Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sparklingfrost

obrazil sie bo....

Polecane posty

Gość sparklingfrost

bo powiedzial ze jest zmeczony i chce spac a ja nie chcialam spac obok niego i poszlam do domu...twierdzac ze mam inne zajecia w sobote o 14 niz przelaczanie kanalow w tv badz spanie w poludnie....brak mi slow...zero tolerancji i zrozumienia zero!

Gość sparklingfrost
chcialam zeby odpoczal...ale czy ja koniecznie musze spac obok niego u niego w domu majac w swoim pelne rece roboty?

Gość ooooooooooooo-----------
nie, dobrze zrobiłaś..:)

Gość sparklingfrost
ale on sie smiertelnie obrazil za to...powiedzial ze mu smutno ze przyjechal ze szkoly do domu a ja nie chce z nim spedzac czasu....

Gość sparklingfrost
ale on sie smiertelnie obrazil za to...powiedzial ze mu smutno ze przyjechal ze szkoly do domu a ja nie chce z nim spedzac czasu....

Gość Warszawiak we Wrocku
no tak, ale jak facet pracuje całymi dniami, to fochy, bo praca ważniejsza niż ona. Ale jak on chce poleżeć z nią, to precież mam inne zajęcia niż spanie w południe. A jak Ci brak słów, to zamiast głupoty na kafe, poczytaj książki. Mało czytasz, to i słownictwo ubogie.

Gość sparklingfrost

Gość sparklingfrost
no tak zapomnialam ze na kafe trzeba pisac stylem patetycznym:)

Gość sparklingfrost
no tak zapomnialam ze na kafe trzeba pisac stylem patetycznym:) bo inaczej nikt nie zrozumie o co chodzi

Rozumiem, ze te rece pelne roboty to siedzenie na kafe? :)

Gość sparklingfrost
no tak zapomnialam ze na kafe trzeba pisac stylem patetycznym :) bo inaczej nikt nie zrozumie o co chodzi :) bo wszyscy są tak samo tępi jak i ja

Gość sparklingfrost
jasne kafe i gg to caly moj swiat. usiadlam dzis 1 raz od rana zeby chwile odsapnac ku wyjasnieniu.

Gość sparklingfrost
podszyw :)

a ja bym wolala ta chwile spedzic z chlopakiem, tak sadze, niz na kafe ;)

Gość a ja jak czytam takie topiki
a gdyby nie był zmęczony, to znalazłabyś czas, żeby z nim posiedzieć?

Gość sparklingfrost
ale dlaczego mam spac na jego zawolanie bo on tak chce i koniec i nic sie nie liczy czy ja glodna czy nie on chce spac i ja nie moge nic innego tylko spac obok niego

Gość sparklingfrost
prosilam mowila chodz do mnie polozysz sie ja bede obok gdzies albo sie przytule do ciebie albo cos porobie a nie u niego jak w wiezieniu mam nawet wyjsc z pokoju nie mozna. nie chcial isc do mnie zero kompromisu

Gość sparklingfrost
poza tym nie mam zwyczaju spania w dzien a jesli nawet czuje taka potrzebe a jest on to potrafie sie powstrzymac....wieczorem popludniu zawsze znalazlby sie na to czas...ale nie trzeba w srodku slonecznego cieplego dnia walnac sie spac i wstac po 3 godzinach i niewiadomo co wtedy z soba zrobic nawet....ehhh

Jak na mój gust to się za dużo tłumaczysz i to obcym ludziom na forum, więc podejrzewam, że Twoja rozmowa z nim inaczej wygladala. Nikt sie nie obraza o takie glupoty, a jesli tak - to czemu jestes z kims takim?

Gość dobrze
zrobilas a kolo jest nietolerancyjnym,zadufanym w sobie niedojrzalym emocjonalnie dzieciaczkiem.

Gość sparklingfrost
tlumacze sie bo mam wyrzuty sumienia...chcialam zeby ktos wlasnie z obcych mi ludzi wyrazil wlasne zdanie n ten temat...bo taka sytuacja u mnie nie zdarzyla sie 1 raz...ja jestem spokojna i spokojnie z nim rozmawiam...ale dlaczego mam sie do czegokolwiek zmuszac...

Gość uwielbiam spac kolo mojego
nawet jak mi sie spac nie chce ;)

prezczytalam jeszcze raz Twoj pierwszy post i jesli uzylas tych samych slow (nie wiem jaki byl ton) to mu sie nie dziwie.

prezczytalam jeszcze raz Twoj pierwszy post i jesli uzylas tych samych slow (nie wiem jaki byl ton) to mu sie nie dziwie.

Gość sparklingfrost
juz sie przyzwyczailam do tego ze wszystko jest moja wina

Gość ciotka miśia
może naucz się z nim rozmawiać.. jak wiesz człowiek jest człowiekiem i różni ludzie mogą mieć rózne potrzeby... Mnie tylko zastanawia jak się znim dogadasz potem skoro już teraz nie możecie dojść do porozumienia w tak błachych sprawach :O co będzie jak pojawią się prawdziwe problemy???? a pojawją się uwierz mi :O