za jedną blombę chce dwóch pieniędzy i oznamionuj mu, że jeżeli jeżeli nie zmieni Ci koloru blomby w ramowej gwarancji, to Tywszystkim jego pacjentkom na poczekalni będziesz się wyszczerzała i pokazywała jaki to z niego daltonista, co nie odróżnia koloru zębowego od białego i zadna szacowna pacjentka, która dba o swoją wyglądalność nie będzie chciała już od niego żadnej blomby.

Gość i fszystko
przez blombe

łatwo mówić pójdź i wyszczerz się. W czasie, kiedy mogłabym się wyszczerzać pobieram szkolenia w naszej firmie, żeby sprężyście działać dla klientów. Z trudem wyposażona jestem w wolny czas. Kryśka i ta druga mają meżów z samochodami, a ja wszędzie dyrdam piechty, więc nie jest to proste zdanżać gdzieś, więc przeważnie nie zdanżam! To też jest mój wielki problem z tym zdanżaniem Wszyscy ode mnie z adużo wymajgają,. więc szukam pocieszenia na kafeterii, bo tu przynajmniej jacyc ludzie się tłoczą, a nie tylko napastliwi klienci!

Mówi się, boski temat! A zupełnie poważnie - zażądywuj ;) tej reklamacji, bo ząb jest źle zrobiony. Krawiec też nie może podszyć Ci białych spodni czerwoną nitką. A jak dentysta będzie oponował, jest jeszcze rzecznik praw konsumenta.

Gość dentycta od blomby
Reklamacji nie przyjmuje. Blomba ma prawidowy kolor to zęby pasjętki są zbyt żółtawe.

Gość życzliwa duszyczka
Ty te szkolenia bezustannie pobierasz? Przecież masz chyba swój czas wolny na wypoczynek i rekreację? :O W tym to ramowym czasie wypoczynkowym mogłabyś się powyszczerzać oburzonym pacjentkom nagannego dentysty. Nie odpuszczaj co Twoje i walcz nieustająco. Jesteśmy z Tobą z życzeniami zdobycia sukcesu na tym polu.🌻

Gość Teodor Maxymilian Perkuć III
Wielce szanowna Pani, Panina spontaniczność, asertywność, fenomenalne kompetencje językowe, elekwencja i - last but not least - szczera, nieskrępowana konwenansami osobowość zrobiły na mnie grande impression! Szukam właśnie nowej osobistej asystentki (dotychczasowa zrobiła właśnie doktorat na Harvard University i postanowiła się poświęcić karierze naukowej) do mojej firmy Perkuć & Conopka Potatoes High Technology Industry International Company Inc. Oferuję formidable conditional for personal development, wspaniałą, rodzinną atmosferę w firmie, samochody służbowe harmonizujące z aktualnym odcieniem lakieru do paznokci (tak, tak, wiem jakie to ważne dla wyrafinowanej kobiety) oraz extraordynaryjne zarobki ( które już po pierwszej pensji pozwolą Szanownej Pani rozwiązać jakże krępujący problem z uzębieniem w iście porcelanowy sposób). Jeśli byłaby Pani zainteresowana, uprzejmie proszę o kontakt na maila: MaxtheBossss@perkuć&conopkapotatoeshightechnology industryinternationalcompanyinc.com

Gość życzliwa duszyczka
Ten dentysta naruszył Twoją fizjonomię i jego powinnością jest, żeby się oblał wstydem zawodowym! Powiedz dla niego, że jesteś zawiedzioną jego zmysłowością estetyczną.

Gość życzliwa duszyczka
A wiesz, że muszę tobie przekazać informację, że moja dentystka też się daltonizmem wykazuje, tylko w stronę przeciwległą. Ona dla mnie blombę złożyła żółciejszą od mojego zębowego koloru zęba, tylko, ze szczęście mnie dotknęło i ta moja blomba jest ulokowana w miejscu niewyszczerzalnym. Jednakowoż ja posiadam świadomość tego, że taka nie spasowana blomba istnieje w mojej jamie i dlatego poczuwam się nieswojo. Uważam, że my, osoby dotknięte daltonizmem naszych dentystów powinnyśmy podtrzymywać się razem chociażby nawet tutaj na tym forum, żeby inni, co chcą korzystać z blombowania mogli przewidzieć jakie problemy będą dźwigać na swych barkach po wizytacji u dentysty.:(

Gość dentycta od blomby
Nie mam dlatonizma i widzę kiedy zęby pasjętki odbiegają od normy. To nie blomba ma niewłaściwy kolor - to zęby mają zły i nie pasujący do mojej blomby!

Gość Biała blomba
Co dalej?

Gość takie
Hej ty dentycta od siedmiu boleści musisz wymienić blombe naszej mówi się na kolor zębowy, nie widzisz, że dziewczyna ma uciążliwości w pracy i śmieją się z niej te wstrętne koleżanki, w przeciwnym razie wtargniemy do twojego gabinetu i będziemy go okupować

No i znalazłam się w głembokiej tarapacie, ta druga, nie Kryśka od kiełbasy wyniuchała, świnia niemyta! Że objawiam na publicznym forum co się w naszej firmie dzxieje pod pretekstem prob;lemuj blomby. i pobiegła z wydrukiem do dyrektora.No i teraz mam. Siedzę i czekam na stołku, czy mnie nie naganą nastrzasszy, czy czym! Kryśka nic nie gada,. obżera się jak zwykle i niedługo jej tyłek wypłynie na korytarz z krzesła, nawet blomba mnie już tak nie przerażą zbytecznie, bo mam przed sobą chyba mur, w który zaraz walnę się, jak mnie wyrzucą, za objawienie się na kafeteri.

