Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owocowamama

czy jestem w ciazy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

tematy roznych typow czesto sa laczone i wrzucane do jednego, moze by wreszcie ktos zrealizowal genialny pomysl (moj:P:P) i wrzucil wszytkie debilne topicki do jednego wora bo dlaczego niby laski ktore chca cos sprzedac musza pisac na jednym?? albo te durnowate prosby o glosiki:O maja 1 wspolny topik?? natomiast rozwydrzone niewyedukowane bezmyslne dziewuchy wciaz zadaja to samo durnowate pytanie opisujac przy tym szczegoly okolicznoosci w jakich mialoby dojsc do ewentualnego poczecia:P no doslownie rzygac sie chce jak sie to czyta.. tym bardziej jak sobie pomysle o tym calym \"spuszczaniu sie\", bezmyslnosci, beztroskosci i popieprzonym podejsciu do sexu.. moze by tak jeden topik??

raczej dział ;) "Czy jestem w ciaży" :D a na nim miliony takich samych tematów :D

kolorkowa a ja już myslałam ześ jest w ciązy :D:D:D:D:D

Codziennie po kilka sie takich tutaj tworzy. Hmm ginekolodzy nie istnieja czy jak?

Gość Zdefasonowana
Haha, tak, taki dział byłby świetnym pomysłem :)

ja też się złapałam , ze Zuzia będzie maiła rodzeństwo ;) tak siezastanawiam czy nei zrobićpapierów na ginekologa internetowego :p intratne to by było :D

no to ja się wpisze jako pierwsza! Okres mialam 25 listopada 2007. od tej pory zrobilam dwa testy i wyszly pozytywne, zaczynam czuc pierwsze ruchy, mam wszystkie objawy. CZY JESTEM W CIĄZY? Bardzo prosze o odpowiedz bo w środe ide do ginekologa i nie wiem czy mu mówić o moich podejrzeniach ... :D:D:D:D:D

chaannah no zuzia na radzenstwo musi jeszcze poczekac:) Mamani ssluchaj ja mysle ze powinnas zrobic kolejny test nim bedziesz zawracac glowe lekarzowi!! Tylko ze ja podam Ci test domowy ma 99,9% skutecznosci!! Test ciazowy domowy: 1 lyzeczka sody oczyszczonej 1/2 lyzeczki cukru pudru szczypta soli woda mineralna gazowana (ok pol szklanki) sok z cytryny wszytko mieszaamy i czekamy 20 min pijemy od momentu wypicia musi minac 1 godzina ( w tym czasie powstrzymujemy siku:P) po godzinie sikamy interpretacja wyniku testu domowego: jesli siuski sa koloru rozowego - ciaza na 99,9 % jesli sa bez zmian nie ma ciazy i smialo mozna bzykac bez zabezpieczenia ( swoja droga doskonalym zabezpieczeniem jest nastepujaca mikstura wypita na 3 min przed stosunkiem : pol szklanki octu + pol szklanki wody z ogorkow kiszonych + 1 lyzka cukru + pol lyzki kakao) strzalka:P

kolorkowa o widzisz tego szukalam e necie i nie moglam nigdzie znaleść :) No to lece kisic ogórki zeby mieć na zaś tą wodę :D:D:D

a ja pierwszy raz szczerze i do bólu zgdzam sie z kolorową ... i sie usmiałam na dobranco na maxa ...z mikstur :P

Witajcie ! Odpowiem wam w miare krotko na ten problem . Bo to jest najwiekszy PROBLEM tego dzialu jak i Antykoncepcji . Zakladalam juz kilka tematow typu : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3623172 To nie zdaje egzaminu a tylko dodatkowa syzyfowa robota dla mnie . Podam wam w przyblizeniu . Codziennie powstaje takich tematow ( Czy jestem w ciazy ) ok . 30 . Ja to widze tak , ze 60 % procent kobiet ktore rozlożą nogi za kilka godzin zakladaja temat na kafeterii czy sa lub czy moga byc w ciazy . Sa dwa wyjscia albo to kasowac z metra ( nie moge bo to nie spam a konkretne pytanie do innych ) albo zostawiac i niech spadaja sobie w dol bez odpowiedzi . Wiec musimy sie przyzwyczaic bo to dzial o ciążach :) Pozdrawiam

modessa mam pytanko. napisalaś że nie mozesz kasować tych tematów bo to nie spam, ale jak ktoś w ciągu 3 dni zakłada 10 takich samych tematów pod rożnymi nickami i rożnymi tytulami to chyba nie ejst to problem tylko jednak spam?

