Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Er cazzo

dlaczego kobiety pchaja sie w zwiazki z zajetymi juz facetami

Polecane posty

Gość Er cazzo

Wedlug kobiecego rozumowania facet jest fajny bo jest zajety. Zajeci przyciagaja wieksza uwage z racji tego skoro maja juz kobiety to znaczy ze ktos ich chcial (sa akceptowani) a przez to ze zwracaja uwage na dziewczyne (poderwa ja) to one sobie mysla: wow, ma zone (dziewczyne) a zainteresowal sie ze mna. A potem placza jak glupie ze oni jednak wolili swoje dziewczyny czy zony od nich.

Gość franiamaii
Tak robia czesto kobiety z niska samoocena. Odbijajac faceta jakiejs kobiecie lyb przynajmniej przyciagajac jego uwage probuja sie dowartosciowac.

Gość kwiatuuuszeczek
podnosze temat, po co sie pchac w zwiazki, albo jeszcze gorzej rozbijać związki? no po jaka chol**ę?

Bo kobiety są ograniczone :P Ale jak jedna drugiej w łepek da, to od razu poszerzają się im horyzonty :P

Gość prowizorka
Bo niestety kobiety sa tez zawistne egoistki. I jak ich chuc poniesie to nie pomysla o tym ze taka zona czy dziewczyna beda cierpiec. Im sie nalezy i juz. Oczywiscie wine tez tu ponosi facet tyle ze dla faceta taka dziewczynka to odskocznia, kochanka, mily seksik i nic wiecej. A takiej glupiej wydaje sie ze jak sie z nia przespil to sie z nia tez ozeni. A potem gdy oni sie wycofuja to nagle wszyscy faceci to huje. A mnie takich bab wcale nie zal.

Gość kwiatuuuszeczek
nienawidzę suk wpiep***ających sie w zwiazki i podrywajacych zajetych facetów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kwiatuuuszeczek
to prawda nie mozna spoczywac na laurach, trzeba walczyc, ale dlaczego faceci nie walcza?

Gość bo kobitki pazerne są
i zawistene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

z tego samego powodu co faceci pchaja sie w takie zwiazki

Gość ofe rma
"Wedlug kobiecego rozumowania facet jest fajny bo jest zajety." pierdu pierdu drogi panie. to jest pański sposób rozumowania bo chce pan wmówić sobie że "jestem fajny ale kobiety się mną nie interesują bo wolą zajętych". tymczasem nie jest pan fajny i dlatego kobiety się panem nie interesują. spójrz pan prawdzie w oczy. kobiety wolą fajnych i dlatego fajni są na ogół zajęci. ale nie przeszkadza im to być fajnymi więc interesują się nimi kolejne kobiety. i tak to działa że kobiety mają do wyboru albo fajnego i zajętego albo nie tak fajnego i wolnego. czasami różnica między tym fajnym a nie fajnym jest tak duża że kobiety wolą fajnego zajętego niż tego drugiego patałacha. no ale to już jest wina patałacha a nie kobiet.

Gość bo sa glupie i wierza
w bzdury ktore facet im wciska.

Gość Er cazzo
oferma --- dyplomu z psychologii to ty raczej nie dostaniesz. Zalozony przeze mnie temat nie byl w odniesieniu do mojej osoby (tym bardziej ze ja od dawna juz jestem szczesliwie zajety) tylko byl ogolnym stwierdzeniem po tym co widze tu na forum oraz po tym co widze w codziennym zyciu. Takze skoro mnie nie znasz nie wytaczaj blednych hipotez.

naprawde głupi to jest człowiek szukający głupszych od siebie.. eh

Gość kwiatuuuszeczek
a jesli to ona wydzwania, wypisuje smsy? ona pierwsza zaczyna dzialać? i wie ze on jest zajety..

Gość faceci nie pchają się
w związki z zamężnymi kobietami. oni je tylko dupią i dziękują bogu, że mężatka nie może żądać związku. Ani myślą rozijać rodziny kobiety ... Kobiety inaczej dążą zazwyczaj do rozbicia rodziny kochanka.

ja uważam że nie ma co pisać kto jest gorszy kto zaczyna itd. bo zarówno wśród kobiet jak i wśród mężczyzn sa takie osoby i już nic tego nie zmieni.. ważniejsze jest jak reaguje na takie "zaczepki" ta zajęta strona.

A co powiecie na taka sytuacje facet z ktorym sie dawniej spotykalam ale do niczego miedzy nami nie doszlo a bylismy wolni teraz po 4 latach nie odzywania sie do mnie nagle wyskakuje z propozycja zebysmy sie spotkali wiadomo na co tylko ze on od 3 lat jest zajety i pieprzy bzdury ze we mnie jest taki magnetyzm ktory go przyciaga i to jest silniejsze od niego i w tym momencie ona jest malo istotna.Dla mnie to jest chore bo jak bylismy wolni to mogl sie postarac zeby cos z tego wyszlo a nie po tylu latach sobie nagle wspomina mile czasy zalosne:O

najwidoczniej jemu w łóżku z tą jego obecnią nie jest najlepiej, a są takie typu które wtedy szukają kochanek:D

Rozmawialam z nim o tym jak wygladaja jego z nia kontakty lozkowe to stwierdzil ze dobre ale nie wie czy wystarczajaco dobre ale na mnie tego nie sprawdzi:O

Gość ixxia
"dla faceta taka dziewczynka to odskocznia, kochanka, mily seksik i nic wiecej" no świetne usprawiedliwienie dla faceta - nie ma co kobiety się tępi a mężczyzną przyklaskuje zdradzający facet czy kobieta nie zasługują na żaden szacunek ogólnie to słabe zakompleksione istotki, tchórze, oszuści, egoiści, totalnie mdłe osobniki czy nie lepiej być wolnym i skakać z kwiatka na kwiatek, niż pakować się w związek i krzywdzić wszystkich bliskich ale po co - przecież stabilizacja jest im potrzebna, ale z wolności też nie potrafią zrezygnować -żałosne ale za to jakie modne i zgadzam się z autorem na tym podłym świecie takich kobiet jest bardzo wiele, co druga to krysia karierowiczka bo miała tego i tamtego - wow takim osiągnięciem no można tylko się chwalić blee