Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

hm sa już ubranka na lato?

Polecane posty

jak w temacie. czy w h&m sa juz ubranka dla dzieci na lato?

są koszulki bez rękawków - typowe podkoszulki po 19,90zł a cieciutkie spodenki po 24,90zł na sukienki nie patrzyłam ale cieniutkich czapek bez wiązania już nie ma :(

ja szukam sukienek i rampersów albo takich body ze spódniczkami no i jakiś kapelusik taki letni by sie malej przydał. Koszulki i spodenki już mam.

Kapelusze do wyboru do koloru,śliczne tuniki......sukienki też są.I widziałam body z falbankami.

rampersów to we wrocławiu nie widziałam, ale sukienek było wiele. a kapelusików to do koloru do wyboru - białe, różowe, tylko nie pamiętam czy były po 14,90 czy po 19,90

sukienki i tuniczki- i to w bardzo fajnych cenach- kapelusików jak psów i chustek na głowe też ;)

oo to musze sie jutro wybrac i coś małej poszukać :) dziewczyny ja nie wiem jak mam malą ubierac w takie upaly. jak byla maluśka to w same body ja ubieralam i prawie cale dnie w domu siedzialysmy bo bylo za cieplo na wychodzenie- dopiero pod wieczór. Ale teraz to juz napewno bedzie chciala pobiegac troszke po podwórku. jasne ze nie o 12 w poludnie ... No i nie wiem jakie ubranka na lato kupowac? na ramiączkach to chyba nie bardzo bo slonce najbardziej ramionka spieka. co lepsze spodenki czy sukienki?

mamani- kup krótkie bawełniane sukieneczki- na szerokim ramiączku- będzie przewiewnie i wygodnie

szerokie ramiączko= mam na myśli bez rekawka ale i nie na pasku- oj tam wiecie o co mi chodzi

Ja tez mam zamiar w te upały małą ubierać w bawełniane sukienki na szerokie ramiączka.Wiadomo,że jeszcze \"daleko do lata\" ale jak tak dalej pójdzie to juz za miesiąc będzie gorąco.