Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puuchatek

seks codziennie czy rzadziej aby zajść w ciążę

Polecane posty

czy przytulać się codziennie czy rzadziej aby zajść. słyszałam, że jeśli kochasz się codziennie to parter ma słabsze plemniki, czy to prawda, podzielcie sie sowimi dośw.

Gość lekarze zalecają
raczej co 2 - 3 dni ale ja ze swojego doświadczenia w walce o ciażę powiem -n kiedy macie ochoę ;) seks z kalendarzem, zegarkiem, na gwizdek to najlepszqa droga do spadku pożądania, rozwalenia więzi i stracenia radości życia :o

Niby jest tak, że jak ze spermą jest wszystko OK, to lepiej co 2-3 dni, a jak plemniczki są jakieś pokręcone czy słabe, to codziennie.

a ja znów wiem od ginekologa zupelnie co innego. Otóz gin. zalecil zeby kochac sie miedzy 12 a 15 dniem cyklu. Poza tym plemniki muszą dojrzec zeby byly mocniejsze czyli nawet jakies 9 dni bez wytrysku u faceta - wtdy pleminki są silniejsze i jest najwieksze prawdopodobieństwo - chociaz róznie bywa ale jakos ta teoria bardziej mnie przekonuje niz bzykanie sie kilka razy na dobe z zegarkiem w ręku:P

Gość my jak sie kochalismy
codziennie, to dzidziusia nie było i nie było, ale jak przeszlismy na co 3-4 dni, to juz w pierwszym miesiacu zaciążyłam :)

Gość izdebnik
Zywotność plemników to pięć dni a jajeczka to 24 godz. Musisz mniej więcej wiedzieć kiedy owulacja wypada.Powodzenia!

Gość izdebnik
Zywotność plemników to pięć dni a jajeczka to 24 godz. Musisz mniej więcej wiedzieć kiedy owulacja wypada.Powodzenia!

jaka pozycja jest najlepsz już po stosunku? leżeć z nogami do góry? to prawda? ;-)))