Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalnie szok...

Najlepszy przyjaciel mojego faceta namieszał mi w głowie...

Polecane posty

Najlepszy przyjaciel mojego faceta namieszał mi w głowie... Mówił rzeczy jakich nie spodziewałam się usłyszeć po tylu wspólnych miesiącach (udanych) z moim facetem... nie wiem czy mu wierzyć czy nie. W sumie z moim nigdy nie rozmawialiśmy o tym co nas tak naprawdę łączy... a jego przyjaciel (znają się 14 lat) streścił mi to jak widzi nasz związek, jak mój facet go widział do tej pory. Jest mi cholernie przykro, nie wiem czy mam mu wierzyć:( nie wiem czy mam o tym wszystkim powiedzieć mojemu facetowi, nie wiem jak to wpłynie na ich stosunki:(

Zależy co powiedział... a powiedział, jak Twoj facet widzi Wasz związek teraz?

Gość oczekujesz porady
to napisz KONKRETNIE o co chodzi, co ci powiedział itd a nie takimi ogólnikami bo co ktoś ma ci powiedzieć, jak nie wiadomo o co chodzi??

Gość o co dokładnie
a co sie dowiedziałaś ze ci tak przykro? że tylko mu na dupie zależy czy co? ;/

że nigdy nie dostane od niego tego co bym chciała (miłości?) że on jest, był ze mną z wygody... i żebym zaczęła myśleć racjonalnie, kierowała się głową... nie sercem...

Gość znudzona żona 35
ochana, mój mąż też miał takiego "przyjaciela". Powiedziałam mu co tamten mi nagadał i tyle. Mąż go pogonił i do dziś się nie kontaktują (kilkanaście lat). Tamten nawet nie próbował się bronić, bo wiedział, że dał du.py. Z zawiści o nasze szczęście chciał nam napsuć krwi.

Gość Bo che cię zerżnąć

Nie, nie Magda. No i co ja mam teraz z tym zrobić? a jeśli on to mówi by mnie ostrzec? W końcu zna go dłużej niż mnie, przeżył kilka jego kobiet wiec chyba wie jaki on jest w stosunku do nich... naprawdę już nie wiem...

Bym Ci napisał o co chodzi, ale mi sie generalnie nie chce... Rada dla ciebie - odejdź od niego i nie pytaj dlaczego tak sądze, bo nie chce mi sie tłumaczyć....

Gość ghffgd
najlepiej wyjdz z inicjatywą.i rzuc go o sciane.

Gość Piękne przysłowie brzmi
Boże chroń mnie od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradzę. Wierzysz fałszywemu przyjacielowi swojego męża , a nie swojemu mężowi? On chce zamieszać Ci w głowie, odsunąć Cie od męża i po prostu chce Cie wydupczyć. I myślę że tak się stanie, zniszczy Ci małżeństwo, lub będziesz jego kochanką!!!! Ce la vie jak mówią rosjanie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wszystko to marność
Jak widać, nawet przyjaźń między facetami już umiera...