Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdze glosno i dlugo

CALA POLSKA JEST ZASRANA....

Polecane posty

Gość Rypanna
czasem specjalnie lekko popycham Kubusia na taka minę zeby pozniej dokładnie wylizać jego rączki :)

Gość Rypanna
co za świński podszyw i mało oryginalny

Gość Rypanna
świński, mało oryginalny...lecz niestety prawdziwy :O

Gość góno prawda
Rypanna>> ale po co z dzieckiem chodzić po takich chaszczach? dla dzieci sa place zabaw, ogródki jordanowskie, parki..... a tam raczej normalni ludzie psów nie wyprowadzają....

Gość góno prawda
próbowałam..... mam dziecko, na osiedlu u nas są poogradzane ogródki, nigdy nie było problemu! chodniki też są czyste w miare, w każdym razie częście mozna sie potknąc o butelkę po browarze niż wdepnąc w kupę :P

Gość góno prawda
we Wrocku....

Na zamkniętych placach zabaw raczej kupek nie ma :> Drogi pierdzący, moj piesek załatwiał się czasem w moim ogrodzie (i nie było problemu ze sprzątnięciem:P), więc nie masz co szczekać:> niestety, piesek leży teraz półtora metra niżej, więc wiesz... Może jakimś rozwiązaniem byłoby wydzielenie dużej otwartej przestrzeni dla zwierzaków :D To nie jest brak dobrej woli ze strony właścicieli, tylko ze strony urzędników.

Gość góno prawda
wcale nie wyjatek, moi tesciowie mieszkają w mniejszym mieście i jest podobnie.... tam też mają psa i czasem chodze z nim na spacer.... faktem jest, że i ja i tesciowie mieszkamy na osiedlach na obrzeżach miasta.....gdzie jest duzo terenó zielonych, jak jest w takich "zabetonowanych" dzielnicach nie wiem..... ....u nas zasrane są zazwyczaj trawiki między blokami, tereny niezagospodarowane w okolicy bloków itp..... ale moim zadnie nie jest przede wszystkim wina zarzadu.....po prostu nie ma koszy, gdzie wyrzucac....

Gość Rypanna
Uwielbiam psy.Często są mądrzejsze od właścicieli.Moje sąsiadki wychodzą czasem z rana w szlafrokach ze swoimi pupilkami,stoją w klatce a psy srają pod oknami.Pies to obowiązek,któremu większość nie potrafi podołać.

Gość no i mozna
sie pośmiać po południu! a tak na marginesie rzeczywiście nie ma koszy

Gość dobredobre
mozna pawia puscic jak sie na to patrzy , jak ide ze swoim psem to musze uważać żeby w nic nie wdepnął bo az strach co może do domu na łapach przynieść

Gość łe..........
ja tam nie mam nic do powiedzenia

Gość sisior
Zasrany jest cały ten kraj !! Cholerne dupki ze swoimi pieskami są wszędzie!!!

Gość co racja to racja..ll.....

Gość mieszkam we francji
i dlugo paryz byl tak zasrany,ze strach,zwlaszcza te dzielnice bogate,gdzie pelno tych psow z kokardkami biega,zaczeli nakladac powazne kary,lapia na goracym uczynku i jest lepiej,a mozna bylo sie na gownie zabic

Gość stawowa żaba
Też mnie irytują kupy,poza tym psy czy koty mogą się załatwiać do piaskownicy, gdzie bawią się dzieci! :o Widziałam raz w Kołobrzegu specialne miejsce dla psów, ogrodzone i wysypane piachem, dlaczego nie ma czegoś takiego wszędzie?