Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

31.03 -- start z dietowaniem, zapraszam wszystkich na wspólne odchudzanie .

Polecane posty

Gość Edyta23
Lili wejdź na gg

Witajcie ;) Ja dziś zrobiłam sobie wolne :D właśnie wróciłam ze sklepu, kopiłam mnóstwo warzyw i owoców ;) Po drodze zaszłam na solarium, to zawsze poprawia mi humor ;) Lili -> myślę że Twoje samopoczucie spowodowane jest zmianą pogody, ale ciąży także nie można wykluczyć ;) Oj chciałabym być już w ciąży, czekac na maluszka ... niestety tatusia brak :P no i pieniędzy, bo zdecyduje się na dziecko kiedy będe miała do tego warunku, ale chcialabym mieć pierwszego dzidziusia w wieku mniej więcej 23-24 lat ... ;) Dziś postanowiłam wprowadzić powoli dietę 1000 kcal, bo jedzenie samych warzyw i owoców sprawia że mam wilczy apetyt na chociażby pieczywo i mleko :O tak więc zaraz zjem śniadanko i przy herbatce rozpisze sobie jadłospis ;)

A co tu tak cicho się zrobiło? ;) Ja już jestem po obiedzie, zjadłam omlet z 2 jajek, łyzki mąki z dwoma łyżkami dzemu trudkawkowego :P Oj znowu zaczęło się szczegółowe liczenie kalorii. Dziś łącznie zjadłam ich 501 ;) Jak narazie wszystko idzie zgodnie z planem ... no może oprócz poparzenia dekoltu, chyba troszkę przesadziłam z czasem opalania :P

Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego dnia, zjadłam niewiele ponad 800 kcal :) Niestety, dziś chyba nie dam rady poćwiczyć, wszystko mnie piecze :O no, jeszcze zobaczę, ale wątpie ze będe w stanie :( za to jutro wolne, bede mogła poćwiczyć 2 razy w ciągu dnia :) Dobranoc dziewczyny 🌻

Gość Edyta23
Ann--------> a skąd wiesz ile co ma kalorii ?

no i znów ujawnia nam sie kochana kafeteria wrrr :O te zabezpieczenia

Halo, jest tu ktooooś? :O

Gość Edyta23
Cześć babeczki:))) Nie miałam dzisiaj ani chwilki żeby tutaj zajrzeć...... Miałam męczący ale wspaniały dzień... byliśmy w ZOO było suuuper!!! Nachodziłam się strasznie dużo i z tego jestem zadowolona ale niestety na takiej wycieczce trudno o zdrowe jedzenie..... Rano zjadłam tylko jabłko i wypiłam herbatę bo na nic innego nie miałam czasu a potem zapiekanka:O chrupki:O a wieczorem pizza:O A wam jak zaczęła się majówka??? Pozdrawiam i do usłyszenia jutro:))) PaPa

Witaj Edytko ;) Już myślałam że zupełnie zapomniałyście o tym topiku :P:P Ja wczoraj zjadłam około 1000 kcal ... do godziny 17 zjadłam 617 byłam z siebie dumna, ale niestety potem złapała mnie jakaś chandra i zjadłam 2 kanapki z chleba tostowego z salatą, pomidorem rzodkiewką itp :D cale szczescie ze to nie byl jakiś batonik albo czekolada :P Wczoraj nic nie cwiczyłam, siedzialam caly dzień w domu :O wszyscy znajomi wyjechali a inni nie mieli czasu ... :D tak to jest jak się nie ma faceta :P ale mam nadzieje ze dziś sobie odbiję ;) Mam kilka ciekawych propozycji na randki :P:P Dziś zamierzam dużo cwiczyć, nie jeść powyżej 1000 kcal (kto wie moze uda mi się mniej :P ), posprzątac troszkę w mieszkaniu, pomalować troszkę na szkle :P Wyjścia dopiero planuje wieczorem, miałam dziś jechać na działkę za miasto ale niestety pogoda się popsuła :O mam nadzieje ze jutro będzie lepiej :)

Gość Edyta23
No cześć kobietki:))) Jak panienki na dziś??? Ja na śniadanko zjadłam owoce a na obiadek pyszną zupkę jarzynową no i kilka ciasteczek a przed chwilką loda:O Na wieczór szykuje się jeszcze grill ale mam nadzieję że będę nad sobą panować:P I bardzo chciałabym dzisiaj wreszcie poćwiczyć. Pozdrawiam:)))

A gdzie podziała się Lili ? ;) ja wlasnie jestem w trakcie robienia ... ciast :O jutro moja mama ma imieniny, a 2 dni pozniej mój tata ... więc trzeba coś uszykować :P a że ja jestem osobą zajmująca się kuchnią w tym domu, wiec na mnie leży obowiązek pieczenia ciast :O tak więc, dziś nie uda mi się utrzymac magicznych 1000 kcal, ale jestem wlasnie po Pilatesie, jak skoncze z ciastami, zrobie sobie 2 części \"ja chce miec takie ciało\" , cwiczenia są naprawdę fajne i interesujące, coś w rodzaju aerobiku, do muzyki jak znalazl :) nie wiem jak u Ciebie Edytko ale u mnie non stop pada :O Mam nadzieje ze grill się uda :)

