Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _amffora_

Kto ma leżaczek z Fisher Pricea ?? Lub inny..

Polecane posty

Gość _amffora_

Czy leżaczki z tej firmy można jakoś przenosić, bo uchwytów na zdjeciach nie widać (kupuję na allegro) a zależy mi na takim, który mogłabym przenosić po domu. Polećcie coś :)

ja mam leżaczek FP taki z osłonką za głową i kurczaczkiem z boku przenoszę go łapiąc po bokach, jest bardzo fajny, nie wyobrażam sobie życia bez niego

Gość kacha112
Ja mam.kazdy lezaczek mozna przenosic a moj dodatkowo sie jeszcze sklada.bardzo fajna rzecz

Gość piszcie modele i firmy

Oli zastanawiam się nad tym leżaczkiem i jeszcze jednym o takim: http://www.allegro.pl/item338281441_fisher_price_lezaczek_bujaczek_do18_kg_gw_.html Powiedz mi od jakiego wieku można kłaść maleństwo do niego. Niby jest napisane od 0, ale czy on się jakoś rozkłada, żeby maluch mógł w nim leżeć? Napisz jak możesz coś więcej. Będe wdzięczna :)

Też mam taki i byłam z niego bardzo zadowolona. Nie wyobrażam sobie bez niego życia z maluchem.

I jak, on się jakoś rozkłada? Czy nie, czy po prostu da się go tylko odchylić. Coś bliżej jakbyś mogła mi powiedzieć, nie można go używać wcześniej?

myślę że można wcześniej. Ten co wkleiła oli ma taką podpórkę rozkładaną, że leżaczek stoi stabilnie i jest prawie całkowicie pozycja na płaski więc myślę że od początku zda egzamin.

Gość ja bede uzywała od zaraz
a mała ma 2 mieisące :) Tylko jak go przenosic z dzieckiem ? Ma jakieś uchwyty?

nie ma uchwytów, ale jak Karola była mała i używałam z tą podpórką to można wziąć za boki i przenieść. Później jak było już ciężej to ciągałam go wszędzie za sobą.

Dzięki wielkie :). A co do uchwytów, to ani na jednym ani na drugim nie widać uchywtów, ale z tego co widzę, to można go przenosić za ramy :)

my mamy taki i jest super duży szeroki maly siedzi wygodnie niewyobrażam soebie żeby go nie było