Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na 1 kwietnia

z kim z tego forum chcielibyście poznać sie osobiscie i spotkac?

Polecane posty

Gość pytanie na 1 kwietnia

No wlasnie, z kim?:) Czekam na wpisy wszystkich bywalczyn slubow i wesel:D

Oczywiście z mi małą:D, sękatą, Narzeczoną, Grrrrrrrrrr (chociaż ostatnio tu nie zaglądają:( ) i właśnie, z kimś tam jeszcze by się znalazło:D

Gość optuje za
no to co, zabulina

Wiosenka_555 🌻 :) A ja dziś powracam na forum :D Ja przede wszystkim z: Wiosenką, mi małą, Grrrrrrrrrrrrr, zabuliną, okokoko, pinezką i sękatą. Mam nadzieję, że nikogo ważnego nie pominęłam :)

No nareszcie:) coś nowego słychać w sprawach weselicha?:D oczywiście żabulinkę pominęłam i pinezkę no i okokoko:(

Gość kajko i kokosz
nie znam jakichs tam sekatych wiosenek, pierwszy raz widze te nicki, za to chcialabym poznac legende tego forum - lusesite 👄

Gość kajko i kokosz
aha, a to nikogo tu nie znam

Gość widze
widze ze topik wzajemniej adoracji :)

a ja z: Babitkiem, Cafka, Kociurkiem, Kati,Kala, imilii, gosiaczkiem, Yzulka, zareczona, zonqa, Calineczka, waikiki, summer, Rybnik_Iza i reszta dziewczyn (pewnie ktoras omienalam - sorrki) z naszego topiku 2008 :) a i jeszzce z sekata :) (moze czasami sie mijamy na ulicy :P choc o tym nie wiemy :)

aaaaaa to dlatego nickow nie kojarze i mnie nik nie chce poznac:D Milego dnia🖐️;

no ja bym chciala sie spotkac z dziewczynkami kochanymi z topicu 2008 nie bede wymienialo bo sporo ich jest..:D ale fajne by bylo takie spotkanie

Mi mała - dokładniej: za 37 dni:) Zaczynam się zmieniać w kłębek nerwów.... Mojemu facetowi kumple w pracy codziennie skreślają jeden dzień na takim dużym kalendarzu na ścianie:) Liczą ile mu jeszcze zostało:) Zapraszamy ostatnich gości, ja biegam do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy, dziś byliśmy w usc wybrać zaświadczenia, a w sobotę spisujemy u księdza protokół:) Zostało jeszcze tylko (albo aż) ustalić menu, zamówić wizytówki na stoły, znaleźć auto i takie tam drobiazgi:)

mi mała, Wiosenka_555 jutro wejdę na nasz topik o króliku i wrzesień 2008 :) wiele ostatnio się działo więc nie miałam czasu z Wami popisać. Załatwiłam sporo spraw odnośnie wesela i nie tylko ale o tym napisze jutro i nie na tym topicu :)

w zasadzie to nie wiem bo jestem tutaj od niedawna i nie mialam okazji wniknac za bradzo w psychiki ludzi i ich osobowosci hehe ale na dzien dzisiejszy chetnie poznalabym Naszego kofanego Jarusia,myslicie ze zwariowalam?ano byc moze tak haha ale chcialabym go spotkac po to aby sie przekonac jak wyglada,ze jest zakompleksiony i wyrzywa sie na innych,dokocza to wiem i chce zobaczyc ja go Bozia skrzywdzila czy rzeczywiscie jest az tak tragicznie,moze tak naprawde chlopak nie ma powodu do az tak nadmiernej zlosci ;) Z wielka przyjemnoscia poznalabym Beatrycze :)