Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet taki se

Jestem nietolerancyjnym homofobem

Polecane posty

Sorry. tak przegladam net i mnie krew zalewa. W telewizji jakies szkopki z gejami odstawiają co to dzieci chcą wychowywać. Na forum jacys pseudointelektualisci dyskutują na temat posuwania sie w tyłki. LUDZIE! Jak sie chcecie pieprzyć w dupy to sie pieprzcie ale w mieszkaniu. Nie chce widzeć facetów trzymajacych sie za rece czy całujących na ulicach. Nie chce widzeć poprzebieranych ciot i płaczących lalusiów. Są dwie płcie i są tak skonstruowane ze pasują do siebie. Po co posuwać sie w dupy i zbierać gówno pod napletkiem jak mozna wyrwać fajną panne? Kiedys sie zastanawiałem co by było gdyby mój syn przyprowadził mi do domu swojego \"chłopaka\", ale na pewno nie było by happy-endu. No cóż... ALE ja jestem nietolerancyjny :). I wiecie co? Dobrze mi z tym :)

Gość a wiesz gdzie my to mamy
? głęboko w jelicie grubym. ciebie także 🖐️

Gość pffff
choć nie jestem zwolenniczką afiszowania się homoseksualistów, ale homofobów to po prostu nie cierpię 😡 dla mnie temat tego topicu mógłby brzmieć 'jestem ograniczonym kretynem' :O

Gość jestem pewnaaaaaaaaaaaaaaa
kto pasuje do siebie?:o baby powinny byc z babami a faceci z facetami, wtedy sie lepiej dogadaja:)

Gość lollllll
zajebie syna piesciami bo sie okaze ze jest gejem no gratuluje inteligecji🖐️

No i ja tak mam-autorze.Predzej,czy pozniej znow pederasci beda uznani za chorych.Juz kiedys pedofilia byla uznawana za "innosc'.W cesarstwie rzymskim,czy jeszcze niedawno w japonii.Dzis nas brzydzi.Tak samo bedzie z pederastami.No,chyba ze ktos nie widzi roznicy miedzy damska pochwa,a odbytem.

Gość portland cement
" pffff" ------------------ a mnie sie wydaje,ze jestes ograniczona kretyna.

Gość a co mi za roznica czy sie za
rece trzymaja parki czy faceci. Byle nie kopulowali publicznie i nie lizali obscenicznie - a akurat nie raz widzialam to ostatnie na ulicy w wykonaniu par hetero (jakos nigdy homo) Kultura nie zalezy od orientacji. Cham chamem bedzie czy hetero czy homo . Kulturani geje i hetero mi nie wadzą.

Gość rycerski
w 100% popieram autora topiku,męska konkretna postawa

Gość no uwazaj bo nigdy nie wiesz
czy ci syn nie przyprowadzi partnera ( chyba ze nie bedziesz go mial). Zabijesz jegoi? siebie? Mojemu kumplowi przyprowadzil . A kumpel cale zycie byl dokladnie taki sam homofob, jak ty . Nigdy nie wiadomo, na kogo trafi te 7% - moze na twoje dzieci?

Gość rycerski
więc róbmy co w naszej mocy żeby nie propagować czegoś co powinno być powodem do wstydu...

Gość czyli kumpel powinien zabic
syna, a w kazdym razie nie przyznawac sie, ze go ma , nie posylac do szkoly, na studia. No i sam sie nie pokazywac swiatu bo coz za hanba - splodzic homo . Czy tak?

Gość rycerski
nie

no to co ma zrobic facet, jesli jego syn jest twoim zdaniem powodem do wstydu?

Gość hmmmmmmmmdd
jakbos kobieta zaakceptowala by tylko faceci z ich meskim ego musz amiec wszystko najlepsze nawet powite dzieci, stad farsa ze jak bedzie syn gej to wstyd, bo to ktos gorszy , smieszne to:)

Gość rycerski
wpajać wartości a nie akceptować zboczeńców którzy chcą być uznawani za normę w społeczeństwie,raczej taki sposób..

Gość hmmmmmmmmdd
bo to jest norma! tak bylo i bedzie tylko ludzie wczesniej o tym nie mowili ale orientacja homoseksualna jest od dawien dawna Juliusz Cezar tez byl homo a byl wielkim przywdoca, Aleksander wielki to samo i co? mogli zyc? mogli i to godnie!

czyli nie akceptowac swojego syna, jak nazywasz, zboczenca - czyli co? Nie przyznawac sie do niego? gnebic? Co rozumiesz przez nieakceptowanie wlasnego dziecka?

Gość hmmmmmmmmdd
to chyba musialby ktos upasc na glowe zeby nie akceptowac swojego wlasnego dziecka bo jest INNY od wszystkich, naprawde wpolczuje twojej kobiecie :o

Gość rycerski
wiem co rozumiem przez naginanie norm i wartości przez pewne grupy ludzi związanych ze sobą skłonnościami łózkowymi czytaj; pedałami. Dla ich jebania się w dupska zdrowa część społeczeństwa ma im tworzyc specjalne przywileje,dalej jazda...

Gość ktos napisal tak
'bodaj co 8ma parę malzenską( czytałam, nie pamietam dokladnie). Czy takie pary nalezy ukrywac przed swiatem ? Czy sa to ludzi nienormalni? POza tym skoro natura , czy Bog, wymyslił az 7 % homo to tez czemus to sluzy. Moze ma zapobiec przeludnieniu? '

Gość akceptować a się cieszyć
to duża różnica. Większość ludzi, którzy mają dzieci, chciałaby też doczekać sie wnuków. syn gej dzieci miał nie będzie. Nikt dzieci sobie nie wybiera, trzeba godzić się z naturą, Bogiem jak ktoś wierzący i z losem.

Gość rycerski
i nie zasłaniajcie się pederaści wychowywaniem dzieci bo jesteście ostatnią "grupą" która ma w tej kwesti cokolwiek do powiedzenia

Gość rycerski
nieszczęście dotyka niewinnych dzieci w takiej lub innej postaci od strony pederastów,w formie "wychowywania" widać też...

Gość jaaaaaaaaaaaal
ta a hetereseksualni nie gwalca dzieci, nie wykorzystuja ich seksualnie majac zony, corki i kobiety :o pierdolisz jak potluczony rycerski :o

Gość rycerski to ty nie jestes
rycerskosc na czym innym polega. Jestem hetero, mam dwoje dzieci hetero i ciesze sie, ze mamy proste zycie. Ale serdeczni przyjaciele, rzecz jasna hetero, maja 2 synow, tak samo wychowanych , zreszta z naszymi dziecmi , z ktorych 1 jest homo. Mam ich nie znac? Nie znac ich syna? Potepiac? za co? To sie moze przydarzyc w kazdej rodzinia - zreszta , statystycznie w co ok 14tej sie przydarza.

Gość czy jakaś pani chciałaby być
żoną geja?