Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet taki se

Jestem nietolerancyjnym homofobem

Polecane posty

Gość moze byc fajne niektore
wlasnie rycerskosc polega na stawianiu czola trudnym sytuacja a nie zabijaniu piesciami :o

Gość rycerski
"zabijanie pięściami"-o co chodzi????Pederaści tak chętnie używają górnolotnych słów...

Gość moze byc fajne niektore
isioto ejstem kobietą, pederasta chyba ty jestes ukrytym :o

Gość rycerski
i co z tego ze jesteś,skąd Ci się te zabijanie pięściami wzięło odpowiedz

Gość ja tez jestem kobieta
i hetero. Twoje wypowiedzi (bo tylko po wypowiedzich jestes tu oceniany) sa agresywne jak walenie piescia - dziwne,ze sam tego nie zauwazasz. A rycerz broni tych, na ktorych napadaja , ktorzy sa w jakis sposob słabsi.

Gość rycerski
zgadza się bronię zasad tego żeby należyty szacunek mężczyzna,prawdziwy mężczyzna oddawał kobiecie a nie drugiemu facetowi,jeśli całuje to kobietę,sypia z kobietą,zakłada rodzinę,płodzi dzieci z KOBIETą-zgodnie z wszystkimi normami,tradycjami i oczekiwaniami a nie wbrew naturze i normom społecznym..takich wartości bronię.Może to nierycerskie wg Ciebie,nie dbam o to

Gość Czyli nie dbasz o to
co o tym mysle ja - kobieta. I gdzie szacunek dla kobiet? Sam widzisz jakie to nieprzemyslane, co piszesz. Idąc dalej - w mysl tego ja , jako kobieta, powinnam miec szacunek tylko dla męzczyzn, a nie dla drugiej kobiety. Szacunek nalezy sie k a z d e m u czlowiekowi , kobiecie, mezczyznie - chyba ze jest to czlowiek podly.

Gość Czyli nie dbasz o to
a moj maz , ktory jest niewatpliwie prawdziwym męzczyzna i ojcem dzieci szanuje naszego znajomego geja , porzadnego czlowieka. Nie musi przez to z nim sypiac. Zycze owocnych nocnych przemyslen, dobranoc.

Gość rycerski
Szacunek każdemu a ten należyty kobiecie to tylko kobiecie czytaj ;ustępuje miejsca,całuję w rękę,wręczam kwiaty a nie dbam o to czy wg Ciebie jestem rycerski czy jak mnie tam nazwiesz homofob co bije pięściami...Nie gonię za modą, nie jestem trendy,stąpam mocno po ziemi i mam swoje zasady...I nie chcę się zmieniać.

Gość rycerski
nawzajem,dobranoc.

Gość lecz sie biseksie ukryty
Za to JA nie chce widzeć par hetero trzymajacych sie za rece czy całujących na ulicach. Nie chce widzeć prawie kopulujacych dziwek i ich brudasow. hetero,zona

Gość Mieszko
pedofili,pederastów i resztę zboczeńców powinno się trzymać w odosobnieniu,pojedyńcze jednostki leczyć

Gość azakloj
rycerski --->> ty naprawdę masz coś z rycerza - kurwa, zakuty łeb.

Zastanawia mnie ostatnio wiele rzeczy. Kobiety chcą mieć PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN. Niestety nigdy nie zadeklarowały jasno, co to tak właściwie oznacza. Niemniej co można spotkać tu i ówdzie? Na forum jakiś ciołek pyta, czy facet moze chodzić w rajstopach :\\. Inny z kolei twierdzi, że odwiedza kosmetyczke, robi se manicure czy tam inny pedigree. I co wiecej, kobiety tak bardzo bronią te pseudomęskie podlotki! W imię czego? Chyba tylko jakiś matczynych instynktów. Tak samo teraz jest z gejami. Instytucja małżeństwa od dawien dawna była zarezerwowana dla par hetero. Nie wiem po co dyskusja w ogóle nad kwestią pedałów. Mam wrażenie że to kobiety najgłośniej krzyczą w ich obronie. Natomiast jakoś nie widuje się normalnych facetów mówiących \"geje są ok\". Niestety poprzez presję mediów, lansowanie pedalstwa i wbijanie do głów słowa \"nietolerancja\", wielu ludzi woli siedzieć cicho niż jawnie mówić MI SIĘ TO NIE PODOBA! Wolą się nie wychylać niż zostać okrzyknięci \"nietolerancyjnymi\". A mi tam wszystko jedno :). JESTEM NIETOLERANCYJNY i uważam pedalstwo za coś godnego pożałowania. A tak apropo tolerancji. A czemu nikt nie staje w obronie zoofili, nekrofili czy np tego gościa co w anglii posuwał odkurzacz czy rower. Przecież oni też potrafią kochać, tylko troche \"inaczej\"? Czym sie różni posuwanie odkurzacza od wsadzania sobie w tyłki?