Hej Dziewczyny jestem jestem tylko teraz jak sa wolne dni wbrew pozorom ma sie mniej czasu niz jak pracuje. No pogoda u mnie sie poprawila jest slicznie cieplo i slonecznie, takze jutro grilowania ciag dalszy. Wczoraj nie odmowilam sobie przysmakow z grila trudno w sumie nie na codzien sie je takie pysznosci. Dzis juz troche sie przeglodze bo jutro znowu pyszne jedzonko :-) no i dzis cwiczonka mam zaplanowane 1,5 godzinki. A narazie zmykam sprzatac, to tez jakis ruch :-). Edytko czekam na zdjecia :-) Pozdrawiam was zycze udanego odpoczynku, wpadne tu jeszcze wieczorkiem. Buziaki papa

Wlasnie skonczyłam pierwszą część cwiczeń \"Ja chcę mieć takie ciało\" ... cwiczenia są świetne ;) zrobiłam dopiero pierwszą część a już czuje każdy miesień na ciele :P Dziś posiedzę w domu, pocwiczę i posprzątam troszkę, a jutro .... umówilam sie na randkę :D :)

Gość Edyta23
Cześć kobietki:))) Grill się udał:))) no tylko niestety wchłonęłam troszkę za dużo na wieczór i chyba znów będzie bolał mnie brzuszek:O ale jedzonko było pyszne m.in karczek i pychaśna grecka sałatka mniam mniam......

Gość Edyta23
Ann----------> zastanawiam się nad tym liczeniem kalorii ale z opakowań to fakt można przeliczyć ich ilość ale np z owoców czy warzyw??? Masz jakieś tabele???Warzysz zawsze jedzenie żeby być dokładnym???

Gość Edyta23
Aha Ann i oczywiście udanej imprezy życzę:))) Do usłyszenia:))) Dobranoc.Pa:)))

Edytko ja korzystam z tabel kalorycznych. mam takie, gdzie przeliczam sobie kalorie na sztuki a nie na 100 gram jak w większosci :) na stronie www.vitalia.pl jest idealny kalkulator kalorii \"Vitaliusz\" :) tylko chyba trzeba sie zarejestrować

jedzenia nie ważę, nie potrzebuje tego :) obliczam na ilośc sztuk albo na plasterki itp :P

Gość Edyta23
Hej kobietki:))) To co napisała Lili to fakt....... wbrew pozorom teraz ma się mniej czasu na pisanie.Jak Wam mija długi weekend??? Na temat jedzenia lepiej się nie wypowiadam bo jakoś specjalnie się nie oszczędzam ale z drugiej strony też się nie obżeram:P Ann-----> zobaczę na te tabele i może też zacznę liczyć kalorie:))) Pozdrawiam Was:)))

Cześc Dziewczyny dopiero weszlam do domku grilowalam caly dzien no i jadlam jakoś nie oszczedzalam sie specjalnie a co tam :-). Od poniedzialku znowu scisla dietka a tym czasem popijam piwko jejku tak mi sie zachcialo ze szok. Odezwe sie juz jutro bo zaraz wpadaja do nas znajomi. Jejku tak ten czas leci jutro juz niedziela cholerka jak szybko :-(. Milego weekoendowania Kobietki i jutro sie juz odezwe na dluzej, lece robic salatke bo za pol godzinki sie zwala wszyscy. Pozdrawiam wam

Gość fit26
Edyta23 - podaj swoj mail to wyślę Ci mały drobiazg

Gość Edyta23
W sumie mój mail to żadna tajemnica hpega3@interia.eu Kobietki ja też postanowiłam znów zacząć się oszczędzać :))) Co prawda dziś niedziela i może być ciężko ale spróbujemy już zacząć:P Ann-----------> chciałam wejść na tą stronkę z tabelami o której pisałaś ale w ogóle nie chce wskoczyć było napisane że strona jest w przebudowie i jej nie odnaleziono:O wchodziłaś wczoraj na tą stronkę??? Lili--------> jak po imprezie???:))) Pozdrawiam Was:)))

Gość Edyta23
Ok Ann już się udało:))) Rzeczywiście fajna tabela:))) A Wy jak na dziś???

Gość fit26
Edyto - cieszę się, że masz takie liberalne podejscie do skrzynki pocztowej ;)

Gość Edyta23
Halo halo!!! Nikogo nie ma??? No w sumie tak długi weekend jeszcze się nie skończył:)))

Gość fit26
Nikogo? A ja?

Gość Edyta23
Przepraszam ale nie zauważyłam Cię:)))

Gość Edyta23
fit26--------> mogę Cię o coś prosić??? Zrób to dla mnie i nie zwracaj się do mnie EDYTO bo nie cierpię tego:O Niech będzie po prostu Edyta.Dobrze???

Gość Edyta23
fit26------> bardzo dziękuję za kalkulator do obliczeń na pewno się przyda:))) A co do książki to może być bardzo ciekawa ale nurtuje mnie takie pytanie .......Dlaczego wysłałeś to akurat mnie???