Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy przed okresem

Czy przed okresem jest szansa aby zajsc w ciaze??

Polecane posty

Gość ok Mea
Wiem Mea ze przesadzam ale tak bardzo sie boje. Pierwszy raz mi odwalilo i stad tak to przezywam. A Tobie, Mea, życze, aby okresik nie przyszedł🌼 :)

dzieki 🌼 boję się, że za bardzo się napaliłam a jutro się rozczaruję :( no a ty moja droga nie przejmuj się, bo jajeczkowanie jest przy regularnych cyklach około 14 dni przed miesiączką, więc nie ma takiej opcji, żebyś była w ciąży, zwłaszcza, że dostałaś okres :)

Gość ok Mea
OBY! Nie chce brac postinoru . 21lat a taka nierozsadna bylam;(

nie bierz. szkoda zdrowia, nie ma potrzeby brać. aa i wcale nie brak rozsądku. kochanie się w dni niepłodne jest jak najbardziej rozsądne :) jakbyś zaszalała do końca po okresie to byłoby nierozsądne, ale przed to dni NIEPŁODNE :)

Gość ok Mea
aha:D Ufffffff ok, masz racje:D Zaufam Ci:* Juz sie nie martwie! 🌼

Gość blaaaaaa
kochalam sie wczoraj..okres powinnam dostac 26 . wszytko poszlo dobrze. byla prezerwatywa,ktora nie pekla ani nie zsunela sie. cy jest sznsa na ciaze??

blaaaaaa--> Prezerwatywa nie pękła, ani się nie zsunęła- gratuluję nie jesteś w ciąży:)

Gość blaaaaaa
a nawet jak z prezerwatywa by sie cos stalo to jakie byloby ryzyko?

Gość Waluś
Cześć mam takie pytanie . . . Kochałem się z moją dziewczyną ona była dzień przed okresem zazwyczaj okres ma co 28dni ale ten był 26dnia ale myśmy się kochali 25 dnia. . . Czy mogła zajść w ciążę ? I tam chyba nawet nic nie wleciało , a dokładnie to to było tak kochaliśmy się 12 marca a ona 13 marca miała okres Proszę o odpowiedz z góry dziękuję :)

Gość wiktoria11
Mysle ze nie jest w ciazy,nie martw sie.

Gość proszę odpiszcie
Kochaliśmy się z chłopakiem w dniu spodziewanego okresu(regularny,25 dni) i teraz spóźnia się 2dni,wykonałam test i wyszedł negatywny,ale to za wcześnie,żeby ciąża mogła być wykryta,chce zrobić drugi test za kilka dni,ale denerwuje się ponieważ jeszcze studiuje i to nie jest jeszcze dla mnie odpowiedni czas na dziecko.dlatego chciałabym wiedzieć jak duże jest prawdopodobieństwo zapłodnienia w tym dniu(koniec cyklu) i czy możliwe,żeby ewentualne zapłodnienie zahamowało okres?przecież to był 25 dzień cyklu,dzień w którym zawsze dostaję miesiączkę.tak sobie myślę,ze raczej tą bym jeszcze dostała,a następnej dopiero nie;-(

prosze o szybką pomoc ... Kochałam się ze swoim chłopakiem kilka dni przed okresem,mam nieregularną miesiączkę dzis jest 27 dzień do 30 powinnam dostać bankowo ale się już nie pokoje ... Kochaliśmy się bez zabezpieczenia ale wyszedl wcześniej,jest pewny ze w 100% wszystko bylo u Niego w porządku i że nie mamy sie czego bać ... czy jest możliwe że jestem w ciąży ??!!!

Gość Wiolaaaaaaaa
Jak można być tak nieodpowiedzialnym i bzykać się bez zabezpieczenia ? Powie mi to ktoś ? Nie stać was na gumki ?? Mój chłopak nigdy by się ' TAM ' nie pchał bez , nawet gdybym powiedziala mu ze jestem na 10000000000 % pewna ze mam dni nieplodne, ściagasz majtki to wiesz co robisz, a jak bedziesz w ciazy to co ? usuniesz sobie ? wypadek ? ponioslo cie ? wkurzaja mnie takie osoby jak ty i to na maksa ;x

Gość Oby nie
miesiączki mam dość regularne, ostatnio jak kochałam się z moim chłopakiem i zsunęła nam się prezerwatywa... (Jego stan był taki.... pół na pół, miał problem bo bał się, żeby mnie nie bolało i trudno mu się było skupić) Nie jestem pewna czy wszedł bez niej, ale zapewnia mnie, ze z jego strony nic nie było.(Tzn nie było wytrysku i nie czuł, żeby było cokolwiek) To był koniec miesiączki jeszcze lekko plamiłam. Czy mogłam zajść w ciążę? Proszę powiedzcie....