Gość Biała blomba
Nie do wiary. Żeby jedna blomba mogła tak zniszczyć człowiekowi życie! :(

Gość lila- róż
ale mi pani od blomby humor poprawiła. aż se kompa oplułam ze smiechu

Przybył zaca dyrektora, i nawrzeszczał na mnie, że nie poto firma płaci, żebym szkoliła swoje praktyki zawodowe i umysł i ciężkie pieniądze za to dają, żeby whodować sobie idiotkę na własnym łonie powiedział, Chciał, zebym wyraziła skruszenie, ale ja się zaparłam i pokazałam mu palcem, gdzie mam jego łono i że nie zamierzam być dłużej niewolnicą na szpilkach i żeby se sam włożył szpiliki, i nich zobaczy, jak się w tym wygodnie do klienta rozmawia dzień w dień starając się nie pokazywac ust, bno służba zdrowia w kraju linieje psychicznie i fizycznie i kity wstawia zamiast blomb, a to nie moja wina jest. KJażdy obywaltel ma prawro do poszanowania w pracy i w gabinecie dentysty. Kryśka pokazała mu że mam fioła, a on się chyba z nią zgodził, bo wyszrdł TYŁEM za drzwi a potem truchtał jak torpeda!

Gość takie
Mówisie - widzisz jak świetnie dajesz sobie radę, jeszcze i naczelnemu nawsadzaj bo też mu sie należy, po on ci swojego pachołka przysłał, sam nie miał odwagi a Kryśce to kup jeszcze z kilo kiełbachy niech się zapcha to może z kibla nie wyjdzie, wtedy ty będziesz miała okazję powiedzieć derektorowi, że musisz przejąć jej klientów i za nią robotę zrobić i dobry wiezerunek firmy zachowujesz

Już nieakrualne. Muyślałam, że Kryśka dostanie naganę za spożywanie kiełbasy w dodzinach opracy na biurku, ale nie. Wymigała się jakoś. No więc znów wyjdę ostatnioa stąd i piechty do domu zadyrdam przed północą będę. No todobranoc

Gość Biała blomba
Co było dalej - czyli dzisiaj?

Ale cyrk! Kryśka jest w ciąży! Ryczy od rana tak, że mi trąba Eustachego nawala i uszkadza słuch i połykanie! Nie mogę się skupić na czynnościach pracowniczych, bo zawodzi w łazience za ścianą, jakby ją chceli żywcem obadrzeć ze skóry! Dobrze jej tak! A ta druga biega z husteczkami do kibla pod pretekstem, że jej coś do oka wpadnęło! Obie nie są obecne w pokoju, w którym ja królujkę i przedstaiwam naszym klijentom najlepszą strategię wykupu wycieczek nadmorskich do egipskich krajów. Mogfę się wykazać dużą znajomością fachowej wiedzy i porady, gdyż nikt mnie nie sztresuje i mogę się odpowiednio wyluzowywać na widok klienta. Jest jednak sprawiedliwość. Dyrektor jusz dwa razy tu wsadził swoją osobę poprzez drzwi i w zdumieniu podosił jedną brew do góry, gdyżwidział, jak ja emnanuję wiedzą na spoconego klienta, który wykupił już traasę i pojedzie na pustynię, którą mu z całym szacunkiem zaproponowałam, rozwirając mu prze oczami widoki egipskie i wielbłądy. Niech wiedzą, kto tu naprawdę dysponuje szerokim arsenałem!

Gość to jakaś idiotka
pisze, czy jak? Dziewczyno, czy do gimnazjum chodzisz, czy do podstawówki? Ja takie błędy robiłam może w IV klasie! Weź słownik ortograficzny i się czegoś poucz! Czytać się nie da już nie mówiąc, że nie wiadomo, o co Ci chodzi!

Chodzi mi o to, że jest sprawiedliwoźć na świecie! Kryśka jest w ciąży! Dlatego tak żarła tą kiełbasę gatunkową na biurku! Czy to takie trude???

Gość KLARYSKAAAAA87
BLAGAM CIE, NIE MOWI SIE BLOMBA TYLKO PLOMBA :/ IDZ DO DENTYSTY ON CI COS PORADZI;]

Gość takie
Brawo blomba sprawiedliwość je dosięgła, mówiłam, że wyślij Kryśkę do kibla ale nie życzyłam jej aż tak źle, musisz znaleźć jeszcze preteksta, żeby derektor częściej zaglądał i będzie widział tylko ciebie obsługującą klientów, masz teraz pole do popisu, powodzenia ps Kryśka wie z kim jest w ciąży? może z derektorem?

Gość takie
do to jakaś idiotka - przeczytaj od początku, zobaczysz jak cię wciągnie, też będziesz doradzała," mówi się" - ma po prostu problem z blombą ( plombą) i swoim dentystą a przy okazji z koleżankami z biura