Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdarta płyta gra

nie bede juz z nikim

Polecane posty

Gość +artemizja+
i tak życzę wam żebyście trafili w końcu na kogoś kto was pokocha i kogo pokochacie wy :)

Linger :):):) Zdarta płyta: dokładnie. Ludzie szcześliwi sa tak zaślepieni swoim szcześciem ze naprawde trudno im zrozumiec cokolwiek ;] A to że chce sie byc samemu - to jest poprostu już nienormalne. yh, szkoda.

Gość zdarta płyta gra
moze i dobrze ze nie mam ani znajomych ani faceta wszyscy uwazaja ze kazdy musi mieć faceta i znajomych bo inaczej jst postrzegany jak dziwak zero zrozumienia

Artemizja--->>>niestety Twoje życzenia nie spełnią się. :(

Artemizja: Brdzo dziekujemy, nawet jeżeli to sie nigdy nie spełni ;] :):) Ej, szczesliwi! Może warto zdjąć czasem te klapki z oczu, co?

Gość zdarta płyta gra
wlasnie dla mnie moim jedynem szczsciem był moj pies teraz jest juz w niebie

Ja mam psa, niestety on tez juz na mnie nie zwraca uwagi :) Znudziła mu sie jego pani .

Gość zdarta płyta gra
nie ma to jak spacem z psem po parku ide spać dobranoc

Gość +artemizja+
ja pierdole, nie potraficie zrozumieć co się do was mówi. Pisałam o tym, że też bardzo długo byłam sama i rozumiem was doskonale, a wy ciągle swoje. Jeśli dobrze wam ze swoją samotnością to sobie bądźcie sami, zamknijcie sie w domach na 7 spustów i pławcie się swoim nieszczęsciem w końcu nikt was biedaki nie rozumie :o

Artemizjo, to Ty nie rozumiesz co piszemy. Nikt nie stwierdza, że mu z tym dobrze.

Zdarta płyta gra: dobranoc ;] +artemizja+ : dobry pomysł, masz racje.

ja tez spadam juz spać, dobranoc ;];];];]

Gość dzdarta płyta gra
czesc dziewczyny

Gość jeszczeniekierowca
ja tez ostatnio doszlam do wniosku ze chyba juz zawsze bede sama.. :O kiedy juz nawet zaczyna sie cos "kroic", kiedy wydaje mi sie ze facetowi na mnie zalezy, to sie okazuje, ze NIE, nie zalezy.. niby pierwsze pocalunki mam za soba, trzymanie sie za rece itp ale i tak jestem sama:( i taka chyba juz pozostane..:( na roku na studiach 99 procent dziewczyn jest nie dosc ze w zwiazkach, to juz dosc stalych. Ich faceci przyjezdzaja do nich do akademikow z odleglych miejscowosci.. a ja mieszkam w tym miescie i do mnie nikt nie zajrzy.. mam swoje kumpele, ktorym moge sie wyzalic, z ktorymi moge spedzic smutny czas, ale co z tego, jesli sa po kilkaset km ode mnie, bo tylko ja na studia zostalam w rodzinnym miescie:O yyyh milosc:O czuje sie jak ufo przez to. zastanawiam co ze mnie nie tak?

To nie z Tobą jest coś nie tak, tylko czasami człowiek nie ma szczęścia, niestety niektórzy nie mają go przez całe życie.

Gość staruuuszka
w waszym wieku też tak widziałam swoją przyszłość, był czas, że polowałam na faceta albo płakałam, że chce umrzeć itp koleżanka powiedziała mi, że skończę jako stara panna z 40 kotów w końcu przestałam sie zamartwiać, szukać ... i wtedy znalazł sie taki co zaczął za mną latać mam swoje lata, męża, dzieci, a tamto przeszłość :) życie lubi płatać figle ale widzi się to dopiero z perspektywy czasu a wy jesteście młode, naprawdę czasami żałuję, że nie cieszyłam się życiem w tamtych latach, teraz muszę nadrabiać ;)

Gość staruuuszka
jeżeli któraś jest wierząca to polecam ojca Pio, św. Idziego, naszego papieża i św.Judę Tadeusza od spraw beznadziejnych :) moja znajoma przez wiele lat odmawiała różaniec i udało się, ma męża i troje dzieci, ja zresztą też mam trójkę zresztą można postanowić sobie, że będzie się samemu a potem zmienić zdanie :)

Jestem wierząca, modlę się od lat, ale przestaję to robić, modliłam się różnymi modlitwami, odmawiałam też modlitwę do pewnej patronki od spraw trudnych i nic. :( Ja nie jestem już taka młoda, możesz mi wierzyć na słowo. Ale to już i tak bez znaczenia, zwątpiłam, może Bóg to widział i dlatego stało się odwrotnie niż chciałam, teraz cierpię, ale nieważne.

