Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kachulec

piękna, mądra,wrażliwa ..........i samotna

Polecane posty

Gość
O.K. Kilka uwag technicznych: 1) jak piszesz fotkę wklej 2 fotki: buzi i obejmującą całą sylwetkę - będzie albo uczta dla oczu, albo kupa śmiechu; 2) mądrość wyjdzie w trakcie topika; 3) kobiety mylą wrażliwość z neurotycznością.

pewnie masz wymagania nie z tej ziemi chcesz wysokiego, przystojnego i bogatego i żeby był dobry w seksie ehhh a później się dziwi jedna z drugą że samotna Książęta są tylko dla Dam :-) drogie panie :-) dlatego jesteście samotne :-)

Gość kysz kysz......
ech nie Ty jedna, stanczyk a ktoz nie ma wymagan, co za sens byc z kims po to tylko, zeby nie byc samych, powinna wymagac, ale nie krecic nosem :P

byłam z kimś tylko po to żeby nie być sama- takie związki rozpadają się baaardzo szybko to nie ma sensu

Gość slodka przekaska
Piekno - sprawa subiektywna. Byc moze masz ladna buzke ala sama ladna buzka nie wystarcza. Byc moze chcesz polegac tylko na tym a nie w tobie pasji, czegos takiego co by przyciagalo druga polowke. takze zamiast bazowac sie na pieknosci popracuj bardziej nad osobowoscia.

no dobra ten temat to trochę taki prowokacyjny przecież tak na serio to jest totalna próżność napisać coś takiego o sobie tak tylko byłam ciekawa reakcji ja o sobie nigdy bym tak bezpretensjonalnie nie napisała ;) choć słyszałam to nieraz w istocie jestem skromna, aż za bardzo i nieufna i to bardzo

Gość
slodka przekaska => ale co do osobowości to każda kobieta powie, że ma idealną (a to co powiedzą inaczej oczekują li tylko zaprzeczenia :P ) :>

no jak to każda kobieta powie że ma idealną- nie zgadam się ja jestem świadoma większości moich wad :D

Gość
kachulec = > "w istocie jestem skromna" Azali na pewno? :P

Jak ty zaczynasz swoją charakterystyke od przymiotników PIĘKNA i MĄDRA to można byc pewnym, że jesteś głupim pasztetem... i dla tego jesteś sama....

Gość
Eeee, wolę nieświadome swoich zalet :P

Gość kachulec skad Ty

Jak ty zaczynasz swoją charakterystyke od przymiotników PIĘKNA i MĄDRA to można byc pewnym, że jesteś głupim pasztetem... i dla tego jesteś sama....

Gość kotka-psotka
To księżniczka tworzy księcia i vice versa ;)

Gość
No, właśnie i tu juz właśnie zweryfikowaliśmy "mądrą". Żart dziewczyna, żart, przekomarzam się z Tobą.

Gość Er cazzo
Mnie szczerze mowiac wkurzaja wszystkie tematy typu: jestem piekna a nikogo nie mam", tak jakby fakt posiadania ladnej buzi oznaczal ze trzeba miec faceta. Jak widac uroda nie jest wyznacznikiem powodzenia w milosci i moze nawet to dobrze bo przynajmniej wiadomo ze licza sie tez i inne cechy a nie tylko pieknosc.

Gość kotka-psotka
szczególnie z siebie ;)

Gość kotka-psotka
Zbytek okrucieństwa, mości panie ;):D