Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzioucha_z_lasu

Jak się poznaje ludzi po 30-tce?

Polecane posty

Gość ajatoja
A tak se domniemywam.

Ja jeszcze nie mam 30 lat (brakuje mi dwoch latek), od jakiegos czasu mieszkam za granica. Na samym poczatku bylo mi troche ciezko bo mimo, ze nie bylam zupelnie sama Ukochany) to jednak chcialo by sie miec i swoje towarzystwo. Pierwsze co robilam to widzac sasiadow staralam sie nie zmywac po pierwszym \"dzien dobry\" tylko zatrzymac sie i pogadac. Zapisalam sie tu na studia co dalo mi kolejna mozliwosc by poznac nowych ludzi. Oczywiscie nawiazalam tez znajomosci poprzez znajomych meza, zaprzyjaznilam sie z jego kuzynka, byla wspolokatorka i paroma innymi dziewczynami. To co wazne, by nie bac sie. Byc usmiechnietym, milym i samemu nawiazywac rozmowe. To zaprocentuje.

Gość gość
w gore

Gość gość
podbijam watek...usłyszałam ostatnio reklamę nowero portalu randkowego kochaj.pl, że konta sa weryfikowane, test osobowości fair daiting...co o tym sądzicie? ma ktoś tam konto? szukam poważnie osoby na resztę życia a nie przygody

Gość gość
W takim razie moodl sie na Roozancu za znalezie tego właściwego dla Ciebie. Ufnie i wyrwale. Zobaczysz cuda :-) 🖐️