Nie napisze dziś wiele bo nie dam rady. Ja też jestem wierząca ale mam dośc modlitw, próśb i już. Raczej nawet już Bóg o mnie zapomniał ;]

Gość zdarata płyta gra
czesc dziewczyny ! ja juz nie licze na to ze poznam faceta po prostu bede zyć tylko tylko tym co mam

Gość
Znaczy: będziesz z kimś? Rany Julek, bezpłatna edukacja to marnotrawienie pieniędzy podatników :o

Gość staruuuuszka
wiem, że to nie pocieszy, ale miałam znajomą, która wyszła za mąż w wieku lat 40 (z miłości), wcześniej nikogo nie miała, facet miał dwójkę dorosłych dzieci i unieważniony związek (z winy ex żony) natomiast wujek męża, zatwardziały kawaler, związał się z babeczką (wdową) jak miał 50, poznali się w przychodni i ona go sobie owinęła:) a co do modlitwy, to trzeba być wytrwałym, modlić się o dobrego męża, ew. jak św. Franciszek prosić, by to było szybko ;), zresztą czasami lepiej być samemu niż źle trafić mnie się też zdaje, że jednak staro panieństwo i kawalerstwo rzadko się zdarza ja akurat dostałam wsparcie z góry, ale długo czekałam (7 lat) (warto było, bo mam udaną rodzinę :)), gdyby tak się nie stało to pewnie nadal bym rozpaczała, ale z drugiej strony tak dużo jest nie udanych związków, rozwodów, że lepiej czekać niż się przejechać, ale to moje zdanie........

Gość jeszczeniekierowca
ja chyba właśnie przestaję szukać, mam dość:O nie chcę być za wszelką cenę z kimś, tylko z takim kimś, kto będzie mi odpowiadał. Koleżanki mi kiedyś powiedziały, że jestem sama, bo mam za duże wymagania:O nie sądzę, podobają mi się zwykli, przeciętni faceci,ot tacy, jakich wielu.. Yyh a chciałabym mieć kiedyś normalną rodzinę.. Jak widzę, jak moje kumpele przebierają w facetach jak w ulęgałkach, to mnie szlag trafia:O nie chodzi o to, że chciałabym mieć tuzin facet, ale jednego fajnego i kochanego.. czy to tak wiele:O? nie jestem brzydka, wzbudzam nieraz zainteresowanie facetów, a jednak..?

Gość zdarta płyta gra
kolezanki przebieraja a to ten nie a to tamten a ja durnego faceta jednego nie moge mieć wiem co czujesz

Gość staruuszka
u mnie było tak, że tego którego chciałam to on mnie nie chciał pisałam kiedyś o tym (dziś mój mąż), też zdarzyło się, że pojawiali się tacy co mnie chcieli a ja ich nie pozdrawiam Was, wiem co znaczy samotność i szczerze życzę, byście znalazły swoje połówki

Gość jeszczeniekierowca
ja nie wiem jak ten świat jest poukładany, że ja np. mam się modlić, o to co inni mają od tak sobie:O średnio mi się to podoba.. a co jeśli bym była niewierząca:]? No nie wiem czasem, czy czekać, czy sobie dać spokój po prostu.. to jest frustrujące w cholerę:D

Gość 2 fallen angel
Nie martw się, aniołek czuwa nad tobą:) {\......._____....., ...{*.\.....(*~*~*).../} ..{.~.*\....////^^\../~} ..{*....\..(((/.6.6./.*} ..{..*.~.\.)))c..ღ.)*..} ...{*...*.////'_/~`.~.} ....{~.*.((((.`.`\.*}' .....`{.~.)))`\.\))_.-: ........`{.(()..`\_.-'`.`:' ..........`)/.`..| ...........(....\' \ ............\....\ .\ ......_ .__\...| / ......|` `'...``Y; ......|./``-../../ ......`'......|./ ............../.`-._ ..............`------

Gość jeszczeniekierowca
hehe dzięki:P niech ten Aniołek zacznie nosić konkretne imię i niech mi tu spadnie z nieba, bardzo bym prosiła:P dla wszystkich samotnych również poproszę fajnych Aniołków;)