Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mówi się

Temat delikatny. Blomba.

Polecane posty

Gość Nikitkaaa
:D:D:D:D:D:D DAWAJ DALEJ!!!

Gość Mam pomysła___________________
Kup fllamaster do płyt CD w kolorze żółtym i podretuszuj blombę.

Gość cudny topik
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nie mam żółtych zębów jak nutria, czy jakieś coś innego, ale jak inni ludzie! Wyszczerz się przed lustrem w świetle okiennym i zobacz. Nie żółte, tylko koloru zębów. W pracy siedzę biurkiem w parapet okienny i światło wprost świeci mi w uzębienie. Blomba jest bardzo widoczna, gdyż jest blada. Wygląda jak kawałek sera. Ja przecież codziennie dbam o wnętrze swojej jamy, więc taka plama nie robi dobrze mojemu wizerunkowi, prawda? Jestem niedobrym świadectwem swojej firmy i o to głównie pretencje, że klient zamiast się skupić na umowie , patrzy na urzędniczkę i wie od razu, że to niechluj. Tak mi mówią moje dwie koleżanki. Chciałabym się zwolnić.

Gość a co ma umowa do urzędnika
Nie przesadzasz czasem?

Gość Mam pomysła__________________
Jak byłam mała, to dzieci przyklejały sobie folię aluminiową z czekolady na zęba i udawały, że mają srebrną koronkę. Może przyklej sobie coś w kolorze zęba.

Gość tylko
mówi się- jesteś genialna, jak rozmawiasz z petentem to nie rozdziawiaj gęby szeroko, to nie zauważy, a koleżankom powiedz, że masz tatuaż bo teraz taka moda

Gość no to i ja
ZARZONDYWUJ REKLAMACJI!

Gość tylko
nie rzyi w sztresie wżódź na lós

Przykre jest to, że widzicie tu jakiś powdód do żartów. Nie ma powodu. Problem jest. Moje koleżanki uważają się za lepsze, wywyszszają się ile tylko można w naszej firmie. Ale ich wysiłki spełzają po panewce, szef nieczuyły jest na ich wdzięki, każe tylko dbać o siebie bardzo. Zarządził szpilki na obcasie, spódnice do kolan, a tak się skłda. że tylko ja mam kolana, one mają brzydkie buły. No to chyba zazdroszą. No i zadbałam i poszłam naprawić tą szczerbę w górnej dwójce. 80 zeta za kawałek sera!!!! Trochę mi teraz głupio, ale byłam zafascynowywana widokiem uśmiechu bez tej czerni, że nie pomyślałam o tym! No to teraz mam. Dobrze, nie ma co, muszę się udać do gabinetu., Porozmawiam roztropnie. Może pomoże mój spokojny ton rozmówcy. Umiem nad sobą panować na szczęście, bo gdybym nie umiała, to moim koleżanką trudno by się żyło w naszym pokoju. A ja ze względ na odpowiedzialność - muszę być wyluzowana. Dziękuję wszytkim za uwage.

Gość oczy dookoła gwiazd
"niemile dotknięte przez szefa" !!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D BLOMBA! KOCHAM CIĘ!

Gość To wszystko bzdury
bo ten szef jest pewnie stary, łysy i gruby, do tego śmierdzi i ma zawsze spocone łapska....i stąd to niemiłe dotknięcie....zły dotyk...

Gość To wszystko bzdury
Blomba a może ty też zostałaś przez niego niemile dotknięta?

Gość oczy dookoła gwiazd
Ale mówi się chyba się pożegnała:( Podziękowała za uwagę:( Blonba WRÓĆ! Poprawiłaś mi humor!

Gość tylko
Blomba - myślę, że ty im wszystkim dasz radę, jesteś mądra, inteligentna, elokwentna, ładna, zgrabna, masz szpilki na obcasie i nie jesteś niemile dotknięta prze szefa a przede wszystkim jesteś wyluzowana, tak trzymaj i niech złożą reklamacje w poniedziałek

Gość hihihihihihihihihihihih
Mówi się.....tak za tobą tęsknie

Gość tylko
mówi się - czy przyciemniłaś już tę blombę, odezwij się

Gość cudny topik
nie powinien zaginąć - uppppppp :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Biała blomba
Czy już jest jakiś postęp w sprawie blomby?

No tak. Witajcie w takim razie. Porozumiałm się z moim dentystą i on uważa, że mój problem w porównaniu do jego problemów to małe piwko. Jestem oburzona! To, że komuś nie wyszło w małżeństrwie to nie jest sprawa pacjętki, tylko jego, Może dlatego zainstalowywuje nieodpowiednie kolorytowo blomby, a potem nie chce przyjmować reklamacji? Taka frustracja? Może wymienić za normalnie kolejne 80 zeta. Jestem wściekła! Obie moje kloeżanki twierdzą, żebym domagała się wymiany blomby za darmo, bo on zawinił, a nie ja, ja nie widzę, jaką blombę wkłada, gdyż oświetlenie pada mi na oczy, kiedy się siedzi na fotelu i on nie konsultuje tego ze mną! A powinien! zy wy też tak macie? Czy wasi dentyści nie porozumiewają się z wami w sprawie zasadniczej, jaką jest blomba w ustach?

Gość walcz o swoje blomba
!!!!! Nie daj się! Niech robi za darmo! 😠 Świetny topik :D :D:D

Gość tylko
nie daj się walcz o swoje, powinien z tobą uzgodnić koloryt, teraz niech żądają w ramach reklamacji, powinien ci zrobić za darmo, a na koleżanki nie zwracaj uwagi pewnie są zazdrosne o twój wygląd i nie pozwól im szukać na tobie wyżywki, nie zwracaj uwagi na ten wypatrzony życiorys zawodowy, jak nie masz tej czarnej dziury to nikt nie powie, że jesteś niechluj, trzymaj się

Jestem chyba załamana. Właśnie ćwiczyłam przed lustem, jak wyglądam z folią aluminiową na zębie, na tym, co ta biała blomba w nim widnieje, kiedy wszesdł klient i nie zdążyłam jej zdjąć! Musiałam do nie go wypowiadać się fachowo i on znów cały czas patrzył na moje usta! Ta, co żre kiełbasę, Kryśka - zakrztusiła się i kaszlała okruchami na moje biurko! Napluła na klienta i teraz wszystko pójdzie na mnie! Nie skupiał się należycie na probnlemie, tylko poleci z jęzorem do derktora!

Gość a niech leci
a derektorowi co ta twoja folja przeszkadywuje? folja jako taka przecież nie ma istotnego wpływu na nalezyte wykonawstwo obowiązkuf służebnicy biurowej. zresztą jak derektor sie pofatyguje to folja będzie już zdjęta a kiełbasa zeżarta.

Gość Mam pomysła___________________
Ojojoj, co to się porobiło. Nie poddawaj się - może jeszcze coś wymyślę.

Gość mnie to się podobuje
autorka ma rację!!! jak to może być plomba, skoro służy do blombowania? hę? mądrale...

Gość o matko ..jesteście wszyscy ..

Gość o matko ..jesteście wszyscy ..

Gość Gosiuleńka pusiaczek
ChEj!! MoJa qmpela miała tak samiejowo, ale ta rzarówowo biała blonba tak siem jej spodobiała, że za mias jom zmieniac kazałA sobie resztem zembów wybielić. No i teraz ma uśmiecha jak te gwiazdy z Holyłódu i kolesie na niomleceom jak niewiem co. No. To ja bym ci radziła cobys se tesh wybieliłA A nie tamtom dobrom blombe na rzółciejszom zmieniała. Pozdrufffka :****