Gość CHYBA SIę WAM NUDZI
:o :o :o :o :o

kolorowa też już ci chciałam gratulować- a co do reszty modessa ma racje- itak każda będzie uważała ze jej problem jest poważniejszy - i pewnie inne odpowiedzi dostanie itp i będzie zakładała kolejny durny topik- mamy to na przykładzie panny od pettingu- która cokolwiek jej się pisze lub nie to z uporem maniaka codziennie zakłada to samo- nawet nie kontunuuje swojego topicu- bo a nóż dostanie inną wypowiedź ( nie wiem juz jak ta inna wypowiedź miałaby wyglądać )

Ike, ktoś już dziś Clarce vel. tysiac innych nicków rzucil hasło \"rak szyjki macicy\" ;)

Z jednej strony: wkurza mnie to. Wchodzę na dany temat, myślę, że będzie ciekawy, czytam, a tam: 2 dni temu chłopak 2 x mi włożył.... Ale z drugiej strony, jak postawię się w sytuacji tych dziewczyn, to naprawdę im się nie dziwię. Kochają się bez zabezpieczenia, a potem panikują czy aby nie są w ciąży. Usuwać nie ma co, bo to nie są pytania niezgodne z regulaminem. Łączyć za bardzo tych tematów też nie można, bo jedna miała kontakt ze spermą na basenie, druga w toalecie, a trzecia przez spodnie.:P

channah tym gorzej- bo teraz będzie zakładać topiki o ciąży i o raku ;)

i ten rak chyba nie pomógł bo pisze teraz jako kafka... ps: pamietacie jak pisałam ze przez Clarke zaszłam w ciąze??? i tak sie sklada ze 4 testy pokazały wynik pozytywny :)

kasiu ale tu chodzi o tą dziewczyne od pettingu co ciągle pisze jedno i to samo. to jak dla mnie jest już spam a nie problem. bo jesli ktos ma problem to zakłąda temat i pyta, ewentualnie zaklada dwa a nie 15.

no widzisz- to teraz zakładaj topik- "4 test wyszedł mi pozytywny- czy jestem w ciąży "?? :D

Przybywam :D GRATULACJE !!!! ale że od ciaży urojonej się zachodzi :p kurcze, muszę uważać, może będę pisaćw rękawiczkach ;) przyznaj sienam lepiej - petting nago uprawiałaś :p bardzo fajnie , zrobisz sobie prezent mikołajowo-gwiazdkowy :D

najgorsze że i ja uczestniczyłam w tym topicu:O a ja narazie wole na 2ce poprzestać :P

MaMani, a Ty napisz jak ci wyszedl ten test z przepisu od Owocowej ? i co racja to racja, to juz sie robi spam :o

ike a jak myslisz jestem w ciąży czy moze sprawdze ten test od owocowej?? :P Moze te w aptece wadliwe czy jak? Dziewczyny ja wogole niczego nie uprawialam no oprocz buraków w polu a mama nie mówiła ze od tego sie zachodzi...

nie zakisiły mi sie jeszcze ogorki wiec testu nie zrobilam :( mam wode spod papryki konserwowej ale nie wiem czy nie zafalszuje wyniku :(

mamami- a ogórki to nie były w przepisie na antykoncepcję??? w sumie sposób napewno dobry- bo sraka zamiast sexu murowana

upsss ike no i widzisz źle doczytalam :(:( a to bym zawalila :( antykoncepcje zamiast testu ciązowego bym zastosowala :(:(:(:(

to nic- ostatnio wyczytałam w jakimś topiku że w ciąży też się stosuje antykoncepcje ;)- także zabezpieczajcie się ciężarówki jak umiecie!