Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kto wie kto wie

od jutra zaczynam praktyki w przedszkolu, powiedzcie mi...

Polecane posty

... nigdy nie byłam w takiej sytuacji, więc zupełnie nie umiem się zachować :O jak dyrektorka placówki zaprowadzi mnie do mojej opiekunki praktyk (kobieta ok. 45 lat) to mam wyciągnąć rękę i przedstawić się, tak? i dzieciakom też mam się przedstawić czy jak? :O

no pewnie że się przedstaw , nawet dzieciakom , to dobrzy obserwatorzy , od pierwszego wrażenia będzie zależało , czy cie polubią i bądz naturalna.... Powodzenia :-)

to zależy jaka grupa,ja miałam spotkanie z 6-latkami i było fajnie ale te młodsze bywają nieufne w stosunku do nowych.Najważniejsze dla nich to pierwsze wrażenie.

Bardzo ważne bedzie jak zachowa się nauczycielka, jak bedzie Cie traktować miło to i dzieci takie będą. Uśmiechaj sie dużo,

ja akurat byłam grzeczną dziewczynką... jak mama zostawiała mnie w przedszkolu i wychodziła, to rzucałam się na drzwi i wyłam 15 minut 😭 ej nie no mam nadzieję, że nie będzie tak źle :D

A tam gdzie chodzi mój synek ,wszystkie dzieci uwielbiają panią Iwonkę ---- bo jest: miła , ładna,ciągle się uśmiecha, i ładnie pachnie..:classic_cool: ;-)

hmm... no w sumie... miła jestem, ładna? nie, raczej normalna, ładnie pachnę, a jak widzę dzieciaki to uśmiech sam się ciśnie na mordkę ;) eh, mam nadzieję, że mnie polubią :)

Pamietaj, ze to DZIECI i ciezko u nich z dyscyplina hehe co to za praktyki? co studiujesz?