Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumaty chyba

zerwalem z dziewczyna bo nie pracowala a ona teraz zdobyla super platna prace

Polecane posty

Gość Sponsor też człowiek
Stawiam 100:1, że jakby ci się polepszyło ekonomicznie, to i tak nie wróci (chyba, że na chwilę, żeby powróciły wspomnienia, szczególnie te za które zapłaciłeś). A jeśli wróci, zawsze się będzie za wami ciągnąć temat kasy. W tym niszczącym znaczeniu, czyli kto komu za co i ile. I nie będziesz do końca spokojny, jak się nie przekonasz. Czyli - do dzieła - zarabiaj, inwestuj i poczekaj na próbe powrotu. A jak nie, to nie. Znajdzie się sporo chętnych, nie wszystkie wyjechały do Irlandii.

Gość kazdy ma...
Przy mnie jakos nie chciala ich rozwinac. " --ludzie kochając i bedąc z ukochaną osobą,właśnie ,rozwijają skrzydła i chcą zmieniać świat,realizować marzenia.....wygląda na to,że w waszym związku brakowało tego uskrzydlenia....

Gość nie kumaty chyba
Ona raczej juz nie wroci. Jak pisalem w poscie na poczatku: wraz z nowa i super praca ponoc trafil sie jej tez super facet. Tak trabila przynajmniej jej mamuska w sklepie. Ze ponoc to dopiero super partia dla niej a ja nie bylem nic wart.

Gość kazdy ma...
myślę,że nie powinieneś teraz się zadręczać ....przeszłości nie zmienisz,chociażbyś bardzo chciał....wyciągnij wnioski na przyszłość i skup się na własnym życiu ....może jest Ci pisany ktoś inny i tak właśnie miało być....

Gość swiete słowa
Eyes of night ta super płatna praca to pewnie ledwo średnia krajowa a porządny facet to ktokolwiek byle nie garbaty i nie szczerbaty baba gadała, bo widziała że jesteś w tym sklepie w chooja Cie jej matka robiła zebyś hustał gula

Gość asdfds
teee a ty glupi jestes.... co ty myslisz ze ona to przpadkiem mowila - chodzilo o to zebys uslyszal bo jej juz sie nie hchce coreczki utrzymywac... a wyrwac to ona mogla karka na zasilku.. ciesz sie zyciem ona chicala miec tatusia co ja bedize utrzymywac

Gość asdfds
zreszta jak mamuska mowila cos takeigo to pewnie nawet pracy nie ma w osiedlowym sklepie i faceta tez nie

matka ściemnia żeby się pochwalić, pewnie widziala cię w sklepie i tyle, albo szpanuje przed koleżanką. Wg mnie laska jest z gatunku tych, które praca pali w ręce, więc znalazła sobie sponsora. Ciesz sie ze to teraz odkryłeś a nie np po ślubie:) i nie przejmuj się komentarzami lasek jaki to straszny jesteś, pewnie są z twoją eks po jednych pieniądzach:P swoja droga jak można nie mieć za grosz ambicji?

Gość
Norma. Niektórych ludzi tylko kop w dupę mobilizuje. A jak dobrze to w dupie mają starające się drugie połówki...

Gość wkoncu dojrzalem
nigdy nie patrz na pieniadze, bo pieniadze jedynie pomagaja szczesciu,ale szczescia nie daja. dzis wiem kim jest moja jedyna lecz niestety nie jestem pewnien czy sie na nowo zwiarzemy.... zycie mnie juz duzo nauczylo i wiem ze nie warto sie klucic o pieniadze.........

pieniądze mają tą niemiłą właściwość, że ciągle ich mało, a jak się już razem ciągnie ten wózek, to wypada, ciągnąć a nie udawać, że się ciągnie......

Gość Pomarancz
dobrze że z nią gadałeś.Szukała sponsora i taka jest prawda, szybko się do luksusu przyzwyczaiła, pamiętaj jak najdalej od materialnej dziwki.Miałem styczność z podobna akcją. Znajdz sobie inna, która nie będzie chciała z ciebie chuja zrobić. Pozdrawiam

Gość oliweczka hipp
Eyes of night : zgadzam sie z Toba. Tez uwazam, ze matka chciala zrobic autorowi watku na zlosc. A on bardzo dobrze zrobil, ze zostawil taka dziewczyne. Tylko ze zazwyczaj w zyciu bywa tak, ze te materialistki non stop na kims pasozytuja, a porzadne dziewczyny w wyjatkowej sytuacji, w razie problemow, nie maja sie do kogo zwrocic... Ja to widze po sobie. :(