Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charlotterouge

fotografia ślubna i oprawa graficzna ślubu w nowym wydaniu

Polecane posty

Gość charlotterouge

Hej, kobietki ;) Chciałabym zaprezentować Wam coś rzadko spotykanego w naszym kraju :) Mianowicie chodzi mi o nietuzinkowy reportaż Waszego ślubu oraz sesje przed- i poślubne. Myślę, że ciężko jest napotkać bardzo dobrego, wykształconego fotografa, który będzie potrafił wycisnąć z każdej sytuacji niesamowite emocje, a z tradycyjnego pleneru stworzyć prawdziwą sesję jak do magazynu. Oryginalnym rozwiązaniem jest też praca dwóch fotografów naraz i to wcale nie za podwójną cenę. To wszystko zyskało wielkie zainteresowanie ze strony młodych, zwariowanych par. Pomyślałam, że może Was to zainspiruje :) Nowatorska jest również oprawa graficzna ślubu całkowicie dostosowana do wymagań młodej pary. Przygotowuję oryginalne zaproszenia ślubne np. ze zdjęciami pary :) Do tego drukujemy foto-książki, winietki, karteczki z nazwiskami, wielkoformatowe zdjęcia, obrazy na płótnie, przygotowujemy prezentacje multimedialne do pokazów na wesela... Wszystko, czego młodzi zapragną :) Moja strona: www.snapstudio.eu Jestem ciekawa, co o tym sądzicie :) Pozdrawiam Nat

Gość hihihihi...........
To mają być zdjęcia ślubne????? Nic dziwnego że sie tu promuje

Gość weddingowaa
Oj Musze cie zmartwić, MY TU W POLSCE TEZ JUZ TO WSZYSTKO MAMY CO WYMIENIŁAŚ, czyli np zdjęcia na płótnie czy zaproszenia ze zdjeciem (ostatnio bardzo popularne) itd...

Gość czadowe te fotki
piekne piekne piekne suuuuuuuupeeeeeerrrrrrrr

Gość Faktycznie...
Faktycznie są piękne. W Polsce nie ma takich fotografów chyba, że…

Gość charlotterouge
oczywiscie jest do dostepne w polsce, ale te uslugi sa malo znane i slabo dostepne, czasem wykonywane na niskim poziomie estetycznym. pokaze Wam, co ostatnio stworzylismy: http://snapstudio.eu/zaproszeniasnapstudio.jpg