Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale beka bo

W poniedziałek mam egzamin na prawo jazdy

Polecane posty

Gość ale beka bo

wiem że i tak nikt nie zdaje za pierwszym razem ;-P

Gość bleeeeeeeeeeee
wg mnie dosc latwo jest zdac ale trzeba choc troche umiec jezdzic

Gość ale beka bo
a z jakiego miasta piszesz??

Gość ale beka bo
słuchajcie, a czy to nie jest nienormalne że idę na egzamin a całkowicie nie wychodzi mi parkowanie między samochodami:( (prostopadłe) Skośne jakos mi idzie ale to prostopadłe to kicha

Gość ale beka bo
słuchajcie, a czy to nie jest nienormalne że idę na egzamin a całkowicie nie wychodzi mi parkowanie między samochodami:( (prostopadłe) Skośne jakos mi idzie ale to prostopadłe to kicha

Gość ja mam w piatek
:( juz 3:((

Gość ale beka bo
myślę nad tym ,żeby dać egzaminatorowi w kichę :classic_cool:

Gość ale beka bo
na czym poległaś??

Gość ja mam w piatek
poległam na analnym tyłem :( powiedział ,że mam zbyt zjechany gwint i nie może mi zaliczyć :(

Teraz podobno egzaminatorzy łatwiej puszczają, bo weszły te przepisy unijne i ciasno sie zrobiło w osrodkach egzaminacyjnych, wiec zeby zmniejszyc kolejke bo nie mozna długo na egzam czekac musza puszczac tych co jakos sobie radza. Co do parkowania, tez nie wiedziałam jak prostopadle tyłem zaparkowac, dowiedziałam sie 5 minut przed moja kolejka zdawania manewru na placu od ludzi co tez zdawali, bo instruktor nie nauczył. I cóz, juz 5 latek sobie pomykam autkiem bez mandatu i wypadku czy kolizji, a lubie szybciej pojezdzic. trzymam kciuki dasz rade.

Gość ale beka bo
hihihihiihihi

Gość ale beka bo
do Bubba , heh chodziło mi o parkowanie przodem, poprostu nie umiem się że tak powiem zmieścić w te samochody:( i wychodzi mi ukośne z tego prostopadłego :P a Ty widze że niebawem będziesz Mamą:) Gratulacje!!

Dzieki Beka, hehe, też sie cieszę :). prostopadłe rzodem mi zawsze wychodziło bez problemu, tylko tyłem nie mogłam jakos i unikam do tej pory, no chyba ze nie mam na parkingu zbyt wielu samochodów, przodem zawsze zaparkuje ale tył to ryzyk fizyk. Dobra, ja to zmykam. trzymam kciuki, na pewno dasz rade. :)

ja zdałam za pierwszym razem (Łódź) ;) parkowanie wyszło mi na egzaminie choć bardzo tego nie lubiłam, myślałam że nie umiem ale jakoś poszło. Tylko nie stresuj się za bardzo, podejdź do tego na luzie i będzie dobrze, życzę powodzenia :)