Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madgalena

wstydze sie nadawagi mojego chlopaka...

Polecane posty

Gość madgalena

od pol roku jestem w zwiazku z moim nowym chlopakiem, jest naparwde slodki itd. niedlugo przyjezdzamy razem do \polski(mieszkamy w anglii) i mam maly problem. moj chlopak jest otyly i to sporo, wazy 120kg a ma 175 cm wzrostu i wiem,ze wszyscy beda sie na niego gapic i myslec,ze moglam sobie znlezc lepszego, najgorsze ejst to ze on nie jest za bardzo sklonny zeby sie odchudzac. niby mowi ,ze chcialby schudnac ale kompletnie nic w tym celu nie robi. ja pzredstawilam go kolezankom to od razu widzialam po ich wyrazie twarzy co sobie pomyslaly. jakos zle sie z tym czujea pzreciez to nie moja wina.

Gość tyutyuty
A mój odwrotnie. Jak go pzonalam, byl w sam raz, teraz schudł i wcale nie chce przytyć (uwaza że z taką wagą mu dobrze), a ja sie go zaczynam po pierwsze wstydzic, a po drugie - przestał mnie podniecać. Nienawidzę chudości

Gość bleeeeeeeee
cóż... dla ludzi mniej rozumnych na pierwszym miejscu zawsze jest wyglą ALE należy pamiętać, że przy BMI powyżej 30 zaczynają się poważniejsze kłopoty niż tylko nieciekawa sylwetka. Twój facet naraża się na poważniejsze skutki tej sporej nadwagi. Przede wszystkim układ krążenia dostaje w kość, ponadto może mieć trudności z potencją (niestety), z układem pokarmowym, zaburzenia związane z wydalaniem.... można by tak wyliczać... Może na początek zmiana diety i całkowite wykluczenie słodyczy. Serio!!! TYLKO słodyczy! Mój mąż wprawdzie nigdy nadwagi nie miał, ale stara się nigdy nie przekraczać wagi 90kg przy 188cm wzrostu. Gdy tylko widzi, że ma 89kg to na 2 tygodnie rezygnuje z cukrów pod każdą postacią (nawet owoce zastępuje warzywami). Nawet nie wiesz jak to świetnie działa!!!

kup mu rower i niech hasa po okolicach kilka km dziennie.. zobaczysz jak sie zmieni..i niech sie ograniczy...

Gość taka ja Anka
mój waży też ponad 100kg przy wzroscie 175cm, jest takim misiem, kocham go i nie wstydze sie jego wygladu, choc on bardzo chce schudnac; biega, chodzi na silownie, mniej je. Nie przejmuj sie glupimi komentarzami czy wyrazami twarzy znajomych... w koncu jestes z nim a nie z nimi. A i jeszcze jedno, mojemu lekarz ostatnio robil EKG, powiedzial ze sam chcialby miec takie serce ale zeby troche zrzucil wage bo z czasam ta waga na zdrowie mu nie wyjdzie.

Gość taka ja Anka
takze wzgledy estetyczne wzgledami estetycznymi a zdrowie najwazniejsze

Gość eyseyre
a ja powiedzialabym odwrotnie - zdrowie zdrowiem, ale ... 120 kg !!przy dość niskim wzroscie to naprawde musi fatalnie wyglądać seks musi byc nieciekawy z takim facetem :O nie dziwie Ci sie

Gość no nieeee powaznie
naprawdę?? wyobrazić sobie tego nie mogę!! kumpel mojego męża ma 100 kg przy wzroście 180-185cm i jest dość gruby. a mój mąż ma 185 cm i waży 72 kg - trochę za chudy... ale lubię takich ;P

Gość proszeeeee
no jesli cie obchodza opinie kolezanek i szukasz chlopaka dla nich a nie dla siebie to faktycznie go zostaw.

JEsli niechce sie odchudzac to masz problem...no ale od czego jest kobiecy spryt :) Jesli mieszkacie razem i ty gotujesz obiady to \"odchudzaj\" je ,zamiast schabowego ,gory ziemniakow i kapysty zrob pulpety gotowane z duza gora salatki ,mow ze ziemniakow w sklepie zabraklo ;) do zup nie dodawal smietany albo innych sasmażek a jogurt naturalny 0% i to tylko w malych ilosciach.Staraj sie z nim aktywnie spedzac czas np idzie na dluuuugi szybki spacer ,na rowery czy tez rolki ,no i niedokarmial tluscioszka ani chipasami ani slodyczami ,sama jedz albi chowaj po szafach hehe ;) N a jesli to nic nie da to powiedz mu wprost ze ma troche sadla sposcic bo sie go wstydzisz ,wiem ze chamskie ale coz...moze terapia szokowa go obudzi i wezmie sie za siebie ...

Gość dfgg
Dziewczyno kochana - to po coś go tak pasła :-D

Gość Cutredfgqsdswdsqsedef4
Kamagra jest swietnym lekiem. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl