Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa od urodzenia ...

przez wygląd jestem skazana na samotność ...

Polecane posty

:( ech , przepraszam , ze zaśmiecam ale musiałem się wyżalić 😭

Gość poka fotke a nie marudz

nie mam fotki

Gość dejot
to zajmij się czymś kreatywnym....czy każdy musi kogoś mieć ?

emphetepe --> fakt, odpowiedni makijaż, ciuchy i fryzura potrafią kompletnie odmienić człowieka:) Sama jestem na to dowodem...Ludzie mnie na ulicy nie poznają ;)

tiaaaa.....liczy się wszystko, osobom z jakimiś widocznymi fizycznymi wadami na pewno jest trudniej, bo ludzie oceniają się wizualnie najpierw. Ale nie trać wiary, piękno jest jednak w ocaach patrzącego, poza tym obiektywnym, powszechnie uznanym, to jest ładne co się komu podoba🌻

emphetepe jestem b.niska :( i wydaje mi się , że przez to mężczyźni nie traktują mnie powaznie . Robie co w mojej mocy żeby jak najlepiej wygladać naprawde dbam o siebie , maluje sie ale nie przesadzam , ubieram sie odpowiednio do swojej figury czyli mam dłużą pupe ale za to szczupłe nogi więc nosze spódnice , wysokie obcasy 10cm , raczej bardziej elegancki mam styl . Ale co z tego :(:(:( jak żaden chłopak nigdy w zyciu się mna nie zainteresował ...

Autorko a ile masz lat? Bo mną też nikt się nie interesuje, ale już się z tym chyba pogodziłam...A może nie nadszedł jeszcze nasz czas? :) Cierpliwości...;)

i to nie jest tak że jestem mało komunikatywna i mam problemy z nawiazywaniem nowych znajomości jest wrecz przeciwnie lubie przebywac w towarzystwie , mam poczucie humoru , zawsze potrafie rozbawić towarzystwo :D ale :(:(:( co z tego jak nie wiem co to miłość ...

znam przynajmniej dwóch facetów, którzy kochają kieszonkowe babeczki:)co mnie zawsze iryttowało, bo mała nie jestem, ani wzdłuż, ani w szerz:P:D

uzupełniając poprzednią wypowiedź nadmienie, że chodziło mi o poglądy Steviego Wondera :P

mam 20 lat i nigdy nikt nie dawał mi znaków , ze chce ze mna być itd ... ja próbowałam kilka razy zbliżyć się do kogoś ale wszystko zakonczyło sie na etapie przyjazni :(

nieszczesliwa --> jakbym siebie czytała :O :P Nie wiem jak ty, ale ja w towarzystwie facetow zachowuje sie nienaturalnie, a jak mi sie jakis podoba to juz w ogole

ajj

Hakuna_matata hmm ale mam przyjaciół facetów 😭 lepiej sie z chlopami dogaduje niz z dziewczynami ale mój problem polega na tym , że oni nie widza we mnie kobiety ... tylko kumpl :O

Gość
Łaj ta,. Niski wzrost u dziewczyny nie robi. Jeśli masz szeroką pupę ale wąską talię też nie. Może to ta mała komunikatywność, cokolwiek by ona nie oznaczała? Ale małomówność u kobiety to też zdecydowany plus :P

Gość a ile masz wzrostu

hmm jak juz pisałam mam z 154cm , bardzo duża pupa :O .. a'la Jennifer Lopez mam 99cm w najszersyzm miescu z 69w talii mam kobieca figure .. taka troche kulka ze mnie :( długie brązowe włosy , duze brązowe oczy , okrągła buzia :(:(:( małe usta . Tak jakoś nieproporcjonalnie wygladam .. smiesznie ...mała gruba kulka ...

Gość no to schudnij
jak sie ci twoja figura nie podoba ile ważysz?

55kg waze :/

wiesz co autorko ja już tyle razy to pisałem ale napisze jeszcze raz rok temu miałem niedowagę 15 kg a że jestem wysoki to wyglądałem jak oświęcim :O ale wziąłem się za siebie i teraz mam już 3 kg niedowagi a klatę nie mam wklęsłej tylko już lekko zarysowana bo chodzę na siłownię . jak się chce to można wszystko :) więc zapierdzielaj na siłkę :classic_cool:

Gość no to schudnij
jak ważysz 55 kg to jesteś na granicy nadwagi. dobrze by było tak z 5 kg dla zdrowia... pomyśl o tym, poprawi ci się samopoczucie itp.

Niepotrzebnie masz takie myśli graniczące z kompleksami. :)

Gość tylko ani mi się waż
wychodzić za mąz za pierwszego faceta, który się Tobą zainteresuje. Ja tak zrobilam, i zaluję jak cholera. Jestem Twojego wzrostu mniej więcej, ale ważę mniej. Schudnij trochę i będzie ok.

spróbuje pozbyć się na początek 5kg jak będzie trzeba to i więcej zgubie ...bo może faktycznie to w tym tkwi problem

Gość szkoda nerwow
możesz dobrać odpowiednie ćwiczenia,schudnąć ...ale ,przede wszystkim-nie zadręczaj się....