Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a23b

KIERUJE DO KOBIET

Polecane posty

Gość a23b

Jestem na kafeterii od wielu wielu lat. I muszę w koncu napisac to co mysle w pewnej sprawiebo mnie co niekotrzy tu rozwalają!!!! Chodzi mi o gnębienie/zbijanie sie/wyzywanie kobiet które marzą o dziecku czy slubie. Mam 23 lata, jeszcze niedawno najwazniejsze byly dla mnie studia (koncze mgr). Potem praca. Mam jedno i drugie i jestem z siebie dumna. Ale w tym momencie poczułam to, o czym tu piszą inne kobiety. Mieszkam z ukochanym mężczyzną i zaczęłam marzyć o ślubie, o naszym dziecku... To jest normalne. Zupełnie normalne. I nie rozumiem czemu na kafe jest taka nagonka na dziewczyny, które stają się kobietami i poczuły instynkt macierzynski? CO Z WAMI JEST?

Nie przejmuj sie nimi!To przewaznie sa osoby ktore sciemniaja ze sa wyzwolone itp.pierdoly.Tak naprawde sa to kobiety ktore tez marza o mezu dzieciach ale z jakis przyczyn tego nie maja i swe flustracje uwalniaja na kafe na kobietach szczesliwych:-oMnie malzenstwo i macierzynstwo nie przeszkodzilo w tym zeby skonczyc studia i zdobyc pozyzje zawodowa wiec do dziela...;)

słyszałaś o psach ogrodnika? to takie stwory co same nie zjedzą ale innym nie dadzą.. :D

Ja nie chcę się rozmnażać, a rozmnażanie innych mnie ani ziębi, ani grzeje. Niech każdy decyduje za siebie ;) Uważam, że każda kobieta ma wybór.Choć w PL nie wszystkie możliwośći wyboru są do końca legalne...

Gość hoppppppppp

Gość wolę zacisze domowe
OTO JA. Nie jestem egoistką wolę mieć męża i dziecko jak odchowam idę do pracy i tez mogę robić karierę. Takie co tu wypisują że wolą karierę to osoby które mają jakiś kompleks z dzieciństwa i nie chcą zakładać rodzin. To nie jest normalne, człowiek to istota stadna i rodzinna a jak ktoś sądzi inaczej to jest NIENORMALNY