Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanyyyyy

laski z forum ciazowego maja facetow ktorzy zarabiaja 1500 na miesiac

Polecane posty

Gość hmmm....................
Doprawdy - ma rację .... Nie ma takiej sumy, która mówi, że to jest suma, która jest w sam raz .... :O Niestety....

Gość złośliwa samica 30
:O Ja też sie zaczynam dziwić.....

Gość Zarabiasz 1000 zł
a napisz ile od państwa czyli podatników dostajesz dodatkowo?

Gość Pewna kadrowa
Jestem kadrową dość dużej firmy i znam zarobki ok 700 osób i nie mam pojęcia skąd wy bierzecie te zarobki w wysokości 5000 zł, pewnie niektórzy tyle zarabiają ale jak tylko oni mieliby dzieci to ... aż strach pomyśleć

Gość llllslsslls
I w ten też sposób doszliśmy do odwrócenia ewolucji: w przyrodzie mnożą się ci, co mają najlepsze geny, wśród ludzi ci z najgorszymi (najsłabszymi).

Gość I co w tym szokującego
llllslsslls dla mnie to ty jesteś kategoria D do d... i nie obrażaj innych.

Gość llllslsslls
Daj spokój kadrowa, a gdzie ta firma, w Kłaju czy innej pipidówce?

llllslsslls :o wysokość zarobku ma świadczyć o genech?

Gość llllslsslls
Mam dokładnie takie samo prawo do obrażania ciebie, jak ty do obrażania mnie. I twoje fochy nie zmienią faktu, że świat należy do ludzi zaradnych a nie tych którzy za te 1500 zł wychowają kolejne dziecko biedy i braku możliwości.

kadrowa,to co to za firma? bo chyba wysoko wykwalifikowanych pracownikow nie zarzadz, sadzac po tym, co mowisz...

llllslsslls z twoich opini wynika, że trafiła ci sie dobra robótka i że wcale życia jeszcze nie zaznałaś - oby Bóg obdarzył cię dziecmi tylko czy taka materialistka będzie miała ochotę wydać ze swoich 6000 na pieluchy. Lepiej inwestuj w siebie bo i tak nic innego światu nie jesteś w stanie dać

Gość Oczywiście że facet
ma być zaradny.

Gość llllslsslls
Owszem, to kwestia zaradności i czerpania z życia. To kwestia wolności i możliwości. Pieniądze dają jedno i drugie. Dojśc to tychże w wysokokonkurencyjnym społeczeństwie, pozycja i możliwości - tak, to są dobre geny. Złe - twić w biedzie, patologiach, frustracji i braku perspektyw.

Gość Do i co w tym szkoującego
a ty ile wydałas ze swoich pieniedzy na dziecko a ile dostałaś od państwa?:o

Gość llllslsslls
Gówno wiesz o mnie, nawet z wiekiem nie trafiłaś. A robota mi się nie "trafiła" tylko potrafiłam wykorzystać możliwości i utyrać się po łokcie. Ale wolę to niż przechadzać się z wózkiem po lokalnym skwerku żyjąc z pieniędzy z opieki społecznej (ew tych mężowych 1500 zł).

Gość A ja zarabiam 1000zl
Zarabiasz 1000 zł---> Te 1000zl dostaje od panstwa wlasnie, bo pracuje w budzetowce :P 1000zl na reke ;) To chyba moze jest z jakims dodatkiem na dziecko juz, nie wiem. Ale wiecej nie mam :)

Zarabiając 1500 zł. jak sie potrafi gospodarzyć to się nie żyje w biedzie. llllslsslls ty zapewne jak kiedyś przyjdzie ci tak żyć to umrzesz z głodu - bo nie będziesz potrafiła tak żyć. Mimo że nieznająć cię juz cię nie znoszę to i tak ci tego nie życzę

Obrotni od razu po magistrze zaczynają od kilku tysięcy :D (no, ale rodzice musieli zarabiać trochę więcej niż 1500, żeby mógł spokojnie studiowac:P) Ja nie wiem, po co człowiek się trzyma pracy za 1500 zł (chyba, że mieszka na głębokim zad*piu albo boi się własnego cienia, albo jest głupkiem:P).

Gość llllslsslls
No patrz, bo ja to samo mogę powiedzieć o biedzie, patrząc na poziom tego forum, a już szczególnie debilizm mnożących się mamusiek. Naprawdę pewnych genów nie warto przekazywać. Proste.

Gość llllslsslls
O biedzie wiem więcej niż ty, ale potrafiłam się z niej wyrwać i uwierzyć, że mogę zarabiać więcej niż owe 1500 zł.

\"Dojśc to tychże w wysokokonkurencyjnym społeczeństwie \" :o ciekawe co powiesz o swoich genach, gdy np,stracisz obie nogi znam jednego co zarabia 15 000 i wolałabym nie jednego z jednym zerem mniej:o niektóre dupki nie rozumieją, ze prezesem się bywa. :o

Gość llllslsslls
Czemu człowiek trzyma się roboty za 1500zł? Bo nie wierzy, że może coś wiecej osiągnąć, nie ma ambicji ani większych potrzeb.

jestes chory! co ci do tego ile kto zarabia i jak utrzymuje swoje dzieci? wsadzaj nos w swoje sprawy...

Sorka ale spadam z tego tematu, za dużo tu chamstwa i obłudy. llllslsslls obyś kiedyś nie musiała odszczekać tych słów, jak zapragniesz mieć ten wózek ale los sprawi że będziesz mogła tylko pomarzyć. Spadam gdzieś gdzie nie ma takich tandetnych materialistów. Pa Pa

Gość llllslsslls
Szczekajcie kundelki, szczekajcie. Boli, jak ktoś wam powie kilka słów prawdy. Kto wam każe siedzieć na tych zadupiach i zarabiać te marne grosze? Ruszcie tyłki, róbcie coś oprócz dzieci, a też do czegoś dojdziecie. Proste.

może sprawia mu przyjemność i jest szczęsliwy? nie pomyślałaś o tym?

Gość llllslsslls
Dokładnie: RÓBCIE LUDZIE COŚ WIECEJ NIZ DZIECI.

aaaa ja tez peacuje w budzetowce i czego tu sie spodziewac? nie zmieniam bo chce narazie posiedziec puki nie powieksze rodziny jak sie ustabilizuje to poszukam u prywaciarzy bo jak widac ladnie wam placa skoro 1500zl to dla was nic:O